Jump to content

VW Polo 9n3 1,4 80 cp

micnea

Postare recomandată

Astazi am incercat sa plec cu ea acasa dar se pare ca nu mai are baterie. Inca un reper de bifat pe lista! :))))

Are un pic peste 40.000 km dar e tot e aproape noua vorba lui cogdao. Golful are si mai putini gen vreo 29.000 dar e mai consumat un pic. :))))

Link către comentariu

Ieri i-am facut revizia + ITP + baterie noua! Azi trebuie sa-i fac geometria ca trage stanga nush de ce!

Link către comentariu

Bine ca nu a schimbat-o cu noul polo.Si eu am avut acelasi gand,insa am renuntat pt ca pierdeam mult.

Frumos ii vin jantele.Km intr-o veselie si de drumuri cat mai bune sa aiba parte.

Link către comentariu

Merci pentru urari Tibi. Ce sa zic... Se gandea anul trecut la noul Polo dar e foarte bun asta inca. Are dotari, km putini si e intretinut n-ar avea sens sa cumpere alta masina acum! :)

Modificat de micnea
Link către comentariu
  • 11 months later...

In martie urmeaza revizia de un an si daca le gasesc, becurile Phillips Blue vision pe care le-am avut montate pe Golf inainte sa-i pun xenoanele. :D

Modificat de micnea
Link către comentariu
  • 1 year later...
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!