Jump to content

VW Lupo diesel black

RaduERD

Postare recomandată

Frumoasa buburuza. Ca o conduci cu placere:D

Niste folii nu primeste ?

Link către comentariu

Frumoasa masina, cati mai multi km fara evenimente neplacute.

Modificat de blordc
Link către comentariu

Imi place micutul asta :blah:. Faptul ca este curat si ingrijit este cel mai bine, iar jantele chiar imi plac cum dau ;)

Link către comentariu

Minunat Lupo!

Am o slăbiciune pentru maşinuţele astea mici, Arosa/Lupo ;)

Arată foarte tare cu pneuri cu talon jos!

Un eleron mic pentru hayon, nu ai

Link către comentariu

@lucian_90tud: Acum ceva vreme ma batea gandul sa ii trag niste folii medii pe toate geamurile, dar am pe cealalta masina si mi-a cam pierit cheful de ele :icon_thumright:

@Predator: Si pe mine ma sparg minigumele, pentru hayon nu m-am gandit la eleron. Consumul urban este 6.5-7% iar extraurban 5%. Nu sunt fan diesel, e singura masina diesel din familie, asa s-a nimerit pentru ca am luat-o de la un prieten.

Va multumesc tuturor pentru pareri si urari, ma bucur foarte mult ca sunt pozitive!

Link către comentariu

super tare! Am tapiterie ca a ta (sau ai tapiterie ca a mea)! Imi plac jantele, gasisem si eu unele identice pe un G3, dar era una zgariata rau... Consuma f putin 1.7SDi, sau doar putin?

Link către comentariu

De obicei consuma f putin pentru ca merge sotia cu el, cand merg eu consuma putin :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!