Jump to content

Display polo

vwraider
 Share

Postare recomandată

altfel spus barabas is right :unsure:

sa stiti ca si baietzii din Germania cunosc cum sa masluiasca o masina. Ai nostri de la ai lor au invatat

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 2 weeks later...

in continuare astept solutzii...ma ajuta careva.....???? :D

Link către comentariu

Scoase mufele la ceasuri si puse din nou, pe langa scosul sigurantei legatede bord si pusa din nou.

Oricum asta se face cu fisa de la baterie (+) scoasa, preferabil amandoua, pentru ca se intampla foarte des, daca scoti mufele de la ceasuri la 6N2, apare aiurea si nu se mai stinge martorul de AIRBAG.

Daca nu se potoleste, e ceva buba pe undeva.

Eventual schimbam ledurile la ceasuri, daca s-au ucis

Link către comentariu

Scoase mufele la ceasuri si puse din nou, pe langa scosul sigurantei legatede bord si pusa din nou.

Oricum asta se face cu fisa de la baterie (+) scoasa, preferabil amandoua, pentru ca se intampla foarte des, daca scoti mufele de la ceasuri la 6N2, apare aiurea si nu se mai stinge martorul de AIRBAG.

Daca nu se potoleste, e ceva buba pe undeva.

Eventual schimbam ledurile la ceasuri, daca s-au ucis

<{POST_SNAPBACK}>

cand facem....

Link către comentariu

mi-e tarsa sa ma bag sa nu zici ca ti-am faultat masina. eu am demontat si am scos de 3 ori bordul, ca am vrut sa vad daca mi s epotriveste folia de ceasuri de LUPO, cu fond alb

daca vrei sa riscam, incercam in week-end. trebuie sa vad si eu exact ce nu e ok acolo si ce nu se vede clar. e usor de demontat, totul e sa fie din mufa sau ceva simplu :confused:

Link către comentariu

mi-e tarsa sa ma bag sa nu zici ca ti-am faultat masina. eu am demontat si am scos de 3 ori bordul, ca am vrut sa vad daca mi s epotriveste folia de ceasuri de LUPO, cu fond alb

daca vrei sa riscam, incercam in week-end. trebuie sa vad si eu exact ce nu e ok acolo si ce nu se vede clar. e usor de demontat, totul e sa fie din mufa sau ceva simplu :confused:

<{POST_SNAPBACK}>

bun vb la tel!!

Link către comentariu

• 2 weeks later...

totusi mi se pare destul de ciudat.

eu cand ma uit la display, din cam orice pozitie se vede perfect. am facut si eu acelasi experiment: am ridicat scaunul, l-am dat pe spate, l-am lasat si totul e perfect. plus ca si nevasta-mea, din scaunul din dreapta, vede perfect. si unghiul, din punctul in care sta ea, e destul de ascutit.

deci, e ciudat ce ti s-a intamplat.

dar ideea cu spalatoria mi s-a parut hilara rau :Driver: - super!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!