Jump to content

Cum dau km inapoi la un Passat din 94

axxa84
 Share

Postare recomandată

Salutare.

De curand am facut update Passat-ului meu din 94 tdi, 1z cu un tempomat. Si daca tot am luat manetele amandoua, atunci am zis sa-i pun si computer de bord.

Asta implica sa pun alte ceasuri deoarece ale mele au km pe cablu cu cifre rustice.

Intrebare: cum dau km inapoi de pe noul ceas avand in vedere ca are 320 mii km iar masina mea are 220 mii km reali? Este aceasta posibilitate? Daca stie cineva si e de prin zona Sucevei, sa-mi dea pm. Chiar si contra cost.

Modificat de R_a_z_v_a_n
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Este posibilitatea de a da km inapoi dar am impresia ca e vorba despre o memorie EEPROM de tip 93Cxx cu scriere seriala (SCL si SDA) iar conexiunea se poate face de pe un laptop cu un soft special, am uitat cum se cheama, sau standard, copii continutul EEPROM-ului si il rescrii cum trebuie.

Si eu sunt foarte interesat de aceasta operatie intrucat momentan am cca. 215.000 km, iar noul bord peste 300.000 km.

Softul acesta este: http://www.tachosoft.com/_vw_passatb4.htm iar conexiunile se fac direct la tabloul de bord. Nu cred ca e greu de folosit. Problema e: cine face rost de soft?

ALEKS

Modificat de ALEKS
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!