Jump to content

vw bora 1.8t 180 cp

crazycro

Postare recomandată

nu isi arata deloc "rautatea" exterior. e si de bine si de rau asta, depinde cum privesti problema

eu i-as imbraca in folie imitatie de carbon ornamentele cu aspect de lemn din interior. intotdeauna mi s-a parut ca lemnul , daca nu e pe o masina de lux , nu are ce cauta.

consumul e ok . eu 6 nu am scos niciodata, dar cred ca se poate in conditiile sspuse de tine.....in schimb l-am vazut pe cel de 16 de mai multe ori

si eu vreau de mult sa ii pun imitatie de carbon..dar nu prea stiu de unde sa iau.. am vazut o bora cu ornament carbon si mi-a placut mult..plus ca merge bine si cu bordul..

daca stii tu pe undeva nu ezita sa ma anunti:)

Link către comentariu

www.autoaccesorii.ro

dar acolo e doar la metru si e destul de scump. in alta parte....nu prea m-am interesat , dar am mai vazut firme de colantari care aveau asa ceva in oferta.

cred ca poti gasi si aici pe forum in sectiunea de vanzari

Link către comentariu

stie cineva de unde pot sa cumpar faruri, sa-mi pun cu xenon?

am inteles ca trebuie sschimbate?:-?

ms

Link către comentariu

frumoasa masina..

e ciudat ca ai dotari de highline, si nu ai incalzire in scaune...

incalzirea in scaune fiind omniprezenta cam la orice bora de la Edition in sus...

Link către comentariu
frumoasa masina..

e ciudat ca ai dotari de highline, si nu ai incalzire in scaune...

incalzirea in scaune fiind omniprezenta cam la orice bora de la Edition in sus...

da.. si eu as fi vrut tare incalzirea in sacune...

Link către comentariu

ma gandesc sa-mi vand masina..

ma ajutati cu vreo idee asupra pretului pe care as putea sa-l cer?

multumesc

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
direct sleeper. foarte frumoasa!

oare ce e direst sleeper?:)

Link către comentariu
A sleeper (US English) or Q-car (British English) is a car that has high performance and an unassuming exterior.

pe scurt un lup in haine de oaie :RO flag:

Link către comentariu
pe scurt un lup in haine de oaie :cool:

:)

aha..ms..

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

salut all.. trebuie sa-mi schimb amortizoarele la masina..

mi-au fost recomandate pe forum OEM, dar n-am gasit nicaieri.. in schimb am gasit: monroe, zax si alco..

cum nu ma pricep as avea nevoie de ceva sfaturi.:)

Link către comentariu

pai....sa NU fie alco, sa NU fie LIP, si in general sa nu iei cele mai ieftine rah.... de pe piata

sachs, monroe, sau daca tot trebuie schimbate, de ce nu incerci o suspensie sport aftermarket weitec de exemplu nu e nici foarte scumpa, nici extrem de rigida

OEM gasesti cam la orice magazin de piese, doar ca trebuie sa le spui ca vrei originale, si apoi sa le furnizezi o serie se sasiu, nu e nimic complicat.

Modificat de mihai20
Link către comentariu
  • 3 months later...

De amortizoare intreaba aici pe forum pe Volksman, aduce piese oem la preturi foarte ok.

Link către comentariu

Frumoasa masina, nu m-as dezlipi de ea si parerea despre un look de "sleeper" este pozitiva din partea mea :icon_thumright:. Singuru lucru de care m-as dezlipi ar fi imitatiile de lemn, dupa mine alea isi au rostul pe o masina de talie MARE in sus, doar pe MB aratand bine si pe una de talie medie ( E-class ).

Parerea Mea.

Modificat de SilvianDement91
Link către comentariu

Motorul asta considera ca e cam o raritate pe Bora. Sa o stapanesti sanaos cu toata herghelia! :icon_thumright:

Modificat de volnick1986
Link către comentariu

Telescoapele KYB (Kayaba) sunt printre cele mai bune(Made in Japan) e adevarat sunt un pic mai scumputze dar in rest chiar sunt de calitate. Eu am avut pe Seat Toledo si au fost foarte bune. Cu Sachs personal am avut probleme: dupa 9 luni de folosire a curs uleiul din ele, la o diferenta de cateva saptamani la cele din fata(cumparate noi noute). Despre Monroe am parere buna, dar zic ca KYB sunt cele mai bune calitativ.

Ai o raritate de motor pe masina sa stii, astea de 180CP foarte rare pe Bora....Cred ca fuge ca un animal turbat pe sosea....Numai bine

Link către comentariu
  • 1 month later...
Silvian91imAuto

Ce se mai aude legat de masina? :)

Ai idee cate exemplare s-au construit?

Frumoasa masina, nu m-as dezlipi de ea si parerea despre un look de "sleeper" este pozitiva din partea mea :icon_thumright:. Singuru lucru de care m-as dezlipi ar fi imitatiile de lemn, dupa mine alea isi au rostul pe o masina de talie MARE in sus, doar pe MB aratand bine si pe una de talie medie ( E-class ).

Parerea Mea.

"doar pe MB aratand bine si pe una de talie medie ( E-class )" aici vroiam sa exemplific in paranteza C-class, greseala mea, E-class-ul fiind "limousine" :) ...si pana la urma, daca masina totusi are un aer elegant "by default" merge lemnu, Parerea Mea.

Sa auzim numai de bine.

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina. Nu am avut niciodata ocazia sa conduc un 1.8t dar presupun ca e demential. Sa te bucuri de ea si cati mai multi km fara probleme.

P.S: Am vazut in poze ca ai un i-pod imi spui te rog cuml-ai conectat la masina? De unde ai luat firele si ce mai trebuie? MS mult.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!