Jump to content

Audi A6 2.7TDI

volnick1986

Postare recomandată

Normal ca il cunosc avand in vedere ca anul asta am vandut mai multe masini la gorj, lui si la alti prieteni la fel ca el.

Si mai ii o problema cu factura de pe firma ca nu o sa poata sa dea certificat fiscal veci, asta daca nu o facut kaufvertrag fals de persoana fizica.

Modificat de matrixx
Link către comentariu

@matrixx tu i-ai adus A6-le argintiu 2.0 TDI, la colegul de servici a lu' tata asai? poate sa aiba cum zici tu, dar chiar nu ma intereseaza. masina merge foarte bine si nu e lovita asta iti zic sigur. la banii care i-o dat pe ea si dotarile care le are e super. m-am uitat la ea pe rampa si are pe fata toate bratele si bucsele noi schimbate.

in cartea service are trecuti 25-30.000 km/an facuti de la cumpararea de noua. 30.000 km x 5 ani bate cu kilometrajul. acuma nu neg ca, cartea paote fi si contrafacuta.

si golful ce i-l am sigur nu avea 123.000 km reali cand l-am luat, dar cu motorul chiar n-am avut probleme majore. un termostat, un curatat de electromotor, un ambreiaj si atat. chestii care se duc cu varsta. la peste 150-200 mii unele chestii se mai duc cu varsta. totusi e o masina de peste 10 ani. tre sa ai umpic de noroc motorul sa fie bun.

PS: cam urat din parte ea sa vi aici cu chestii de genu: "bisnitar ieftin" si ca "poti sa fi sigur ca are peste 250.000 de km". chestiile astea nu se zic aici. de factura pe firma nu am nevoie ca sunt persoana fizica.

@GabiAB la vara o sa vin cu ea la intalnire sa o vedeti si voi sa va dati cu parearea.

in 12 iulie o sa plec cu ea in Croatia la Rovinj. acolo isi v-a da examenul pe cei 1100 km.

Modificat de volnick1986
Link către comentariu

sa o stapanesti sanatos ..si la cati mai multi km ,

cat despre filtrul de la "clima" daca te referi la filtrul de polen .. da sunt 2 bucati !

se monteaza din habitaclu , se da jos cutia de manusi ( torpedoul ) si pe acolo se monteaza

hai noroc !

Link către comentariu
in 12 iulie o sa plec cu ea in Croatia la Rovinj. acolo isi v-a da examenul pe cei 1100 km.

In 5 iulie mergem in Croatia in insula Rab, o sa fim vecini de 200km vreo3-4 zile :)......

Modificat de msclemike
Link către comentariu

@Red mersi mult. ieri l-am schimbat si pe al doilea filtru de polen. asa e cum zici tu. problema era ca mecanicul l-a care l-am scbimbat se stia mai bine pe Opel. el lucrase in Germania la Opel multi ani. Am zis ca o fi in stare sa faca un service la masina, ca doar nu e mare lucru.

@msclemike drum bun iti zic de pe acuma! sper sa nu fie calduri toride! un 30 de grade ar fi perfect, desi ma indoiesc :icon_thumright:

Modificat de volnick1986
Link către comentariu

salut! frumoasa masina,"balena" potrivita cuiva cu rol de tata. adica mai in varsta,nu e de pustani de 20-25 ani. pacat ca nu are cutie automata.

i-ar sta bine cu niste jante mai maricele putin.

(ce se vede in poza,sub volan- e un covor? gen d-ala de casa)

Link către comentariu

mersi. si mie mi-ar fi placute niste jante de S line dar asta e. pt Romania merg si astea de 16.

nu era covor ci era o carpeta mica patrata de pus pe scaunele de bucatarie daca stiii. era proviziorie pus oricum cateva zile pana au venit presurile noi. dupa ce am aspirat-o am pus pe jos hartie de impachetat sa nu o murdaresc. arata naspa nu?

nu e de pustani de 20-25 de ani dar si mie imi place le nebunie sa o conduc. acum vreo luna am mers la Geogiu Bai, HD cu ea. si incolo a condus tata. n-am zis nimic... dar inapoi am luat cheile si m-am dus eu... ne-am oprit la un izvor la jumatea drumului intre Geoagiu si Alba Iulia. Tata credea ca pana acolo mi-a fost tura. Vezi sa nu... L-am combinat eu de restul drumului pana acasa. Si zice el la un moment dat: "ce crezi ca mie nu imi place sa o conduc... " :))

Modificat de volnick1986
Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!