Jump to content

intrebare posesori octavia rs diesel!

danuuu
 Share

Postare recomandată

saptamana asta vreau sa achizitionez o skoda rs diesel!an 2008.livrata in martie 2008!are 80 000 km!intrebarea mea ar fi cam la ce sa ma uit la aceste masini,ce probleme ar fi?ma duc cu ea la skoda bacau pt o testare !!si niste poze cu skodita!

post-4341-1272294672_thumb.jpg

post-4341-1272294677_thumb.jpg

post-4341-1272294681_thumb.jpg

post-4341-1272294688_thumb.jpg

post-4341-1272294779_thumb.jpg

post-4341-1272294783_thumb.jpg

post-4341-1272294785_thumb.jpg

post-4341-1272294872_thumb.jpg

Modificat de danuuu
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut Dane!

In primul rand sa nu fie lovita ,la ce km are/an de fabricatie nu vad ce poti verifica. :)

Link către comentariu

salutare!si ms inca odata pt prima skoda!

pai am verificat-o deja la skoda!apare cu barele amandoua revopsite!

acuma asta nu ar fi o problema!ce ma intereseaza mai tare e motorul sa fie in parametri!

QUOTE inutil.

Modificat de Al Bundy
Link către comentariu

Faptul ca are barele vopsite nu e un cap de tara. Masina mea din iunie 2008 cu care am ajuns la 45 mii are zgiriieturi pe bara din spate pe care nu le-am facut eu , prima am vazut-o a treia zi dimineata dupa ce am adus-o acasa . Tot ce trebuie sa faci , asa cum spuneai si tu : service , o dignoza completa si un ochi de tinichigiu auto care poate sa-ti spuna daca masina a fost lovita pe undeva . Sa ai bafta si sa te bucuri de ea !!!

Link către comentariu

ms si sper sa fie ok!

QUOTE inutil.

Modificat de Al Bundy
Link către comentariu

Sa te uiti pe sub ea dupa pete de ulei,sa nu fie lovita si sudata aiurea,asa "pe afara" arata bine..du-o intr-o reprezentanta :icon_thumright:

Link către comentariu

nu ar trebui sa aibe si footrest de vrs?parca nu are in poza

Link către comentariu

nu au asa ceva!

QUOTE inutil.

Modificat de Al Bundy
Link către comentariu

13000 daca masina e ok!daca nu .. ced ca o sa se mai scada ceva!

aici cateva din echiparile masinii:Tapiterie piele/textil , senzor parcare spate, geamuri fumurii, statie+ subwoffer, alarma Viper, amortizoare Koni FSD, senzor ploaie, scaune fata incalzite, oglinda heliomata, xenon, faruri cu functie follow me home, lampa ceata spate dubla, inchidere geamuri din cheie, kit handsfree Parot, an fabricatie 2008,Climatronic, Maxidot,Incalzire in scaune,Oglinda cu functie antiorbire,Proiectoare,ESP ( ABS + ASR )

QUOTE inutil.

Modificat de Al Bundy
Link către comentariu

Mai poti verifica si bucsele daca n-or fi fost deja schimbate. Eu a trebuit sa le schimb la 40.000.

O alta problema posibila ar mai putea fi turbina. La RS-urile livrate la inceputul lui 2008 au cam fost probleme. Cunosc 4 cazuri cand a fost schimbata in garantie la 16.000, ~20.000, 38.000 (a mea) si ~45.000 (asta avea sigur resoftare).

Uita-te si la scaunul soferului pentru ca se murdareste foarte repede alcantara (pielea intoarsa perforata) de sub picioare. Poate poti scoate un discount si de aici.

Link către comentariu

apropo de turbina....apare in istoric ca s-ar fi schimbat o piesa la turbo pe la 75.000!

s-a inlocuit o piesa care actioneaza turbina ,se cheama ventila magnetic!

Modificat de danuuu
Link către comentariu

da, e bine ca ai scapat tu de cheltuiala :icon_cool:

personal cred ca in banii astia iei un A4 4x4 cu 2.5l si undeva la 224 CP, peste 150 000km la bord, dar mai trebuie platita inmatricularea :)

oricum... as da masina mea si diferenta pentru RS :)

Link către comentariu

Aripa din stg si farul au fost schimbate. A mai fost inlocuit de 2 ori parbrizul si in rest pare OK

Poti sa te uiti pe dedesubt si pe la roti (jante) daca o ridici ptr ca e cam joasa si pe drumurile noastre......

Link către comentariu

salut!te-ai uitat tu la istoric?mie mi-a zis cineva ca bara a fost schimbata si farul!atata!scuze ca te deranjez dar as vrea sa stiu mai multe despre masina asta!

QUOTE inutil.

Modificat de Al Bundy
Link către comentariu

Difera cumva culoarea de pe aripa fata stanga si portiera spate tot stanga, sau doar mi se pare mie, datorita reflexiei lumini? Eu zic ca au fost revopsite. A 4 poza din primul rand .

Modificat de mafia
Link către comentariu

am pus poza in format mai mare!dar cred ca maine imi dau eu seama mai bine!:icon_thumright:

post-4341-1272434605_thumb.jpg

Modificat de danuuu
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!