Jump to content

Caut service pt. depistare kilometraj 'tunat'

WSN
 Share

Postare recomandată

Salutare !

Zilele astea, voi cumpara un B6, 2.0 TDI, second hand.

Ma puteti indruma undeva pentru o testare profesionala, unde sa imi poata spuna daca are ceva hibe si daca are kilometrajul masluit ?

Ma intereseaza un loc cu niste meseriasi adevarati, ce pot depista viciile ascunse si ce pot citi un kilometraj real.

Locatia : Bucuresti.

Multumesc !

Modificat de WSN
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Il cheama Marius a lucrat la PBN dar din cauza restructurarilor a treb sa-si caute de munca in alt service. Il gasesti in Aparatorii Patriei dupa servisul Nesti, mai mergi 200m, pe partea stanga langa o spalatorie autosi ii spune-ti ca sunati din partea lui Bogdan: 0721.522.393

Este prietenos, nu este pus pe furat si este de incredere. Vorbeste cu el deschis ce vrei de la masinuta ta.

Update: Preturile sunt super OK fata de reprezentanta sau fata de servisurile de cartier. Il puteti intreba orice - are raspuns pentru orice fel de problema legata de masina.

Eu il cunosc de circa 5-6 ani si l-am recomandat si prietenilor mei. Toti mergem la el. Nu mai vreau sa merg la reprezentanta datorita preturilor mari, neseriozitatii mecanicilor si nesiguranta inlocuirii pieselor

Multa Bafta!

Modificat de bogdan.cocea
Link către comentariu

Merci mult !!!

Ai idee cum se numeste serice-ul unde lucreaza ?

Modificat de WSN
Link către comentariu

Nu ai pentru ce!

Este de incredere omul nu te va pacalii. Sa ma ti la curent sa-mi spui daca vei fi multumit, deoarece de acum cunosc raspunsul

Bafta!.

Nu am retinut cum se cheama, dar mergi spre Aparatorii Patriei - spre servisul Nesti (Dacia), dupa ce ai trecut de Nesti mai mergi 200 m si vei intalnii pe partea stanga o spalatorie auto dupa care faciu stanga si mai mergi 15-20 de m pe partea stanga.

Servisul este impartit in doua. In prima hala vei vedea 5 rampe si in a doau hala vei intalnii atelierul de vopsitorie

Modificat de bogdan.cocea
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!