Jump to content

Pompa injectie GTD


yanni
 Share

Postare recomandată

O veche problema. Am luat un GTD anul trecut in august si am observat atunci ceva probleme la relanti. Galopa. I-am facut o diagnoza si am aflat ca e mecanismul de control a carburantului care e in pompa de injectie bine inteles. Mecanismul electronic de pe ea. Cum as putea sa repar chestia asta? E posibil sa aiba careva mecanismul ala fara pompa de injectie sau se poate lua doar impreuna cu pompa. Astept sfaturi .

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

se poate schimba separat partea electrica de la pompa de injectie, dar trebuioe sa mergi la cineva care are tester ca sa o poata regla corespunzator. nu o poti schimba singur caci de acolo se regleaza debitul la pompa de injectie.daca ai uzura mare in pompa de injectie degeaba schimbi partea electronica caci se va defecta si cea pe care o vei monta.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Toate problemele de la 1.9 TDI se vor discuta aici.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!