Jump to content

Golf 4 hatchback

luigisky

Postare recomandată

Salutare. nu ma prea pricep eu la forum si imi cer scuze daca am facut ceva greseli in ceea ce priveste postarea mesajelor si rog ajutor daca se poate pentru a corecta. Detin o masina VW Golf 4 hatchback 5 usi 2002 16V benzina 75 CP. E masina pe care mi-am dorit-o dintotdeauna :). Am vazut ca pot gasi lucruri interesante aici si folositoare.Am ceva probleme cu masina si as vrea sa vad daca poate cineva sa ma indrume.

- in primul rind cu senzorul de la pedala de frina (imi face probleme ca nu declanseaza tot timpul) - am vazut ceva pe forum dar am o nelamurire - daca mai merg ceva timp cu ea asa pina o rezolv adica vreo 8-9 zile ce se poate intimpla cu masina din punct de vedere al motorului

- de la un timp imi intra mai greu in viteze in special 1 si 2. ulei la cutie am in bord computerul nu indica nimik. aveti idee despre ce este vorba. e ciudat

- trebuie sa schimb bucsele si am vrut sa vad pe autokarma preturile. curios acolo este ca cica pentru modelul meu exista 2 tipuri de bucse spate. adica 2 marimi diferite de 71mm si 69mm. poate stie cineva sa ma ajute cumva sa aflu fara sa fie nevoie sa le dau jos

Link către comentariu

bun venit in primul rand si pune poze cu masina ta

pt probleme iti recomand ''search-ul'',sigur gasesti rezolvarile hibelor masinii

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!