Jump to content

VW Golf mk3 ozzy

Chriss-T

Postare recomandată

frumoasa masina..c.at costa jantele alea negre...ca asta urmaresc si eu ..un set de jante negre care sa dea bine pe golf 3....ai grija de ea.bafta :)

Link către comentariu
  • Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Chriss-T

43

• dreamer

6

• Circoloco

5

• CristianGNS

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

jantele m-au costat 10mil,le-am luat de pe okazii.ro...sunt pe 15 ca asa am trecut golfu in talon.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
Publicat (modificat)

Am revenit cu cateva poze si detalii despre noile modificari...

Step 1:

Schimbat tambure,bielete,bucse mari,mucse mici,amortizoare stock,arcuri stock,flanse spate - fata cu rulmenti cu tot + alte mici accesorii "pierdute".

Masina acu merge stas si mor dupa ea acu :X:D

Step 2:

Statie Magnat 600w + woofer MTX 350w.

Step 3:

(urmeaza...) - scaune RECARO negre + bancheta tot recaro,graguri VR6 si "aripioare" acelea peste aripile fata spate ale masini.

Step 4:

(urmeaza...) - Kitt turbo de motor 1.8,stopuri crystal black cu leduri si facuri angel eyes cu fundal black.

...

post-67983-1273685712_thumb.jpg

post-67983-1273685729_thumb.jpg

post-67983-1273685748_thumb.jpg

post-67983-1273685759_thumb.jpg

post-67983-1273685897_thumb.jpg

post-67983-1273686149_thumb.jpg

post-67983-1273686157_thumb.jpg

Modificat de Chriss-T
Link către comentariu

La cate ai schimbat era si normal sa te reindragostesti. Acelasi sentiment l-am avut si eu in weekend :rolleyes:. Imi plac planurile pe care le ai si astept cu mare interes up-gradeul la turbo :(

Link către comentariu

am vazut si masina ta...sa-ti "traiasca" si la mai multi KM.e frumoasa...mie imi plac masinutele mici,asa ca am ales acest g3 in 3usi.mai am de modificat destuule,dar tinand cont ca eu sunt un biet student care nu are un job stabil (adica sunt dj si pun muzica prin cluburi ba pe colo,ba pe colo,etc) deabi strang bani,azi am "aruncat" vro 16mil cu tot cu manopera.cam multicel pt mine,dar merge...o sa mai stau 1-2sapt,mai fac ceva:X e bine ca am vointa si rabdare...+ cateva pachete de kent :P :D .

Link către comentariu

Multumesc :P Si eu tot student dar vezi ca pachetele alea de tigari te trag in jos :D

Link către comentariu

Cred ca ma las ca nu prea ma mai incanta...:rolleyes: auzi,stii pe cineva care vinde piese tuning g3?ma intereseaza orice de tuning.mersi

Link către comentariu

Google... cel mai simplu :rolleyes:. Search stopuri, faruri si ce mai cauti, dar nu exagera cu aftermarketul sa nu o impopotonezi prea tare. Personalizeaz-o dar mai bine cauti piese OEM din dezmembrari, iesi mai ieftin si mai calitativ. Spre exp. spoliere de gti praguri etc... mergi pe OEM. De multe ori ai noroc sa gasesti piese si accesorii bune de pe masini avariate. :rolleyes:

Link către comentariu

Ce de bani ai de gand sa bagi in ea...si vorba lui circoloco,mergi mai mult pe oem...da mai bine,parerea mea,acum fiecare cum vrea normal...ar merge si o capota trasa peste faruri cu angel si barile clean :)

Link către comentariu

aici ai dreptate:D grila sport o am,astept sa gasesc persoana care poate sa-mi faca si mie prelungire de capota.angel eyes o sa pun pe negru cu 2 cercuri atat.nu prea gasesc eu mare chestie pe-aici,am gasit ce-mi trebuia pt g3 tocmai la curtea de arges si eu stau in mioveni cam la 60km distanta.in orasu meu nici vis :ceuameni: sa vedem ce bani mai facem,pana acu totu OK :))

Link către comentariu

Prelungire poti sa faci prin Bucuresti,cauta pe la aria vanzari prestari servici,e o firma acolo care se ocupa cu asa ceva,uite-te peste lucrarile lor...

Angel nu stiu daca se gaseste decat cu 2 cercuri...poate decat la lupele care se monteaza after-market...

Link către comentariu
Publicat (modificat)
Am revenit cu cateva poze si detalii despre noile modificari...

Step 1:

Schimbat tambure,bielete,bucse mari,mucse mici,amortizoare stock,arcuri stock,flanse spate - fata cu rulmenti cu tot + alte mici accesorii "pierdute".

Masina acu merge stas si mor dupa ea acu :X:D

Step 2:

Statie Magnat 600w + woofer MTX 350w.

Step 4:

(urmeaza...) - Kitt turbo de motor 1.8,stopuri crystal black cu leduri si facuri angel eyes cu fundal black.

...

Step 3:

- scaune RECARO negre + bancheta tot recaro,praguri VR6 si "aripioare" acelea peste aripile fata spate ale masini ------------ REZOLVAT ,azi am montat interioru' de recaro :X arata bestial :> mai am pragurile si aripioarele care o sa le montez cam in cateva zile.

Si cateva poze cu masina proaspat ceruita :> :X

post-67983-1273848013_thumb.jpg

post-67983-1273848008_thumb.jpg

post-67983-1273848003_thumb.jpg

...

post-67983-1273847912_thumb.jpg

post-67983-1273847918_thumb.jpg

post-67983-1273847924_thumb.jpg

post-67983-1273847932_thumb.jpg

post-67983-1273848135_thumb.jpg

Modificat de Chriss-T
Link către comentariu

azi a primit o curatare la tapiterie...si o imparfumare de as dormi in ea :P

Link către comentariu
CristianGNS

Foarte rasfatata masina ta. Felicitari! Bara aia de sub grila (aia mica) e din plastic? Unde ai gasit si cum se cheama ca as vrea si eu sa caut?

Link către comentariu
Publicat (modificat)

Mersi,o rasfat ca e si ea "mica" :P ...cauta OEM sau JOM si iti iei prelungire bara fata de GTI sau ca al meu la 100ron.nu stiu de unde ai putea sa-ti iei,dar cred ca pe forum se gasesc destule persoane care vand.dute la dezmembrari gasesti mai ieftin.

Modificat de Chriss-T
Link către comentariu

aaaa...scuze,nup,e din metal dar ii cam sarise vopseaua si i-am dat un strat de negru mat.

gasesti pe fk-tuning. grila sport fara stema si din plastic negru la 100ron.

Link către comentariu
CristianGNS

Am inteles. Eu nu ma referam la grila si la "chestia" aia de sub grila. Am un prieten care are tot golf 3 negru si de la pietre "chestia" sa umplut de puncte albe si sta urat si ma gandeam ca se gaseste alta, dar pana la urma o dau jos si o vopsesc si gata. :salut:

PS : A mea e gri si nu se vede :)

Link către comentariu

pai asa se facuse si a mea...tot cu puncte albe,dar acu e negru mat.

misto gri :>

Link către comentariu

OZZY-ul a fost incaltat cu niste jante care se potrivesc mai bine...

post-67983-1274724205_thumb.jpg

post-67983-1274724210_thumb.jpg

post-67983-1274724228_thumb.jpg

si un nou "anturaj" ;)

post-67983-1274724275_thumb.jpg

post-67983-1274724282_thumb.jpg

Link către comentariu

Chriss-T, cu jantele astea ar arata si mai bine daca ar fi lasat si mai jos. In rest arata bine :)

Link către comentariu

a fost lasata la 5cm de sol...cand am avut suspensii sport si arcuri extra sport,doar din cauza aia mi-am "bulit" directia,bucsaraie,pivoti,bielete,etc...nu sunt drumuri de asa ceva si am revenit la ceva stock,dupa ce am bagat 20mil in bucsaraie,pivoti,bielete,suspensi,etc nu-mi mai arde de "sport". urmeaza pe viitor ceva extra sport cu bielete,pivoti,bucse turnate si suspensi de la KONI extra sport si extra ridige cu garda la sol de 2cm,dar mai incolo,acu vreau sa-i fac exterioru' si sound.mersi mult de apreciere.

Link către comentariu

azi ozzy-ul a primit "cadou" o inchidere centralizata cu deschidere portbagaj din telecomanda si capota(pt ca o sa-i pun prelungire si nu mai ajung la deschidere) si un set de chei briceag vw originale.totu merge din cheia briceag...inchis se aprind avariile 1,deschis de 2ori,portbagaj de 3ori si la capota 1 lung. :banghead: saptamana asta o sa mai primeasca o grila sport,prelungire de capota si o bara clean fara gauri de semnalizare si alea 2 de aer. o sa revin cu poze.bafta tuturor.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!