Jump to content

Golf 6 GTI , 4 usi , dsg .

hukkk

Postare recomandată

Te-am zarit in trafic azi, faceai stanga pe Dorobanti, la Perla. Obisnuieste-te sa fii remarcat pt ca masina arata exceptional :). Felicitari inca o data.

Link către comentariu
  • Replies 119
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• hukkk

24

• savarina

19

• corad0

14

• Gyfonu

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

Da, am fost azi de 2 ori pe-acolo. Eu am trecut de la Octavia la GTI, nu-s obisnuit sa se uite lumea insistent la mine, dar ma obisnuiesc repede :)

Sa-i multumesc lui hukkk ca a intretinut-o bine. Eu o sa merg mult mai mult cu ea decat a mers el, plus ca nu am parcare subterana si nici garaj. O sa o spal mai des si o sa am grija unde o parchez, cand am de ales. Sunt tot felul de prosti prin Bucuresti care deschid portiere fara sa se uite si GTI-ul n-are bandouri de protectie. De asta mi-e cel mai frica.

Mersi.

Link către comentariu

Felicitari si din partea mea.Cuvinte prea multe nu sunt de spus cand vine vorba de un GTI.

Sa te bucuri de el si km cati vrei tu fara nici cel mai mic inconvenient iti urez.GTI e ceva mai mult decat o simpla masina (pentru mine cel putin).

Link către comentariu

Mai e un aspect de care sunt curios. Dupa ce mai faci cativa Km de acomodare, poate si un drum extraurban, o sa mai ai ganduri de TDI? :)

Link către comentariu

Salut

Felicitari pentru masina!

Fara sa fie cu suparare pt masina sau pt fostul detinator, as avea si eu o intrebare.

Cat te-a dus la VW un GTI nou similar-aceleasi dotari, dsg etc dupa aplicarea de reduceri si etc?

MS

Salut

Link către comentariu

@roberto87:

Am facut deja vreo 600km, si extraurban. Da, tot vreau un GTD sau macar ceva misto, dar diesel.

Nu e vorba de cai sau de cat de repede atinge suta, ca e clar ca motorul pe benzina castiga la asta.

Dieselul are acel cuplu de care de indragostesti, nu se compara cu nimic altceva, mai ales la motoare mai puternice. Nu am luat masina sa fac curse, sunt extrem de ocupat. Merg mult prin tara si in afara tarii si vreau o masina sa faca fata cerintelor mele.

Plus ca dieselul are multe avantaje, printre care: consum mic, turatii mai mici (uzura mecanica mai mica), temperatura mai mica in camera de ardere, motor mai simplu, nu e nevoie de bujii cu scanteie, nu ia foc in caz de accident (sau ia, dar in cazuri extrem de rare, cand se amesteca cu altceva; cauta pe net sa vezi ca in multe accidente mai grave se scurge benzina si ia foc masina), pe viitor vei putea folosi combustibil biodiesel care e extrem de ieftin (sau cred ca poti si acum pe unele motoare, nu prea stiu) etc. Sper ca nu o sa mai existe discutii pe tema asta, e o parere pur personala si nu trebuie sa se transforme intr-o batalie benzina-diesel.

@Alex_90:

Mersi. Pret de lista: 31.090 euro minus 5% reducere = 29.535 euro. Avand in vedere ca nu prea se mai vand Golf-uri (ca o sa iasa G7 luna viitoare), sigur mai obtineam un discount de cel putin 1000 euro. Cand iti zice dealerul ca nu are cum sa ti-l dea, ca il vinde in pierdere, e vrajeala. Cu o discutie intre dealer si importator (Porsche) se rezolva si discountul, mai ales daca-ti iei o masina asa scumpa. Daca-l luam pe firma si deduceam TVA-ul iesea 23.818 euro. Daca mi-l luam nou mai adaugam si trapa, bluetooth, navigatie (neincluse in calculul asta), dar asteptam 3 luni sa-l livreze, plus ca era peste buget. Am ales varianta SH in ideea de a-mi comanda un Golf 7 nou la anul. Nu-mi pare rau deloc, masina functioneaza impecabil si este intretinuta foarte bine.

Link către comentariu

Nu zic ca nu iti doresti un GTD, asta doar tu poti sa stii, dar GTI-ul nu duce lipsa de cuplu comparativ cu un diesel de aceeasi cilindree si putere. Turatiile mai mici de la diesel nu inseamna uzura mai mica, 3000rpm de diesel echivaleaza cu uzura la 4500rpm a motorului pe benzina, respectiv motorul nu e mai simplu, tot cu turbina si injectoare paguboase sunt cele din grupul VAG.

Am fost posesor de diesel-uri si stiu bine cand spun ca diesel-ul are un singur avantaj notabil: consumul. Restul e can-can. :D

Link către comentariu

Nu vreau sa ma contrazic pe topicul benzina-diesel. Prefer diesel momentan. Poate pe viitor imi voi schimba parerea, orice e posibil. La motorizarile actuale, as lua un GTD.

Mai e cel putin 1 an pana apar Golf 7 GTI si GTD. Mai am pana atunci sa decid de care comand. Poate o sa-mi iau un Golf normal, cine stie. Cert e ca o sa imi iau un Golf 7 :)

Link către comentariu

Daca esti asa fan diesel, de ce nu ti-ai luat un TDI? Nu ma intelege gresit...si eu sunt fan diesel...dar n-are nici o treaba GTI cu nici un diesel....e alta mancare de peste...

Modificat de corad0
Link către comentariu

Pt ca vroiam look-ul ala de la GTD/GTI. Si suspensiile, si tot de fapt :)

Auzi? Ai idee cumva de ce nu au mai pus pe G6 GTI alea de aluminiu pe care scrie GTI, montate pe pragurile interioare? De unde le pot comanda si cam cat costa? Vreun SKU ceva?

Mersi.

Link către comentariu

Felicitari pentru masina....ai o masina la care multi de pe acest forum visam :)

In legatura cu acele trimuri montate pe praguri pe care sa scrie GTi nici a mea nu le are...pentru un set de 4 bucati contacteaza-l pe colegul B 76 JAF si ti le va aduce...eu zic ca merita http://www.bold-sport.com/store/index.php?route=product/product&path=43_44_53&product_id=178

Link către comentariu

:) azi am luat si eu de la el lampile pt " picioarele din spate" si am comandat si inca ceva..si zicea ca in maxim 3 sapt aduce...asteapta sa mai stranga o comanda..asa ca cu cat mai multi doritori..cu atat le avem mai rapid :)

Link către comentariu

Salut Hukkk! Imi pare rau ca am renuntat la masina ta si ma bucur foarte mult ca ai gasit proprietar:).Am vorbit la tel. acum 2 saptamani si ti-am lasat si mesaj pe forum.M-am reorientat catre un GTD de la Weltauto (10.000 km din feb.2011 )si maine o sa fac plata. Ma doare sufletul la cati bani dau pe ea, dar pentru mine consumul era o problema....Felicitari inca o data pentru cum ai avut grija de masina si multi km noului proprietar: savarina.

Sambata ma duc in Bacau sa-mi iau si eu GTD-ul :D. Prima masina ... O sa revin cu detalii ! Bafta multa!

Link către comentariu

Felicitari pt GTD! Milioane de km fara probleme si cu un consum minim :)

Link către comentariu

flo86gyf - nici o problema ! Noi aseara am sosit din germania impreuna cu noua masina , o sa fac un thread nou cu ea , capitolul Gti luand sfarsit .

Modificat de hukkk
Link către comentariu

Ce ti-ai luat Huk? In weekendul asta mi-am luat si eu GTD-ul de la Weltauto! :D O sa-i fac o prezentare in zilele astea in sectiunea Masina mea... sper ca o sa va placa :)

Link către comentariu
  • 1 month later...
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!