Jump to content

VW GOLF mk3- black magic - perleffect

Mihai TYC

Postare recomandată

Salutare tuturor! De aproape un an am si eu un golf 3 de care m-am atasat foarte foarte mult. Sa va povestesc cum am intrat in posesia lui: In vara lui 2009 am plecat dupa masini impreuna cu alti 3 soferi in Germania pt o firma care se ocupa cu vanzari auto (mai facusem si alte curse pt acea firma). Ajuns in Germania merg la adresa unde se afla masina pe care trebuia sa o aduc eu. Nu mi-a placut de loc masina, fiind foarte murdara ,luand-o de la un om mai in varsta care nu mai umblase cu ea de 7 luni si o tinea intr-un hambar. Chiar ma intrebam eu in sinea mea cand am vazut-o ,, oare ajung cu raia asta de masina pana in tara?''....in fine...pe drum am vazut ca merge impecabil si ca se prezinta foarte bine la drum , singurul lucru care nu functiona era compresorul de clima. In drum spre casa am intrat in orasul Degendorf (Germania aproape de granita cu Austria) cautand un service deoarece una dintre masinile cumparate se defectase (un ford la care s-a ars garnitura de chiulasa si dadea apa afara). Am gasit un service si a trebuit sa stam o zi pana i-a desfacut motorul sa schimbe garnitura. De plictiseala m-am dus la o spalatorie cu autoservire (deaia cu 1 euro minutul) si m-am apucat sa spal masina. De 20 de euro am spalat si interiorul si exteriorul si i-am dat si ceara. Atunci m-am ,,indragostit'' de masina si am vazut starea impecabila in care de fapt se afla masina. Pretul masini afisat in geam a fost 1700 euro...de acolo s-a mai negociat ceva ...nu stiu cat pt ca firma care m-a trimis dupa ea a platit-o prin banca eu doar am mers si am ridicat-o. Dupa ce am plecat din Degendorf l-am sunat pe patronul firmei care n-ea trimis dupa masini si i-am spus ca ma intereseaza pe mine golful asta si sa imi faca un pret pt el adus acasa in Romania. Dupa o ora m-a sunat el inapoi si mi-a spus ca adus acasa golful mi-l da cu 2000 de

post-17117-1272945657_thumb.jpg

post-17117-1272946632_thumb.jpg

post-17117-1272947235_thumb.jpg

post-17117-1272947321_thumb.jpg

post-17117-1272947570_thumb.jpg

Link către comentariu

frumoasa masinuta...ingrijita si aranjata.la mai multi KM si fara accidente :D

Link către comentariu

S-o stapanesti sanatos!

pacatoasa lc9z asta...trebuie spalata des :D

Link către comentariu

Arata ok masina , e ingrijita , jantele nu prea imi place cum dau pe masina dar depinde de la om la om,tie trebuie sa iti placa...Oricum,AC-ul face toti banii daca e functional.

Sa il stapanesti sanatos in continuare. :D

Link către comentariu

@Chriss-T - multumesc frumos pt aprecieri , drumuri bune si tie!

@mihuz - merci de urare! si da asa este e foarte pacatoasa culoarea asta , imediat se vede praful pe ea si cum la noi e praf foarte mult trebuie spalata foarte des!

@dreamer- Multumesc! despre jante mie imi plac cum vin pe masina, iar AC e foarte foarte util mai ales ca e neagra si atrage soarele mai ceva ca un magnet.

Link către comentariu

Am vazut masina numai de afara si pot spune ca e foarte ingrijita. Mie chiar imi plac jantele. Din cauza design-ului ai impresia ca sunt mai mari decat sunt.

Chiar imi e ciuda ca nu m-am autoinvitat sa vad si interiorul. Data viitoare sigur ma voi baga ;).

Sa o conduci sanatos!

P.S. Masina are potential asa ca spor la modificat :rolleyes:.

Modificat de rex
Link către comentariu
Publicat (modificat)

merci rex de aprecieri si despre interior il vei vedea live la intalnirea de vara daca vi ....oricum voi pune poze curand....

dar golful tau cu softul race pe serpentinele de la sucevita face toti banii din lume

sa ne vedem cu bine!

Modificat de Mihai TYC
Link către comentariu

Salut Hunedorene,

Frumoasa masina, felicitari si cat mai multi km. fara incidente. Eu cred ca ai facut o buna alegere, spor la modificat.

PS: Nice wheels !!!

Link către comentariu

Frumoasa masina, cati mai multi km fara evenimente neplacute.

Ma intreb cum o arata si golfu meu 3 gti cu jantele astea. Cred ca vin foarte bine insa mi se par cam late 225 pt 75 cp, eu la golful 3 gti/115cp am 205 pe spate si 195 pe fata.

Link către comentariu
@dreamer- Multumesc! despre jante mie imi plac cum vin pe masina, iar AC e foarte foarte util mai ales ca e neagra si atrage soarele mai ceva ca un magnet.

Intradevar,e nasol daca e neagra...si a mea e la fel dar mare noroc am cu AC la fel ca tine,si in plus de asta bine ca functioneaza ca la multe golfuri e bulit si...automat e cald in masina :cool:

Sa ne auzim de bine.

Link către comentariu
  • 5 months later...

Imi cer scuze pt intarzierea postarii!

masina a mai primit:

buza spoiler fata GTI

jante aliaj r15 pt rotile de iarna

-duze spalat parbriz incalzite

-pasla fonoabsorbanta capota (asa am inteles ca se numeste....pasla aia neagra de pe interiorul capotei la diesel sau vr)

-carlig de remorcare

-suport de cd-uri

Va doresc tuturor drumuri bune si fara evenimente neplacute!

post-17117-1287298987_thumb.jpg post-17117-1287298993_thumb.jpg post-17117-1287298975_thumb.jpg post-17117-1287299120_thumb.jpg post-17117-1287299004_thumb.jpg post-17117-1287299015_thumb.jpg

Link către comentariu

rotile din primele poze sunt pe 225? wow.. nu ating nicaieri cand virezi sau ceva?

si suportul de cd-uri l-ai gasit la schrot?

Link către comentariu

Salut ,ai o masina frumoasa , se vede ca e ingrijita , multi km fara probleme :eek: (sunt cam la 70 de km de tine:) )

Modificat de ovidiup
Link către comentariu

Si pe mine m-ar interesa un suport de cd.De unde pot sa-mi iau si eu si la ce pret?

Link către comentariu

@davides - multumesc fumos pt aprecieri si a ta e foarte frumoasa

@Claudiu90 - da rotile de vara sunt 225/45 r 16 si nu ating nici la denivelari, nici cu masina full incarcata, nici cand virez maxim; pana acum de cand am masina nu mi-a atins niciunde. Precizez ca am suspensie normala.

- da, suportul de cd-uri la gasit un coleg de la facultate la un schroot din Orastie si l-a luat imediat ce l-a vazut stiind ca eu cautam un astfel de suport de mai bine de un an. A costat 50 de lei!

@ovidiu89 - multumesc fumos pt aprecieri si a ta e foarte ingrijita

@ovidiup - multumesc fumos pt aprecieri si a ta e foarte frumoasa si ingrijita! Am fost zilele trecuta pana la Petrosani. Am neamuri si pe-acolo. E foarte frumoasa zona! Voi veni mult mai des in zona ta dar sa vina zapada :Driver:

@cristio13 - suportul de cd-uri la gasit un coleg de la facultate la un schroot din Orastie si l-a luat imediat ce l-a vazut stiind ca eu cautam un astfel de suport de mai bine de un an. A costat 50 de lei!

masina a mai primit:

-kit distributie BOSCH

-flansa ce vine intre galeria de admisie si corpul de injectie (era coapta)

-placute de frana

Am mai achizitionat inca un golf mk3 1.6GT 101+ CP, an fabricatie 1997, CLIMAtronic, 4 geamuri el., oglinzi el. incalzite si heliomate, ABS, MFA, Airbag, proiectoare ceata, scaune sport, etc......voi deschide un topic nou si pt el.

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina si ingrijita,jantele BBS is super.

Am o rugaminte ,dc cumva mai gasesti asa un suport cumpara-l te rog ca-ti platesc dublu,merci

Ce vrei sa faci cu masina ce ai cumparat-o sa o inscrii? Asteptam sa o vedem

Modificat de cristio13
Link către comentariu

cred ca am sa-l vand pe asta si o sa-l inscriu pe acela.......nu stiu sigur....maine am sa-i fac ceva poze si o sa-i deschid topic nou

Multumesc mult pt aprecieri!

O intrebare:

Am primit pe golful acesta 2500 de euro....ce ziceti? sa-l vand si sa mi-l tin pe celalalt? voi ce ati face in locul meu?

Link către comentariu

2500 e un pret bun zic eu...mie mi s-a oferit aseara 2700 dar nu am ce sa iau dupa , deci raman cu ea,tu avand doua nu stiu de ce mai stai :blah_:

Link către comentariu

Depinde in ce stare este care l-ai cumparat,dc-i mai bun vinde-l pe asta si mai departe stii tu ce ai de facut.Bafta oricum

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!