Jump to content

Audi A6 2.7TDI

volnick1986

Postare recomandată

E masina noua a tatalui meu. A gasit-o pe Autovit si da dat Passatul la schimb si o diferenta.

Inca nu am condus-o dar sper ca maine sa o vad.

Audi A6 2.7 TDI 180 PS, 02/2006, 141,500 km

Dotari:

BI - XENON,

NAVI+TV+DVD

CLIMATRONIC PLUS,

PERDELE EL,

PARKTRONIC,

SCAUNE + VOLAN + SCHIMBATOR "S-LINE",

COMENZI PE VOLAN,

INSERTII MAHON,

COMMING HOME,

SENZORI PLOAIE+LUMINI+PRESIUNE ROTI,

COMP DE BORD COLOR,

2 CHEI CU CIP,

PACKET CROM,

JANTE ALU 16",

PACKET LUMINI INT+EXTERIOR XENON,

TORPEDOU REFRIG,

CAR KIT

Pozele si descrierea le-am luat de pe Autovit ca inca nu am vazut masina.

Mie unu mi se pare destul de scumpa la intretinere. Eu as fi ales un A4 1.8T S line dar nu au fost banii mei din pacate... :D

Link către comentariu

imi place mult "nava" ... Sa se foloseasca sanatos tatal tau de ea si de ce nu si tu :P ...

Pai de ce "din pacate" ? La cat l-a ajuns achizitia pe tatal tau? ... E foarte frumoasa :D

Modificat de davides
Link către comentariu

nu stiu exact maine o sa imi mai zica detalii. mersi mult

Link către comentariu

pe autovit masina era 14750E. nu stiu la cat s-au inteles ca nu mi-a zis. am zis din pacate pt ca nu au fost banii mei. eu nu luam asa ceva cand ma gandesc la intretinere.

azi am vazut-o si am condus-o. are o gramada de dotari, e mare si foarte spatioasa, iar cei 180 de cai se simt destul de bine. o sa revin cu poze cand ma duc acasa sa o studiez mai bine. nu stiu ce inseamna scrisul ala ED7 de pe spate, dar sper sa i-l dea jos cat mai repede ca e un kitsch si arata urat.

Modificat de volnick1986
Link către comentariu

Foarte frumoasa masina,La 180 cai nu ar trebui sa fie probleme, tinand cont ca nu e o masina sport.Sa o stapaniti cu placere !

Link către comentariu

Cam 850ron impozitul . Scrisul acela ca sa il dai jos , incalzesti putin cu un pistol cu aer cald , si cu ata dentara . Dar mai mult ca sigur , dupa ce il dai , o sa trebuiasca sa polishezi zona respectiva.In rest , cat mai multi km fara incindete ..(scuze de offtopic)

Link către comentariu

cam asa e. mie mi-a iesit undeva la 970 lei. mersi de sfat. o sa fiu atent cand i-l dau jos.

Link către comentariu

tre sa o aduc acasa cand mai vin la o intrunire...

Link către comentariu

Azi i-am luat filtrele de aer, ulei, habitaclu si combustibil toate de la Mann si 9l de Castol EDGE 5W30 VW 50400/50700; . Toate au costat 715 lei. Urmeaza serviceul. Inca nu am apucat sa o studiez bine asa ca in weekend o spal si revin cu poze noi!

Link către comentariu

Sa va bucurati de ea, mi`as dorii mult un AUDIIII :blink:

Am cam rmas blocat la cat este impozitul pentru 2.7 l... eu la 1.9 dau 160 ron parca, foarte mare diferenta de pret !

Sper sa nu ai probleme cu ea si sa fie intr`o stare tehnica excelenta... insa ce am vazut in Nurnberger nu prea mi`a placut, as evita masinile aduse de acolo.

Scuza de :)

Modificat de B32FDY
Link către comentariu

Singura chestie ce mai lipseste dupa mine e cutia automata .E ok si cu dotari si ca si motor.E foarte frumoasa sa va bucurati de ea.

Link către comentariu

Azi am ajuns la Alba si m-am dat cu ea din nou. Motorul toarce superb! Puterea cu cuplul de 380 NM sunt formidabile. Cat m-am plimbat cu ea prin oras in seara asta am mers doar cu 1a si a 2a prin trafic. A 3-a am apucat sa-i dau doar de cateva ori pe linii scurte. Am studiat actele si cartea service cu atentie si par a fi facute la diferite reprezentante Audi din zona. Uitandu-ma pe suportul de la numarul de inmatriculare am gasit si parcul de unde a fost cumparata MCW-AUTOMOBILE.

Nu am gasit unde scrie daca are sau nu DPF. Este cumva trecut pe prima pagina a cartii service unde este trecut codul motor si optiunile ?Daca are DPF taxa de poluare e 1509 E :( , daca nu 2012 E :o . Nu ar trebui sa fie problema mea intretinerea si taxa de poluare ca nu eu am vrut-o cu 2.7. Sunt rau acuma cu tata. Stiu! El e "barosanul" cu banii!

Revin maine cu poze dupa ce o spal!

@B32FDY Mersi mult de urari. Si Golful l-am luat de la un autohaus mai de mana a2a din Nuremberg si am avut noroc de o masina buna. Tre' sa ai umpic de noroc! :icon_thumright:

@flotouran95 Dupa mine nu ar lipsi cutia automata, ci scaunele sa fi fost de piele si niste jante pe 17'' sau 18'' S Line in 5 spite.

post-37459-1272662196_thumb.jpg

post-37459-1272663545_thumb.jpg

Modificat de volnick1986
Link către comentariu

ce passat a dat tatal tau la schimb si ce diferenta?

Link către comentariu
volnick1986
Publicat (modificat)

Am revenit cu poze dupa ce am curatat-o dupa bunul meu plac: interior + exterior. Sa nu credeti ca Golful a fost nejlijat... si el a primit in plus o ceruire.

@joe_p Maina a era 14750 E neinmariculata, iar Passatul B5 din 2000 cu doar 124.000 km reali a fost evaluat la 4200E. Restul faceti voi calculele. Un coleg de-a lu' tata si-a luat tot un A6 dar 2.0 TDI din 2006 mai putin dotat, cu 130.000 km si a dat un Passat din 2002 si 8000 E diferenta.

Modificat de volnick1986
Link către comentariu
volnick1986
Publicat (modificat)

alte poze

Modificat de volnick1986
Link către comentariu

Salut, draguta masina, am o intrebare....a luat-o din Romania de la cineva care aduce masini de dincolo sau a luat-o direct din Germania?

P.S. De pe autovit...mi-am raspuns singur, nu am fost atent, drive safe. :beerchug:

Modificat de msclemike
Link către comentariu

frumoase dotari. jantele intr-adevar ar fi de dorit, schimba mult masina.

cred ca e mai bine fara piele,eu sunt satul sa am spatele fierbinte vara.

nu e chiar asa mare impozitul la 2,7 8-900 ron. la 3000 cmc eu am platit anul trecut 1080 ron. asta mi se pare normal, la masinile cu capacitate mai mare sa se plateasca mai mult. absurd e la cele care depasesc 3000 cmc, unde impozitul e dublu.....gen la 3500 cmc platesti cam 2200 ron.

Link către comentariu
volnick1986
Publicat (modificat)

A dat jos semnul ala urat de pe spate. Weekendul trecut am condus-o si eu mai mult prin oras. Merge extraordinar! Sunt tare incanat de ea. M-a impresionat ditamai bateria de 110 Ah din portbajaj. La atatea chestii ce are pe ea trebuie sa aiba de unde sa dea putere.

Cred ca tata e si mai incantat dupa ce a trecut de la Passatul de 116 la "bestia" asta de 180. :)

Revin cu poze noi peste ceva vreme!

Modificat de volnick1986
Link către comentariu

Super masina, insa tie tot mai bine ti se potriveste GTI-ul.

Drumuri bune!

Link către comentariu
volnick1986
Publicat (modificat)

Mersi. Asa si este! Eu visez in cativa ani la un 5 GTI tornadored 4 door! :icon_thumright:

Modificat de volnick1986
Link către comentariu
volnick1986

Azi am aflat ca nu are DPF si ca taxa de prima inmatriculare e 2000E, cu 25% mai mult daca ar fi avut. Poate ca e mai bine fara.

Stie cineva despre filtrele la clima. Sunt 1 sau 2? In pachetul MANN am primit 2 si mecanicul a montat doar unu. :D

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Masina ii luata de la robert de la gorj, un bisnitar ieftin care ia toate masinile din targ de la cluj, poti sa fi sigur ca are peste 250.000 de km.

Link către comentariu

:D Andrei, de unde atatea detalii? il cunosti?

Vol sa vi la o intalnire sa-i facem o verificare. :D

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!