Jump to content

Octavia Tour cu limitare de viteza?

Adrian Florea
 Share

Postare recomandată

Exista posibilitatea ca o masina precum Octavia sa aiba limitare la 150 km/h? Daca da cine o poate face? Se poate elimina aceasta limitare?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Se poate face din ECU, dar doar in jos, odata ce ai limitat-o, nu se mai poate reveni.

Asta doar daca vrea cineva sa-si bata joc de tine. Nu am vazut pana acum.

Link către comentariu

Multam fain Bundy. Informatia asta am citit-o pe un topic de vanzare a unei Octavii si nu stiam ce sa cred.

Link către comentariu

Adrian poate niste probleme tehnice care sa o limiteze la 150 km/h ... Eu nu cred ca exista asa ceva si nu stiu daca ar avea cineva ideea sa faca treaba asta .Daca o limitezi o limitezi la 100 nu la 150 .

Link către comentariu

De acord cu ce spune Al Bundy...

Asa ca in cazul in care nu s-a 'jucat' nimeni cu VAG-COMul la masina ta, nu e limitata, ci merge doar atata din cauza unor probleme, cel mai probabil la turbo.

Modificat de bn64and
Link către comentariu

Adrian Florea

Problema aceasta cu limitarea nu este la mine. Am gasit o masina al carei pret este 7500 neg. cu 43.000 km cica reali, dar cu aceasta problema. Cred ca pentru a depista care este problema cu aceasta masina, trebuie dusa si verificata, probabil in service.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!