Jump to content

e mai trista dar vreau so inveselesc:)):P

decathlon

Postare recomandată

astept sa vina banu:))...suspensii sport ...alte jante......ceva faruri...etc...bani sa am ca am ce face cu ei :beerchug:

Link către comentariu

vopseste-i barile,oglinzile,un bad boy look,niste faruri cu lupa,astea ar fi asa..de inceput :beerchug:

Link către comentariu

incet incet sper so fac....care nar vrea sasi faca masina:)).....deocamdata vreau so pun mai jos...si sa vopsesc bara din fata sau so schimb...ca aia din spate e vopsita...fac si eu ce pot...ms pt sfaturi :beerchug:

post-65607-1272397470_thumb.jpg

post-65607-1272397493_thumb.jpg

post-65607-1272397529_thumb.jpg

Modificat de decathlon
Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos . Interior excelent /cd-player nu imi place cum da acolo ....

Link către comentariu

daca imi dai o varianta mai misto am so schimb...am cautat si am cautat..dar nam gasit ceva ce sa se potriveasca:P....ms :blah_:

Link către comentariu

tu cauti sa cumperi suspensie sport...eu tocmai azi am dat-o jos,ca nu-mi place.am adus un g3 sport kitt din afara,suspensii sport noi,volan sport,etc si tocmai ce mi-am montat niste monroe stock pe el:d deci daca te intereseaza,poate ne intelegem am si arcuri,amortizoare si flanse cu rulmenti sport...deci daca e ceva,cauta-ma.

Link către comentariu

ma sa sti ca stau pe ganduri ca am citit tot aici pe forum despre suspensiile sport...si nu prea e nimeni incantat de ele.....cred ca ma voi duce la un prieten ce comprima la cald suspensiile astea normale si cik tio lasa mai jos si se comporta mult mai bine ca suspensiile sport...sincer nu stiu ce sa fac..ma mai interesez si daca e ceva te caut..ms :vwrullz:

Link către comentariu

salut,

excelenta tapiteria, este OEM sau e pusa dupa? dc da, ma intereseaza si pe mine unde, ca tare frumos arata. pare a fi de un audi tot de prin 95'.

barile, bandourile in culoarea caroseriei si se mai lumineaza masina.

cat despre CD player, vad in primele poze unul de fabrica, parca deadea cel mai bine. Dc nu il mai ai, eu zic ca unul all-black ar merge mai bine. Un negru mat.

in rest numai bine si drum intins!

Link către comentariu

Nu stiu daca exista vreunu negru mat,dar unul ca al meu e foarte ok,Sony MEX 1GP...

Cat despre tapiterie,e senzatie.

Sa o stapanesti sanatos.

Link către comentariu

ms....tapiteria am avuto de cand am luat masina....oricum akum iti faci la comanda ..nu cred ca e complicat....casetofonu era original dar nu mergea:)) si miam luat un JVC..eu mi lam luat pt ca are lumina alba..si vreau tot bordu sa mil fac cu lumina alba...asa zic eu...nu stiu cum da mai bine...stiti cumva ce trebuie facut la RAR sa imi omologheze foliile? ms mult :)

Link către comentariu

recomandarea mea ar fi un pioneer 5000ub(are fatza neagra, poti sa setezi multe culori afisajului si se aude si bine)

scapa de nuca aia,arata ciudat rau cu ea

Link către comentariu

:P mam obisnuit cu ea...ms de sfat in leg cu mp3u..

Modificat de decathlon
Link către comentariu

frumos foc interiorul. ai idei foarte bune in cap in leg cu suspensiile si jantele astea schimba cel mai mult o masina.

bafta cu masinutza

Link către comentariu

ms..eu am o groaza de idei dar nam bani :P ...astept ....ma bucur ca la toti le place interiorul..makar atat sa am si eu:)) daca de exterior nam bani...urmatoarea miscare e sa-mi schimb becurile de la bord..pun leduri albe ..cred

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!