Jump to content

VW Golf mk3 ozzy

Chriss-T

Postare recomandată

Va salut cu respect pe toti iubitori de vw.de mult cautam un forum in care pot gasi muulte necesare mie pentru golfutu meu si pentru a gasi mai multi iubitori de g3 cu care as putea schimba pareri,ideei,opini etc.

MASINA mea este un VW golf mk3 sport, 2usi, motor 1.6 55kw usor modificat (filtru sport, galerie sport borla,chiulasa usurata si suspensii sport).OZZY este din 94 decembrie si a fost adus de mine din germania intr-o stare impecabila,dar nu-mi plac deloc suspensiile(sunt sport extra low,am garda la sol de max 10cm),suspensiile le-am luat din germania noi,nu au nici 6-8luni,dar vreau sa le VAND,ca deja au venit azi monroe reflex,confort si scap.Cam atat despre ozzy meu si despre mine.o sa vin si cu niste poze...cand ii voi face dupa modificari.am poze cu ea de cand am cumparat-o.

Am uitat...cand am inscris masina am trecut-o in talon pe jante de 15 de logan si cu toba sport.

post-67983-1272008014_thumb.jpg

Modificat de Chriss-T
Link către comentariu
  • Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Chriss-T

43

• dreamer

6

• Circoloco

5

• CristianGNS

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

Imi place masina - este ingrijita! (cel putin ce vad eu din prima poza)

Multi km fara probleme .Vino si cu foto din interior .

Niste jante ar schimba-o foarte mult.

Link către comentariu

Va multumesc mult...si voi la fel.

Am venit si cu o poza din interior...masina chiar este ingrijita,merge perfect.

LA INTERIOR aveam niste problemute,pedalele(vedeti in poza...acu am sparco), cadranele de aerisire erau gri(acu sunt negre mat), niste accesorii de bord lipsa si acu tot golfu este albastru la interior,mi-am pus leduri la cesuri,plafon,consola,tot...am un amic care face dastea pt masini noi si mi-a facut si mie cu 60ron tot golfu :)

post-67983-1272009671_thumb.jpg

Am si jante...

post-67983-1272010018_thumb.jpg

alta poze nu le-am facut si asa le-am luat de pe net.

sunt 4x100 205/65/r 15

am si grila sport fara semn,prelungire capota,statie si woofer care inca nu sunt montate...

Modificat de Chriss-T
Link către comentariu

Dragut Pink Floyd . Volanul sport in 3 spite original face toti banii. Ai aribag in el pentru ca se pare ca masina a fost dotata cu asa ceva ? Stiu ca modelul asta de volan se punea pe primele generatii de Vr6.

Modificat de Tracto
Link către comentariu

Foarte frumoasa masina Chriss-T. Am si eu o intrebare : Grilele alea in interior pe unde intra aerul de la ventilatie tu le-ai facut albe? M-ar interesa si pe mine sa le fac gri sau sa cumpar unele daca se gasec.

Link către comentariu

albe le-am cumparat...dar le-am dat cu diluant si le-am revopsit negru mat sa dea in ton cu masina.volanu e de la mama lui,ca a venit cu kitt sport...nu are aerbaig in dreapta,dar volanu are.Mersi pt aprecierea culori,ma incanta si pe mine :D urmeaza sa fac stopurile si farurile + ceva bari.care este interesat de suspeni sport...le dau la schimb pe faruri,stopuri,muzica,etc...

Link către comentariu
nu are aerbaig in dreapta,dar volanu are.

Esti sigur ca volanul are airbag? Mie nu mi se pare.

Link către comentariu

ma scuzati...volanu original are,am inteles gresit.daca are aerbag,a avut la volanu lui,acu are kit sport si pe asta de acu NU are.imi scuzati confuzia.

Link către comentariu

am revenit cu niste poze...totusi,am fost amant cu inca 1sapt ca nu am facut rost de niste prezoane mai lungi sa-mi puna jantele si ma duc cu ele cand imi montez amortizoarele si arcurile.

TOBA SPORT borla :

post-67983-1272057482_thumb.jpg

Suspensi sport de vanzare garda la sol mica:

post-67983-1272057566_thumb.jpg

post-67983-1272057505_thumb.jpg

Stema fata/spate si grilele de la aerisire negre:

post-67983-1272057595_thumb.jpg

si acestea sunt ledurile care acu sunt montate sub pord stanga/dreapta si sub scaune,arata bestial.

post-67983-1272057685_thumb.jpg

Scuzati masina,nu a mai fost spalata,dar o sa revin si cu niste poze cand o sa o fac "fresh".

Modificat de Chriss-T
Link către comentariu

Daca in mare ai primit pana acum numai cuvinte de lauda o sa fac eu cateva critici si anume-renunta la plasticul ala lipit pe capota care se vrea a fi o gura de aerisire mai buna a motorului ca se vede ca nu e de acolo.

Schimba semnalele galbene din bara cu unele albe sau macar colanteaza-le pe actualele cu colant fumuriu transparent ca se vede urat galbenul ala in bara fata.

De asemenea recomand si folie neagra pe geamuri ceva light si pe toate geamurile aceeasi nuanta, o grila fara emblema si un set de pleoape ptr faruri.

In rest ce sa zic bafta cu modificarile si cat mai multi km fara evenimente nedorite si hai cu poze cu jantele ca arata bine modelul(sa speram ca sunt si bune din pct de vedere calitativ)

Modificat de Auras
Link către comentariu

pai alea le-a pus proprietaru din Germania,o sa le dau jos cand imi fac prelungire de capota,grila sport am,semnalizarile o sa-mi vina ca am dat comanda de dalea pe negru cu led,folie am avut din germania si mi-am luat amenda de imi puneam autorizata,asa ca o sa mai astept putin pana o pun cat de cat la "punct" cum vreau eu si apoi o sa ii "ard" o folie black 100% pe spate si 60-70% fata de la LLumar.

In rest?ce mai recomandati?am montat si ledurile,dar am uitat sa le fac poze seara sa va arat...am sub bord si la bancheta din spate.

A mai venit si un kit bi-xenon dar nu am faruri clare si caut...si cam atat.pe moment.

am mai adaugat ceva poze cu filtru sport...

post-67983-1272134660_thumb.jpg

post-67983-1272134735_thumb.jpg

Link către comentariu

modificarile au fost facute o mare parte din ele la pilot pitesti si filtru sport l-am montat la un service aici in mioveni la mine.restu mii le face un amic care e super pe dastea,adica xenoane,leduri sub bord/spate la scaune,plafon,etc...

Pai se aude mai frumos,toarce mai tare dar pe la 2000-2500rpm.de tras...inca nu am simtit ca nu prea am alergat-o,doar am dat o tura de oras sa vad cum se aude.

Link către comentariu

o sa le dau,dar cred ca daca le dau acu...ramane urma urata de la vopsea...e mai inchisa,le dau jos cand fac prelungire de capota si o fac negru mat.

Link către comentariu

astazi am mai adaugat niste boxe alpine ovale pe spate si niste leduri in portbagaj...o sa revin cu niste poze.va multumesc.

Link către comentariu

ziua buna...am mai revenit cu niste poze:

Ne pregateam de modificari:

post-67983-1272820260_thumb.jpg

si am inceput:

post-67983-1272820595_thumb.jpg

post-67983-1272820620_thumb.jpg

post-67983-1272820811_thumb.jpg

post-67983-1272820837_thumb.jpg

si luminitele din interior: sub bord stanga dreapta,bancheta din spate si portbagaj:

post-67983-1272820866_thumb.jpg

post-67983-1272820882_thumb.jpg

si boxe:

pe spate:

post-67983-1272820784_thumb.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!