Jump to content

probleme cu servodirectia

mihuz
 Share

Postare recomandată

masina: golf 2 gti

problema:

- masina este prevazuta cu servodirectie, dar aproape ca nu mai e nici o diferenta intre "cu/fara" servo - deci nu prea mai functioneaza

- cand invart de volan (pe loc), motorul da sa moara - scade grav turatia .. cred ca pentru f putin timp, sta pe la 3-400 (nu stiu cum si de ce)

- din vasul unde se afla lichidul de servo, "iese" un fel de conducta...cam pe la mijlocul ei, curge ceva...nu stiu daca e lichid de servo sau e ulei de motor si se scurge prin spatele filtrului.

... ceva pareri ?!?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Verifica cureaua de la servo (poate fi rupta, poate fi blocata pompa, etc), nivelul lichidului din rezervor si racordurile (furtune). Daca ai observat o scurgere, cel mai bine este sa te duci la un service si sa te asiguri.

Link către comentariu

motorul da sa moara' asta inseamna ca nu e cureaua si nu cred ca nici pompa mai degraba caseta de directie,spun asta pt ca potriveste la mine exact de golf 2(passat 3) si eu am schimbato exact din aceasta cauza(mia adus din ungaria de la dezm. cu 100 euro si merge mult mai fain ca inainte ;) )

Link către comentariu

E posibil sa fie din caseta, de obicei face uzuri in dreptul segmentilor de pe distribuitor.

Atentie daca vrei s-o schimbi, caseta de Golf merge pe Passat (daca-i schimbi bieletele), insa cea de Passat nu merge pe Golf pt ca nu poti monta levierele de la schimbator.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!