Jump to content

VW Polo 9n3 1,4 80 cp

micnea

Postare recomandată

A venit timpul dupa indelungi amanari sa fac prezentarea si celui de-al doi-lea VW din familie, adica cel al surorii mele. Este vorba de un Polo 9N3 Atractive cu motorul de 1,4 si 80 de cai. Fabricata in mai-iunie 2006, care pe langa dotarile standard la modelul Atractive mai are si urmatoarele dotari:

- Climatronic

- Computer de bord

- ESP

- Pachet de depozitare (care in afara de sertarase sub scaune, nu mai tin minte ce ontine)

- 4 geamuri electrice + oglinzi electrice si incalzite

- Oglinda interioara heliomata + senzor de ploaie

- Tempomat

- Culoare metalizata (Olympia blue)

- Proiectoare de ceata

- Sistem de monitorizare al presiunii in pneuri

- Cd player cu MP3 si 8 incinte acustice

- Senzori de parcare spate

Cam astea ar fi optiunile din cate imi amintesc eu. Si apoi am adaugat cotiera si jante din aliaj Rial pe 15. In rest ce sa mai zic... masinuta are in prezent vreo 18 000 de km, si este o masina chiar foarte comoda mai ales la condus. Probleme n-am avut cu ea, decat asta iarna cand s-a spart conducta la stropitorul stergatorului de pe luneta, si vad ca are problema la busonul de la rezervor. In afara de aceste 2 probleme minore masina este excelenta!

Poze cu masinuta (din pacate cu interiorul nu mai am poze, dar luni o sa-i fac si le voi posta)

211020091462.th.jpg

211020091463.th.jpg

211020091464.th.jpg

211020091460.th.jpg

211020091467.th.jpg

Modificat de micnea
Link către comentariu

Frumoasa masina sa va bucurati de ea. Nu am mers niciodata cu Polo, e diferenta mare intre acesta si Golf V ?

Link către comentariu

Multumesc tuturor pentru aprecieri!Golful e mai maricel, are materiale mai bune la interior, e mai bine configurat la interior si un pic mai comod. Dar Polo-ul la randul sau este o masina confortabila.

Link către comentariu

Frumoasa masina, chiar zilele trecute am analizat de mai aproape un polo atat la interior cat si la exterior si este OK masina, plus ca te distrezi cand o conduci. :))

Link către comentariu

Da e foarte ok buburuza si ai dreptate se conduce misto. Astazi sper sa ii fac niste poze mai detaliate si sa le pun aici!

Link către comentariu

Simpatica nemernica asta mica :D si ptr Bucuresti e vis...

Link către comentariu
Publicat (modificat)

Alte poze mai calumea cu buburuza, sper sa va placa! :Driver:

dsc00804yr.th.jpg

dsc00806mm.th.jpg

dsc00800y.th.jpg

dsc00799sk.th.jpg

dsc00803o.th.jpg

dsc00810od.th.jpg

dsc00797y.th.jpg

dsc00809ig.th.jpg

Modificat de micnea
Link către comentariu

imi place mult culoarea,mai ales ca se potriveste cu cea a tapiteriei.

ai un model bine dotat

sa-l rulezi cat mai multi km :(

ce senzori de parcare ai? originali sau din comert? poti pune o poza,vreau si eu sa montez asa ceva si as vrea sa stiu unde e mai indicat sa-i pun

Link către comentariu
Publicat (modificat)

Merci mult de aprecieri! Senzorii de parcare sunt din fabrica. Daca vrei fac maine o poza cu ei, ca acum nu am una asa de aproape.

Modificat de micnea
Link către comentariu

mi se pare ciudat ca la capota iti lipseste ''captuseala''

eu o am

Link către comentariu

Pai la motoarele mici pe benzina nu prea se pune acea captuseala din cate stiu eu, ca nici Golful nu are captuseala!

Link către comentariu
  • 5 months later...

S-a cam pus praful pe topicul acesta, dar nu e nimic nou la masinuta! Avea soramea un gand sa o vanda sa-si ia Polo-ul nou, dar am convins-o ca e f bun asta si merita pastrat. In rest are cam 20 000 km in prezent, si a iesit prima oara cu ea din tara anul acesta in septembrie iar masinuta s-a comportat exemplar. Voiam sa va mai intreb, daca se potriveste volanul din piele de pe Golf V pe modelul asta de Polo?

Modificat de micnea
Link către comentariu

si la mine a doua masina in familie e un Polo fix ca al tau doar culoarea difera ... aceeasi motorizare si aproape toate optiunile identice .. Si mie mi se pare o masina fiabila si super pt. oras si nu numai ... Bafta cu ea!

Am o intrebare : Motorul se incalzeste repede ?

Modificat de davides
Link către comentariu

Eu consider ca se incalzeste destul de repejor! Dar nu am stat sa imi dau seama exact cat de repede sau cat de greu se incalzeste... nici la Golf nu mi-am dat seama. Bafta multa cu Polo-ul si cu Golfuletul tau si sa le stapanesti sanatos pe amandoua! :icon_thumright:

Modificat de micnea
Link către comentariu
  • 2 months later...

Salut!

Daca vrei sa fii sigur ca se potrivesc, gasesti pleoape chiar la dealer-ul VW, ele fiind de la KAMEI. Sunt cam scumpe, sa stii (~ 320 ron). Eu le am de vreo 1 an jumate'.

Vezi aici cum arata:

http://www.kamei.de/res/dnl/kamei/de/06_SCHEINWERFER-BLENDEN.366.pdf

Eu mi-am luat pleoape + "masca" argintie fata, in genul celei de la Passat sau Jetta, numai ca asta e o folie autocolanta la Polo si nu din metal ceva de genul..

Link către comentariu
  • 8 months later...

A trecut ceva vreme de la ultimul post. Am venit si cu update la masinuta si anume... sticker vwforum si 2-3 poze. Masinuta a facut 41.000 de km si se prezinta excelent si urmeaza sa-i fac revizia maine sau poimaine. Revin si cu pozele cat de curand! :D

Link către comentariu

Din pacate nu reusesc sa uploadez pozele. Am incercat si cu imageshack dar face figuri site-ul lor! :(

Link către comentariu
  • 6 months later...

Reinvii topicul cu cateva poze facute la repezeala micutului Polo. Luni e timpul sa o scot de la hibernare ca a stat din noiembrie inchisa in hala. Daca tot a stat atat la mine in service, i-am revopsit ambele usi pe dreapta + prag dreapta + fuste.

post-27170-13319740112514_thumb.jpg

post-27170-13319740572415_thumb.jpg

post-27170-13319740981005_thumb.jpg

post-27170-13319741315217_thumb.jpg

post-27170-13319741636083_thumb.jpg

post-27170-13319741998181_thumb.jpg

post-27170-13319742259575_thumb.jpg

Luni dupa ce ii fac ITP-ul, o sa ii fac niste poze mai calumea! :D

Link către comentariu

Arata foarte bine,ce bine e sa ai vopsitorie la indemana :D

La 20k km e aproape noua,cine o va lua va face o afacere buna.Apropos,cine o conduce?(LE: acum am vazut...)

PS:Astept un raspuns la pm cand ai timp,thanks!

Modificat de cogdao
Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!