Jump to content

Passat 3c TDI trend

FPASSAT

Postare recomandată

Am gasit de curand acest forum si imi face placere sa ma prezint eu si masina mea.

Ma numesc Florin, am 25 de ani si sunt posesorul unui vw passat 3c din noiembrie 2005, e prima mea masina si sunt incantat de ea, e versiunea 1.9 tdi 105 hp trendline cu cateva extra dar pe deasupra incetu cu incetu se va transforma (nimic tuning doar ceva mai cu stil), va las niste poze sper sa va placa.

dsc01964a.th.jpg dsc01958u.th.jpg dsc01950nq.th.jpg dsc01948wt.th.jpg

dsc01946v.th.jpg dsc01961u.th.jpg dsc01949k.th.jpg

Modificat de dudu
editare titlu topic
Link către comentariu

Salut! Sa o stapanesti sanatos! Vad ca i-ai pus deja xenon,arata f. bine si tipsurile arata excelent! bafta in continuare!

Link către comentariu

Frumoasa masina, dar incearca sa scapi de odorizantul lichid de pe bord. S-ar putea sa curga si sa iti distruga bordul.

Ce transparenta are folia pe masina? Nu pui o poza si din lateral? Mersi.

Link către comentariu

multumesc,odorizantele le-a pus sotia mea dar deja le-am dat jos pentru ca mi-a mai zis cineva ca sunt periculoase,trnsparenta foliei nu pot sa ti-o spun acum, trebuie sa ma uit pe actele de omologare si poze din lateral nu am in PC acum,salutare

Modificat de dudu
Nu mai da Quote mesajului anterior! Foloseste AddReply sau FastReply! Citeste Regulamentul! Multumesc!
Link către comentariu

multumesc tuturor,pe masura ce o sa ajunga imbunatatirile o sa pun poza,cel mai urgent sunt jantele chicago de 17"

Link către comentariu

frumos passatu :) Multi km fara probleme. In legatura cu jantele chicago, din cate stiu eu exista varianta doar pe 18" .

Link către comentariu

multumesc,exista replici italiene de 17"

Modificat de FPASSAT
Link către comentariu

Replicile italiene sunt de obicei foarte proaste. Eu personal m-as feri de ele. A avut un prieten replici de R8 pe 18". Le indrepta f des, una a si spart-o. Cauata ceva aftermarket dar de firma. Nu cred ca vrei sa ti se sparga o janata la 130km/h pe autostrada. Pana la urma e viata ta la mijloc. La capitolele frane si roti personal as alege ce este mai bun indiferent de costuri. Iti garantez ca tablele tale sunt mai rezistente decat ce vrei sa cumperi. Si mai este un aspect: sunt foarte grele acele replici. Pe langa faptul ca o sa-ti creasca cosnumul datorita dimensiunii, cred ca o sa-ti creasca si mai mult datorita greutatii si motorul va trage mai greu. Totusi ai 105cp. Bafta multa in ce ti-ai propus :)

Link către comentariu

sunt de aceasi parere privind jantele...vorba aia: ''ce e ieftin ,nu merita''

frumos passatul,iti doresc cat mai multi km el :(

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina.

Referitor la jante, cum ziceau si colegii de mai sus fereste-te de replici ca sunt proaste.

Si inca ceva: cotiera din fata nu se prea incadreaza in peisaj :vwrullz: ...incearca sa cauti una originala la dezmembrari.

In rest numai bine :banghead:

Link către comentariu
Replicile italiene sunt de obicei foarte proaste. Eu personal m-as feri de ele. A avut un prieten replici de R8 pe 18". Le indrepta f des, una a si spart-o. Cauata ceva aftermarket dar de firma. Nu cred ca vrei sa ti se sparga o janata la 130km/h pe autostrada. Pana la urma e viata ta la mijloc. La capitolele frane si roti personal as alege ce este mai bun indiferent de costuri. Iti garantez ca tablele tale sunt mai rezistente decat ce vrei sa cumperi. Si mai este un aspect: sunt foarte grele acele replici. Pe langa faptul ca o sa-ti creasca cosnumul datorita dimensiunii, cred ca o sa-ti creasca si mai mult datorita greutatii si motorul va trage mai greu. Totusi ai 105cp. Bafta multa in ce ti-ai propus :rolleyes:

Si eu zic sa te feresti de replici. Cauta ceva OEM mai bine. Si la 105 cp nu m-as baga la jante de 17". Vei avea demaraj mai slab si plus nu stiu daca merita la drumurile astea... Eu de ex. am avut norocul sa nimeresc o groapa intr-o curba pe un drum asfaltat recent (nici in cele mai indepartate ganduri nu am crezut ca acolo va aparea o groapa asa repede) Dar ma rog, este parerea mea :evil: . Daca circuli mai mult prin oras atunci pot sa zic ca merita :)

Link către comentariu

Salutari si tie! Bine ai venit printre noi! Sa stapanesti sanatos bijuteria si sa nu ai parte de incidente. Cauta ceva oem, m-am tot interesat si eu de jantele replica si am ajuns la concluzia ca nu merita. Vaneaza anunturile de pe forum sau alte siteuri cu jante oem pe 17. Numai bine! :)

Link către comentariu

multumesc tuturor pentru urari, am omis sa spun cand m-am prezentat ca sunt plecat in strainatate de ceva ani, sunt stabilit in spania si sunt membru al unor forumuri de aici dar simteam nevoia sa discut despre aceste masini si cu voi (va urmaream de ceva timp dar nu m-am prezentat) ,in spania nu se aud lucruri rele de jantele replici ba mai mult un cunoscut de pe vag club le are montate pe un passat de 3 ani si e foarte multumit de ele si ceilalti nu sau plans de probleme iar drumurile ce va pot spune, nici o comparatie cu ceea ce e la noi in tara,eu decate ori vin vara in vacanta plec inapoi cu cate ceva stricat de la gropi

Link către comentariu

Bine ai venit printre noi ! Frumos Passatul tau,dar decat sa iti iei replici italiene (stiu cum este in Spania,adica nu ca la noi) ,mai bine iti iei ceva original.In fine....frumoasa masina si ingrijita.Xenoanele sunt originale?

Link către comentariu

mersi, nu e xenon original,e un kit aftermarket de 35w si 6000k dar cu can bus

Link către comentariu
Sa o stapanesti sanatos..Am detinut si eu asa ceva...Este absolut ok masina,chiar foarte ok!

mersi,e adevarat, e o masina foarte buna, sincer acum chiar nu regret ca nu am luat modelul 2.0 tdi pentru ca dau o gramada de probleme, eu am cumparat masina in noiembrie 2005, acum are 89.000 km si singura problema care am avuto a fost mufa de la airbag de sub scaunul soferului ce a trebuit schimbata acum cateva luni

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!