Jump to content

VW PASSAT B6 Variant

GEO___X

Postare recomandată

post-52532-1271627434_thumb.jpgpost-52532-1271627470_thumb.jpgNu sunt de prea mult timp pe forum dar am avut multe informatii fff bune si va multumesc. Despre NEGRESU va pot spune ca A-MI PLACE LA NEBUNIE si astept cateva pareri despre aspect. Am sa mai revin cu niste poze :) :)

post-52532-1271627500_thumb.jpg

Link către comentariu

Sunt adeptul jantelor OEM sau cu aspect cat mai OEM.

Pentru o prezentare frumoasa incerca sa mau pui ceva poze de calitate. Nu uita sa faci poze si la interior.

O lista cu dotari nu strica.

Link către comentariu

poze am mai multe dar nu stiu sa le modific marimea :vaidecapulmeu: :) nu poti cere uni simplu camionist lucruri care al depasesc...... poate cineva ma poate ajuta???? aha sa va zic ceva de interior am pus un TTi-7501 navigatie TV etc etc sunt foarte multumit , in rest dotari normale: senzor de ploaie. senzor de lumini. pilot automat. clima bi-zone. nu are piele . NU ARE 6 VITEZE ceea ce nu a-mi prea comvine. Acum 3 zile am schimbat rulmentii pe spate (398 euro) peste putin timp vine randul distributiei si pana atunci vreau sa schimb rulmentii pe fata. (apropo ceva preturi si marci mai bune??)

post-52532-1271686217_thumb.jpg

post-52532-1271686484_thumb.jpg

post-52532-1271686584_thumb.jpg

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina, mai ales cu jantele OEM. Km multi fara evenimente neplacute.

Link către comentariu

multam fain si eu va urez multi km fara incidende sau defectiuni :icon_thumright:

post-52532-1271702309_thumb.jpg

post-52532-1271702354_thumb.jpg

post-52532-1271702387_thumb.jpg

Link către comentariu

aoleu, ce cauta sigla aia cu TypeR acolo?? :rolleyes: vorbim de vw passat aici sau de honda civic, ca poate n-am fost eu atent?! :)

pe bune acum, strica tot aspectul. in rest masina e foarte bine...

sa o stapanesti sanatos!

Link către comentariu
aoleu, ce cauta sigla aia cu TypeR acolo?? :evil: vorbim de vw passat aici sau de honda civic, ca poate n-am fost eu atent?! ;)

pe bune acum, strica tot aspectul. in rest masina e foarte bine...

sa o stapanesti sanatos!

multumesc lafel. ai dreptate dar nu stiu cum sa dezlipesc T... fara sa zgarii sau sa nu las urme :) vreo idee?? :rolleyes:

Link către comentariu

greu... hmmm.... depinde cu ce e prins acolo, daca e cu dubla adeziva cred ca merge tras usor,usor fara sa strici, dar daca e cu "super-glue" :rolleyes: n-am nicio idee.

poate te ajuta cineva de pe forum care s-a mai intalnit cu o astfel de problema...

Link către comentariu
greu... hmmm.... depinde cu ce e prins acolo, daca e cu dubla adeziva cred ca merge tras usor,usor fara sa strici, dar daca e cu "super-glue" :) n-am nicio idee.

poate te ajuta cineva de pe forum care s-a mai intalnit cu o astfel de problema...

e cu dublu adeziv. chestia aia cu care se vinde, nu am pus super glue nu sunt adeptul. oricum merci mult :rolleyes: safe

Link către comentariu

daca e dublu adeziva inseamna ca ar trebui sa iasa mai usor prin incalzire... incearca sa dai cu un feon ceva. Aici ai un topic despre cum se indeparteaza urmele lasate de acesta banda.

Link către comentariu
daca e dublu adeziva inseamna ca ar trebui sa iasa mai usor prin incalzire... incearca sa dai cu un feon ceva. Aici ai un topic despre cum se indeparteaza urmele lasate de acesta banda.

gata am rezolxat-o... multumesc mult. am sa revin cu o poza de confirmare :)

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Am vazut ca ai avut niste deflectoare de aer la geamuri! Le-ai dat jos? Daca le mai ai nu le vinzi?

Link către comentariu
Am vazut ca ai avut niste deflectoare de aer la geamuri! Le-ai dat jos? Daca le mai ai nu le vinzi?

Mai am doar unu. Ala de p dreapta,dar am vb deja pentru altele identice. le aduc numai la comanda

Mai am doar unu. Ala de p dreapta,dar am vb deja pentru altele identice. le aduc numai la comanda

am uitat de la polonezi sunt aduse de moldovenii de la chisinau. Complete fata-spate

Link către comentariu
  • 3 months later...

O parere, se cunoaste folia de pe geamurile din fata?? stiu "ilegala" dar de doar 30%

post-52532-1283164923_thumb.jpg

post-52532-1283165049_thumb.jpg

post-52532-1283165134_thumb.jpg

Link către comentariu

Se observa, dar nu cred ca o sa ai probleme. Eu am 35% de un an si nu am avut probleme cu politia :D

Oricum, arata bine masina :D

Link către comentariu
  • 2 months later...

Cu ocazia apropierii sezonului rece am trecut la "ancaltarile" de iarna si la janyele originale (sper sa nu am probleme in aceasta iarna :)) ) Adaugam acum niste photo de la ultima "sedinta" : :)) post-52532-0-65843300-1288652829_thumb.jpost-52532-0-87505900-1288652867_thumb.jpost-52532-0-83822100-1288652908_thumb.jpost-52532-0-25537600-1288652961_thumb.j

Link către comentariu
  • 2 years later...
  • 1 month later...

stralucesc "ochii" nu ?? := :Driver:

post-52532-0-80142400-1368174008_thumb.j

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!