Jump to content

Nemtoaica mea majora

CristianGNS

Postare recomandată

Salutare!

Am un Golf 3 din 1992 pe care l-am cumparat in august anul trecut si sunt foarte multumit de achizitie. Masina are un motor de 1.8 (cod ABS) si 90CP. Cand am cumparat-o m-a atras vopseaua care arata foarte bine(la roata de rezerva arata ca noua) dar si interiorul ingrijit - am impresia a fost a unor pensionari din Germania pt ca masina abia fusese adusa.

Desi am permis din noiembrie deja m-am indragostit de ea si unul din motivele pentru care am deschis acest topic este acela ca vreau sa o ingrijesc cum trebuie.

Atasez cateva poze si astept cateva idei de modificari( de efect si nu prea costisitoare). Pentru inceput m-am gandit sa innegresc proiectoarele false; cred ca folia e cea mai buna solutie pentru ca nu le pot desface ele fiind dintr-o bucata. Gasesc folie la magazinele de piese auto sau unde?

1005496.jpg1005514a.jpg1005518.jpg1005533e.jpg1005537b.jpg1005538k.jpgdsc00849x.jpgdsc00844x.jpgdsc00563ur.jpgdsc00561n.jpg

Si interiorul :

1005512.jpg1005510k.jpg1005509.jpg1005508.jpg1005505.jpg1005504s.jpg

Link către comentariu

frumoasa nemtoaica ta majora! sa o conduci fara evenimente :Driver:

Link către comentariu

Planuri de viitor sunt dar ramane de vazut cat de repede o sa le pot realiza.

Ar fi asa :

-folie omologata pe geamuri

-as vrea acopar cu folie proiectoarele false(cred ca ar arata mai bine - astept opinii)

-am nevoie de un capac peste janta din fata stanga la fel ca la celelalte - l-am pierdut asta iarna cand am facut pana

-bucata aia de piele de la schimbator trebuie sa o schimb pt ca e rupta

-semnalizari si stopuri innegrite

-alte idei din partea voastra...

In general nu am planuri foarte mari pt ca am bac la vara si admitere si sunt cam ocupat. Dupa ce intru la facultate ( la IASI) o sa ma ocup mai mult de ea; deocamdata maruntisuri care le pot face eu sau pe "banii de pachet". :)

Link către comentariu

Pentru anii ei, arata super masinuta. Sa o stapanesti sanatos fara incidente! Ca idei, ai putea schimba stopurile spate cu unele innegrite de GTI, semnalizatoarele din bara fata inlocuite cu unele albe si sa-i vopsesti bandourile si manerele usilor in culoarea caroseriei. Si eventual in functie de buget sa-i pui niste jante din aluminiu!

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos, sa te bucuri de ea. Nu o mai silicona asa tare la interior :Driver:. Cauta servetele mate, fac treaba buna si cand pui mana pe bord nu mai iei o tona de grasime :Driver: WIZZ se numesc le gasesti in benzinarii si hipermarketuri

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Multumesc pentru pont o sa caut.

M-am hotarat sa innegresc proiectoarele false. Astept cateva pareri, daca ati mai vazut ceva asemanator ( in comparatie cu bara din fata si culoarea masinii).

Daca treaba iese bine poate innegresc si stopurile si semnalizarile dar putin sa nu am probleme cu politia pe urma.

Link către comentariu

cred ca in primul rand ar trebui sa-i cumperi un set de jante asta schimba mult la masina. inegritul ochilor de pisica este o idee buna si eu am facut la fel dar cu foliatul triplelor nu sunt de acord mai bine iti cumperi un set de triple fumurii sunt si omologate si mai faine. in rest ce sa -ti urez drive safety si ai grija de nemtoaica ta ca arata bine

Link către comentariu

sa o stapanesti sanatos, arata foarte bine(tipic celor din Germania:) ) si mai ales motorul abs imi place mult, unul reusit!

Link către comentariu

Am innegrit unul din proiectoarele false si sunt multumit de ce a iesit, chiar nu ma asteptam sa iasa asa bine. La celalalt e o problema pt ca e legat de semnalizare si trebuie sa il scot cu totu. O sa il rezolv si pe ala maine ca nu am avut chef sa ma bag sub masina acum.

Atasez cateva poze cu ce a iesit sper sa va placa:

Mi se pare mie sau bara mea din fata nu e la locul ei?

1005574v.jpg1005575a.jpg1005573r.jpg

Link către comentariu

L-am innegrit si pe celalalt; nu a iesit la fel de bine ca primu dar e ok. In final eu sunt multumit de ce a iesit astept si parerile voastre.

1005577.jpg1005578.jpg1005579b.jpg

Link către comentariu

Frumoasa masina, cati mai multi km fara evenimente neplacute.

Niste jante de aliaj pe 16 ar schimba enorm masina.

Link către comentariu

Parca arata mai bine pe alb-argintiu cum erau inainte .E prea mare constrasul intre culoarea masinii si negrul acela. Sau poate ar arata si mai bine daca ai face ceva si cu semnalizatoarele de langa :) Ma rog asta e parerea mea. Acum cel mai important e sa iti placa tie :))

Succes pe mai departe !

Modificat de Tracto
Link către comentariu
  • 3 weeks later...
CristianGNS

Am dat comanda de un sticker pt luneta dupa modelul de pe site. Aveti idee daca se poate face si parasolar sa il pun pe parbriz? (parasolar de ala negru ca un fel de folie - eventual sa scrie si pe el vwforum.ro). E greu de montat sau se pune ca un sticker? M-ar interesa si niste dimensiuni standard pentru un astfel de parasolar daca aveti.

Luni o sa pun stickerul si o sa revin cu poze. :icon_thumright:

In rest nemtoaica se tine bine, nu am absolut nici o problema cu ea :Driver: . ;)

Link către comentariu
CristianGNS

Am revenit cu poze. Nu sa putut pana acu pentru ca a plouat. Nu am pus eu sticker-ul chiar pe mijloc da eu sunt multumit si asa.

Vreau sa pun parasolar la parbriz, m-am gandit sa pun folie pe interior. As vrea niste pareri daca aveti si daca sunteti multumiti de el.

1005604.jpg1005603q.jpg1005606f.jpg

Link către comentariu
  • 4 months later...
  • 6 months later...

Ca sa reinvii topicul asta, am sa postez cateva poze cu masina in starea actuala.

Astept pareri si critici!

Poze noi cu golfuletul :

Intai cu bordul(am pus cateva leduri- mai urmeaza)

1006236q.th.jpg 1006237.th.jpg1006232.th.jpg1006234.th.jpg

1006235.th.jpg

Si acum masinuta :

1006279.th.jpg 1006282.th.jpg1006285.th.jpg1006286.th.jpg1006269w.th.jpg1006277t.th.jpg 1006273.th.jpg1006270c.th.jpg

Link către comentariu
  • 1 month later...

Arata super cu ledurile albastre. Buna treaba ai facut :icon_thumright:

P.S: asa cum ti-au sugerat si colegii de mai sus, un set de jante(poate chiar pe negru) ar schimba radical masina, din punct de vedere estetic (asta daca te gandesti sa mai investesti in ea).

Modificat de undan
Link către comentariu
CristianGNS

Sunt pe punctul de a face asa ceva doar ca vreau sa las si semnul de VW gri.

post-49294-0-82462100-1305614047_thumb.j

Link către comentariu
  • 2 months later...

ai mai rezolvat cu semnul? daca ai drum prin barlad te ajut eu daca vrei. multa bafta.

Link către comentariu
  • 5 months later...

Intre timp masina a primit MFA, jante, o instalatie completa de geamuri electrice (toate 4) pe care o sa o montez la primavara, tot la primavara o sa pun frana pe disc pe puntea spate ( mai trebuie sa cumpar discurile si placutele noi - restul pieselor le am deja), saptamana viitoare urmeaza o instalatie de GPL.

Ca sa reinvii topicul, o sa pun cateva poze mai recente :

1006789e.th.jpg

1006792.th.jpg

1006793.th.jpg

1006794.th.jpg

1006800.th.jpg

1006804q.th.jpg

1006818s.th.jpg dsc0291ji.th.jpg

dsc0331f.th.jpg

LE : era sa uit de modificarea facuta la stopuri :

Pozitie :

1006398.th.jpg

Pozitie + frana :

1006399q.th.jpg

Modificat de Cl!cKeRR
Link către comentariu
  • 2 months later...

Salut sunt nou in acest forum si am o intrebare despre ceasul de bord! Eu am un golf 3 din 93` si nu am nici turometru credeti ca as putea sa pun unul cu turometru si calculator consum?

sau macar doar cu turometru?

Link către comentariu
  • 10 months later...

Pentru ca nu am mai scris nimic de muuuuult. M-am decis sa mai sterg praful pe aici. Asadar ce s-a intamplat intr-un an de zile : 

Pe partea mecanica am schimbat la masina:

- tampoane motor

- garnitura admisie + garnituri evacuare

- curele accesorii + servo

- senzor de tempertatura pentru lichidul de racire

- cateva piese pe la timonerie

- cutia de la filtrul de aer (nu mergea clapeta de selectie aer cald/aer rece)

- si nu in ultimul rand : instalatie GPL (de care sunt foarte multumit)

La exterior am schimbat doar hayonul pentru ca cel vechi avea putina rugina.

Planuri de viitor ar fi multicele doar ca acum eu sunt plecat din tara si o sa ma intorc la vara. Deci toate schimbarile o sa le fac dupa ce ma intorc. Partea buna e ca am tot timpul sa ma gandesc si sa ma decid ce vreau sa schimb. Deocamdata lista pentru la vara ar fi:

- pompa servo

- clapeta acceleratie + potentiometru

- instalatie geamuri electrice ( pe care o am dar nu mi-am facut timp sa o montez pana acum)

- vreau sa schimb aripa stanga fata pentru ca a inceput sa rugineasca

La capitolul poze stau cam prost...dar o sa incerc sa fac rost de unele mai recente.

https://www.dropbox.com/sh/7pn5ie1delsk52o/U9aVCsdT6K

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!