Jump to content

Golf 6 GTI , 4 usi , dsg .

hukkk

Postare recomandată

• 2 weeks later...
  • Replies 119
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• hukkk

24

• savarina

19

• corad0

14

• Gyfonu

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

Saptamana viitoare cred ca Gti-ul va avea un nou proprietar daca totul decurge ok . Revin

Link către comentariu
JOHN EVO TUNING

Speram ca noul proprietar sa se bucure la fel de mult si sa i dea cei mai bun. Bafta la vanzare.

Link către comentariu

Eu voi fi noul proprietar, daca nu apare nimic neprevazut intre timp. Si promit sa am grija de ea asa cum trebuie! :)

Link către comentariu

Pana la urma eu am cumparat masina.

Vreau sa-i multumesc lui hukkk. Masina este impecabila, si-a dedicat mult timp sa o intretina cum trebuie. Sper sa am si eu timpul necesar sa o intretin la fel de bine.

Am verificat masina inainte sa o cumpar, dar drumul pe care l-am facut la Constanta in weekendul asta mi-a dovedit ca masina se comporta excelent.

Daca iti cumperi cumva pe viitor vreun G7 R sau GTI/GTD si-l vinzi, suna-ma pe mine primul :)

Saptamana trecuta era sa-mi iau o teapa enorma cu masina asta: http://www.autovit.ro/volkswagen-golf-C25500873.html

Proprietarul m-a mintit pe fata si am batut 500km ca sa vad o masina adusa lovita din Germania si reparata pe genunchi aici. Nu am mai vazut de mult vopsit atat de prost. Ziceai ca a vopsit-o cu pensula pe interiorul usilor. Sa nu mai zic ca sunt sigur ca avea cel putin un airbag lateral/cortina sarit.

De-ar fi toti oamenii corecti, cum a fost hukkk, nu as mai fi nevoit sa ma agit 1 luna sa-mi cumpar o masina.

Link către comentariu

Felicitari pt achizitie! cunosc masina lui HUK si stiu ca arata ca in showroom.....la fel am predat si eu GTI-ul meu mai departe...Sa o folosesti sanatos!

pai eu in primul rand nu as fi mers sa vad masina aia avand in vedere badge-ul GTI din grila....pe un TDI ....ca sa nu mai zic de pleoapele de pe faruri care sunt pur si simplu grotesti...

GTI wannabe...

post-79494-0-42016800-1345411271_thumb.j

Modificat de corad0
Link către comentariu

Mersi! Mi-a povestit Cezar de GTI-ul tau. Data viitoare cand o sa vreau masina SH o sa ma uit pe forum mai intai, nu in alte parti.

Da, stiu de badge-ul ala, dar am vorbit cu proprietarul si a zis ca a vrut neaparat grila rosie de la GTI si de-aia a schimbat-o. Pleoapele a zis ca se scot foarte usor. Si mie mi se par grotesti, dar fara sa jignesc pe nimeni, e alta moda in Tecuci.

Omul a insistat la telefon sa vin s-o vad ca e impecabila, ca nu a fost lovita. Probabil spera ca nu-mi dau seama. El isi inchipuie ca cine i-ar da 19.000 euro pe masina aia nu ar verifica-o deloc. Oricum, parea reticent si cand i-am zis ca o duc la Volkswagen s-o verific inainte sa o iau. Probabil daca se ajungea la pasul ala, mai lasa 500-1000 euro doar sa n-o duc.

Link către comentariu

Da, e superba. Eu eram si inca sunt fan Diesel, dar nu am gasit un GTD cum vroiam. Cand apare Golf 7 la pret ok (probabil la sfarsitul lui 2013), o sa-mi comand una noua GTD si o sa ma despart cu tristete de GTI. Nu conduc sportiv si nu am nevoie de bonusurile pe care mi le da benzina.

Mersi!

Link către comentariu

Trebuia sa ii ceri banii de benzina ca ti-ai pierdut timpul...altii in locul tau poate il luau la bataie...

Nu e o regula sa iei doar masini bune de pe forum...Avantajul nostru la o revanzare a fost ca am pastrat masinile stoc..Eu "azi" am pus anuntul si "maine" am vandut masina...fara sa negociez nimic..Trebuie sa ai incredere si sa stii de la cine o cumperi...oricum ai facut o alegere buna...multi km fara incidente iti doresc!

Link către comentariu

Eram la el in oras si era destul de periculos sa ma iau cu el la cearta in Tecuci, mai ales ca aveam banii la mine. Mai eram cu cineva, dar tot era riscant.

Asta e, eu am gresit, am ignorat semnele care-mi ziceau ca e ceva in neregula: grila gti, faptul ca nu mai avea contractul de vanzare-cumparare din germania, faptul ca am cautat nr lui de telefon pe google si omul a mai avut masini la vanzare (samsar), faptul ca "garanta" ca masina e impecabila (un om care-si vinde masina nu vorbeste in stilul asta). Caut de ceva timp un GTD si nu am vrut sa pierd vreo ocazie, de-aia m-am dus sa o vad.

Da, normal ca nu e regula. Nici eu nu sunt de acord cu modificarea masinilor.

Mersi!

Link către comentariu

Faza super tare...am plecat sa imi duc consoarta la servici...a doua masina din fata mea parcata,huk...pe garibaldi,in fata la eyecon oftalmologie.

Ar fi tare sa ne cunoastem din cartier...

Brgds

M-am intors,am parcat a6a masina in fata ta,gt rosu aos.

Brgds

Modificat de vali_devill
Link către comentariu

Incepe sa imi fie dor de GTI...nu o vinzi? :))

Modificat de corad0
Link către comentariu

Sa fie cu noroc!

Imi pare rau ca eu nu am putut oferi suma respectiva. Si am mai pierdut-o si pe cea de la PBN, care era la promotie. Dar ma rog, asta-i viata. Directia Germania sau astept 7-le, mai vedem.

Link către comentariu

Mersi! Si eu am depasit bugetul, dar o vroiam neaparat.

Daca ai banii pentru un 7, merita din plin asteptarea.

Oricum, mai ai timp sa strangi, mai dureaza pana scot GTI-ul 7 cel putin 8 luni de-acum cred.

Link către comentariu

Servus, nu vreau sa fie considerata o reclama, asa ca o sa-i transmit colegului cris.g un link de pe autovit pe pm.

E vorba de un GTI 6 rosu, la 14.900 oiro, cu 58.000, care, parca sa zic, e pe un anume site de specialitate de mai bine de 6 luni si personal nu-mi dau seama de ce nu s-a vandut (inca).

In alta ordine de idei, felicitari savarina - faci km multi pe an, sau de ce vroiai sa te orientezi, initial, catre GTD?

Link către comentariu

Azi ne-am adunat si noi putin dupa petrecerea din weekend :P , ma bucur ca iti place masina sa ai parte de ea si multi km fara probleme , stima

Link către comentariu

Mersi!

Vreau sa-i montez bluetooth si navigatie RNS510 originala. Eu credeam ca VW are harti varza pt Romania, dar se pare ca exista harti foarte detaliate.

Si o sa-i mai montez un detector de radar ascuns in spatele consolei de lumini de sus. Detectorul va fi legat la pozitia de contact si va fi controlat on/off de un buton din alea 5 (gen esp, senzori parcare).

Cam atat...

Link către comentariu

Felicitari pentru alegerea facuta...nu il cunosc personal pe hukkk dar i-am urmarit topicul si mi-am dat seama cat tine la masina lui.Sper sa continui topicul despre aceasta masina (asta daca si hukkk doreste).

Si eu mi-am luat o masina de pe forum si sunt multumit.

Link către comentariu

Mersi.

O sa va tin la curent cu modificarile pe care vreau sa le aduc masinii (detector radar, unitate bluetooth, navigatie rns510). Asta daca vor fi ok preturile, inca nu m-am decis de unde sa le achizitionez.

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!