Jump to content

vw bora 1.8t 180 cp

crazycro

Postare recomandată

VW BORA 1.8T 132kw 180CP.

Culoare: NEGRU PERLAT

An fabricatie: 2002

Dotari:

- climatronic

- volan sport in 3 spite imbracat in piele

- cutie manuala 6+1

- airbag-uri frontale + laterale sofer si pasager

- cotiera fata

- scaun sofer si pasager cu reglaj pe inaltime + reglaj pt. lombari

- tapiterie material textil culoare: negru

- ornamente : '' mahon''

- sistem audio - 8 boxe

- geamuri electrice

- oglinzi electrice + incalzite

- ABS

- ESP

- jante aliaj 205/65 R16

am sa pun si poze in curand,

Link către comentariu

super tare masinutza , extraordinar de buna motorizare :ceuameni:

Multi km fara probleme , si asteptam pozee :offtopic:

Link către comentariu

Bora este o masina foarte ok. Low cost as putea spune. Ai avantajul motorizarii care este dementiala. In weekend am condus pentru prima oara un 1.8T pe un passat din `99. Sincer m-a impresionat, masina avea 75k km si se comporta impecabil. Motorul, ma repet, superb. Sunetul turbinei foarte placut, asta si datorita faptului ca benzina nu suna ca un diesel :(. 180cp sunt obtinuti din resoftare de la 150cp stock? Nu stiu ce planuri ai cu ea dar un lucru pot sa-ti spun sigur. Motorul tau are un potential urias si poti ajunge la cifre demne de invidiat. Succes si sa nu ai probleme, sa te bucuri de ea!

Link către comentariu

Cati mai multi km fara evenimente neplacute, asteptam pozele.

1,8T visu celui cu masina mai veche, mai nou e visul cu motorul de 2.0 TSI :blah_:

Link către comentariu

Motorizare de invidiat,intradevar sa o stapanesti sanatos si hai cu pozele sa vedem masinuta :)

Link către comentariu
Bora este o masina foarte ok. Low cost as putea spune. Ai avantajul motorizarii care este dementiala. In weekend am condus pentru prima oara un 1.8T pe un passat din `99. Sincer m-a impresionat, masina avea 75k km si se comporta impecabil. Motorul, ma repet, superb. Sunetul turbinei foarte placut, asta si datorita faptului ca benzina nu suna ca un diesel :). 180cp sunt obtinuti din resoftare de la 150cp stock? Nu stiu ce planuri ai cu ea dar un lucru pot sa-ti spun sigur. Motorul tau are un potential urias si poti ajunge la cifre demne de invidiat. Succes si sa nu ai probleme, sa te bucuri de ea!

nu..e asa din fabrica , editie limitata

motorul este tip AUQ, ca si cel de la tt cred..cel putin asa am auzit

Felicitari! Cati km are si cat te-a costat?

am luat-o acu 3 ani , avea 120.000 de km si m-a costat 9000 euro + aprox 800 taxa vietii

acuma am 200.000

nu prea imi dau seama cum se pun pozele.. am incercat la my album dar imi zic ca nu imi permite administratorul...

Link către comentariu

haide odata cu pozele alea! :) nu ne mai tine in suspans. oricum adaug si eu citeva cuvinte, daca mai este de spus. dementiala motorizarea si sa o stapinesti sanatos

Link către comentariu
s-o stapanesti sanatos. cel mai frumos motor ai :icon_thumright:

:icon_thumright:

ms la fel

vad ca si tu ai acelasi motor

Link către comentariu

off: pozele se pun usor cu www.imageshack.us -> browse -> selectezi cate imagini vrei -> upload -> apoi copy paste la fiecare cu link Forum Thumbnail aici in topic si gata :D

on: am si eu o intrebare. cauciucurile nu sunt cam inalte pt 16" (vad ca e scris 205/65/16)? un talon mai mic cred ca ar face masina si mai frumoasa.

sper sa te descurci cu pozele, le asteptam.

multi km in continuare !!! :D

Link către comentariu
off: pozele se pun usor cu www.imageshack.us -> browse -> selectezi cate imagini vrei -> upload -> apoi copy paste la fiecare cu link Forum Thumbnail aici in topic si gata :)

on: am si eu o intrebare. cauciucurile nu sunt cam inalte pt 16" (vad ca e scris 205/65/16)? un talon mai mic cred ca ar face masina si mai frumoasa.

sper sa te descurci cu pozele, le asteptam.

multi km in continuare !!! :)

205/55/16..qm gresit..:)

VW BORA 1.8T 132kw 180CP.

Culoare: NEGRU PERLAT

An fabricatie: 2002

Dotari:

- climatronic

- volan sport in 3 spite imbracat in piele

- cutie manuala 6+1

- airbag-uri frontale + laterale sofer si pasager

- cotiera fata

- scaun sofer si pasager cu reglaj pe inaltime + reglaj pt. lombari

- tapiterie material textil culoare: negru

- ornamente : '' mahon''

- sistem audio - 8 boxe

- geamuri electrice

- oglinzi electrice + incalzite

- ABS

- ESP

- jante aliaj 205/55 R16

am sa pun si poze in curand,

ce consum ai?

eu am mediu 9-10

in rest..depinde cum mergi: am avut in localitate intre 8-16, si in afara intre 6-11.. dar repet, depinde de stilul de condus al fiecaruia.

am avut pe 100 de km, cu viteza medie de 99 km/h consum 11.2, la fel am avut si 6.3, dar acolo am mers constant tot drumul cu 70-80 de km/h

cateva poze:

post-67890-1272449812_thumb.jpg

post-67890-1272449802_thumb.jpg

post-67890-1272449781_thumb.jpg

post-67890-1272449203_thumb.jpg

post-67890-1272449240_thumb.jpg

post-67890-1272449250_thumb.jpg

Modificat de crazycro
Link către comentariu

din descriere masina e foarte frumoasa. pacat ca pozele sunt prea mici ;)

sa o stapanesti sanatos!

Link către comentariu

pozele sunt de buletin? ;) ..oricum foarte frumoasa masina..si consumul este extraordinar

Modificat de crazymih
Link către comentariu

am mai modificat pozele..sper sa se vada mai bine asa

post-67890-1272455459_thumb.jpg

post-67890-1272455502_thumb.jpg

post-67890-1272455159_thumb.jpg

post-67890-1272455214_thumb.jpg

post-67890-1272455281_thumb.jpg

Modificat de crazycro
Link către comentariu

E frumoasa, imi place culoarea. La folie pe geam, nu te-ai gandit? Cred ca ar arata bine. :lol:

Antena nu imi place de loc, mai bine o lasai cea originala.

Sa o conduci cu placere!

Toate bune!

Link către comentariu
E frumoasa, imi place culoarea. La folie pe geam, nu te-ai gandit? Cred ca ar arata bine. :lol:

Antena nu imi place de loc, mai bine o lasai cea originala.

Sa o conduci cu placere!

Toate bune!

ms.

m-am gandit la folie, dar m-au sfatuit unii s-o las asa, pt ca geamurile sunt ionizate si arata bine.. iar cu antena, asa a fost cand am cumparat-o..

Link către comentariu

frumoasa BORA cat despre motor numai de bine....si lasa consumul ....nici eu nu ma incadrez nicicum sub 12.5% :offtopic:

V-DUB

Link către comentariu

nu isi arata deloc "rautatea" exterior. e si de bine si de rau asta, depinde cum privesti problema

eu i-as imbraca in folie imitatie de carbon ornamentele cu aspect de lemn din interior. intotdeauna mi s-a parut ca lemnul , daca nu e pe o masina de lux , nu are ce cauta.

consumul e ok . eu 6 nu am scos niciodata, dar cred ca se poate in conditiile sspuse de tine.....in schimb l-am vazut pe cel de 16 de mai multe ori

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!