Jump to content

vw golf 3 cu dungi

deaglee

Postare recomandată

cred ca era timpul sa imi prezint si eu putin masina. Nu e cine stie ce dar vreau sa va spun ca tin foarte mult la ea. In primul rand ca dotari nu e foarte avuta: am servo directie, si trapa electrica dar asta nu e functionabila.

ce am reusit pana acum, am dat o folie negru mat pe toata masina si am tras niste dungi cu verde lucios dintr-o parte in alta cam atat si am inegrit si ochii de pisica de langa semnalizari. In interior nu prea am facut mare lucru dar sper ca pe viitor sa modific ceasurile din bord. sper ca zilele urmatoare sa reusesc sa postez niste poze sa vo prezint si voua.

Link către comentariu

Salut. Frumoasa masina dar mie sincer nu imi plac acele dungi verzi, dar ma rog fiecare cu gusturile lui. Vezi ca nu are 45 cai putere. Are 55 sau 60. Daca ai cutie in 4 rapoarte e modelul de 55 cai . Daca e in 5 rapoarte e modelul de 60 cai. Poate ne spui si codul motorului :)

Modificat de Tracto
Link către comentariu

frumoasa masina dar cred ca e si mai frumoasa fara acele dungi si cum a zis si Tractor nu ai numai 44 de CP...vezi ca herghelia ta e mai mare:D

asteptam poze...

Link către comentariu

mai sa fiu sincer sunteti primi care mi-au zis asta cu dungile. la toata lumea le-au placut dungile, dar fiecare cu gustul lui. nu puteam sa o las simpla se vedea aiurea acel negru mat dar mie imi plac.

moto0204s.th.jpg

moto0203.th.jpg

moto0205.th.jpg

astea sunt primele poze o sa mai postez altele mai clare facute la aparat zilele viitoare.sper sa va placa

Link către comentariu

Personal, o masina mata o vad cat mai simpla. Cu dungile alea ai incarcat-o inutil. Mai sunt si verzi fosforescente. Daca tie iti plac este totul in regula..dar o masina mata trebuie sa fie cat mai curata ca sa arate bine. Cel putin asa gandesc eu.

Link către comentariu

mie mi se pare interesanta... pe negrul mat, ceva fosforescent da bine. gg!

sunt sigur ca dau mai bine live decat in poze.

Link către comentariu

Salutare si bine ai venit pe forum.

Personal, nu stiu de ce, dar mi se par interesante dungile astea pe negru. Dar am cateva sugestii care pe care ar trebuie sa le iei in considerare "de urgenta" ca sa aiba efect si mai mare cromatica aleasa de tine pentru masina ta: siglele vopseste-le in negru mat, monteaza stergator pe spate sau elimina bratul motorasului si fa-l "clean" si ti-as mai recomada un "machiaj al farurilor". Adica sa vopsesti muchia reflectorului farului in negru. Cauta pe la colegi si o sa vezi despre ce e vorba. Si iarasi este impreativ, dar aici e vorba de potentialul financiar al fiecarui si banuiesc ca deja ai un plan in sensul asta. JANTE!!! Cel putin pe 15, cel putin 7j latime. Ar arata altfel.

In rest, iti doresc sanatate si bani sa iti pui ideile in aplicare. Si cat mai multi km fara probleme pentru tine si "iepurele" tau.

Link către comentariu

Frumoasa masina, cati mai multi km fara evenimente neplacute.

Jante ii trebuie ca schimba foarte mult cum arata masina. Bafta la modificari.

Link către comentariu

Cand am spus initial ca nu imi plac dungile nu stiam ca masina este vopsita negru mat. Acum ca stiu imi intaresc cele spuse anterior. Ar arata bestial negru mat complet. Sunt putine masini vopsite asa.

Codul motor ?

Pentru cai putere uita-te in talon. Daca ai 44 kw ai 60 cai. Altfel ai 55 cai.

Modificat de Tracto
Link către comentariu
Ar arata bestial negru mat complet. Sunt putine masini vopsite asa.

Tracto, permite-mi sa te contrazic, sunt foarte multe masini vopsite asa. Acum spre munca am vazut 2 in 30 minute. Eu zic ca sunt putini cei care au avut curajul s-o vopseasca asa cum a facut-o el. Indraznet, dar cu efect. (parerea mea)

Link către comentariu

"am dat o folie negru mat pe toata masina" masina este foliata nu vopsita :icon_thumright: cum este si a mea de altfel

Link către comentariu

Colegu, nu ai cum sa ai 45 CP ... la 1.4i ai ori 40kW cu 55 CP ori 44 kW cu 60 CP (asa am eu la 1.4) [sau mai luam in calcul varianta ca ai gresit la scris :blah_: ]

S`o conduci sanatos fara evenimente ...

Modificat de BogdanBlaa
Link către comentariu

in urmatoarea perioada o sa apara pe ea si un set de jante da nu pe 15 ci pe 14 din cauza ca nu mai am bani daca ma credeti si as vrea sa-i pun si un cip tuning sa mai adaug ceva CP. dar asta in urmatoarele luni pt ca luna asta vreau sa o bag in service pt o revizie si cateva schimburi.

Link către comentariu

Chip tuning-ul la motorul asta este egal cu zero din pacate si foarte scump. Practic dai in jur de 50 lire sterline penru 6-7 cai putere. Cel putin asta era oferta unui tuner britanic.

Tracto, permite-mi sa te contrazic, sunt foarte multe masini vopsite asa. Acum spre munca am vazut 2 in 30 minute. Eu zic ca sunt putini cei care au avut curajul s-o vopseasca asa cum a facut-o el. Indraznet, dar cu efect. (parerea mea)

Ai vazut probabil 2 masini din sute in 30 minute. La diferenta asta ma refer eu . Oricum arata bestial pe negru mat.

Link către comentariu

da chiar vroiam sa cer niste pareri in legatura cu chip tuningul de la mai multi. dar am inteles ca da mai multi cai cam 15

Link către comentariu

:) niciodata nu o sa iti dea atatia cai la o masina aspirata(fara turbo)...iti da in jur de 10% din puterea motorului,deci ... nu merita parerea mea.

Sa o stapanesti sanatos ca nu am apucat sa iti zic,arata bine exceptie facand dungile...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!