Jump to content

vw polo 9n3 1,4tdi

TIBI_84

Postare recomandată

In urma cu cateva luni(septembrie 2009) am dat la schimb golfu4 (fosta mea masina) pe un polo(nez) din 2008 cu 25mii km.

Pt ca mama folosea golfu numai in oras si la capitolul parcari nu exceleaza,am decis sa-l vindem/schimbam cu ceva mai mic cu un motor adecvat regimului urban.Polo-ul a fost al unui coleg de forum,el il vindea pt ca voia ceva mai mare dar economic,eu voiam ceva mic pt oras.Am facut schimbul si am batut palma.

Sunt extrem de incantat de ''bondar''(asa l-am poreclit datorita zgomotului produs de motor),in oras e destul de vioi,iar la drum lung am obtinut un consum mediu de 3,2l la un mers decent.

Pt ca 90% se plimba prin oras ,am avut parte si de mici probleme inerente regimului de folosire urban si de traiul la bloc...bara spate gaurita de un binevoitor cu carlig (care era miop si fara simt al dimensiunilor) si un vecin invidios care a dat o cheie pe haion.

Bara a fost inlocuita,culmea e ca a fost scoasa la nuanta

Nivelul de echipare este urmatorul dupa polo happy,dar suficient pt modelul asta(are abs,computer bord,alarma volumetrica,mp3)

Suplimentar a primit:

-2 seturi de jante pe 14'' cu anvelopele aferente(pt iarna si pt vara) multumita colegului Bridefo.

-un kit xenon(in cutie inca)

img0059r.jpg

Link către comentariu

Frumusel modelul pentru oras, la ce consum are ;) ..ce urmeaza:

folie? vreun body kit ceva? :) :lol:

Link către comentariu

folie exclus,probabil o grila gti(evident fara litere),niste faruri gti pt ca cele acutale cam fac condens si un set senzori parcare(dar cand iese din garantie)

polo(nezul) imi place ,insa masina care mi-a ramas in suflet este tot g :) lful 4

Modificat de TIBI_84
Link către comentariu

O stiu de cand avea numere de Neamt parca..frumoasa si utila,sa o conduceti sanatosi :)

P.S Ar merge niste faruri cu lupa dar nu pe negru pt. ca nu se potriveste cu griul masinii. Atasez foto :lol:

post-20287-1271577369_thumb.jpg

Link către comentariu

superbe farurile astea,nu le stiam

pacat ca nu sunt la fel(ca design) si pt leon 1p

Link către comentariu

Fiecare are sarmul lui,spre ex. te-am vazut intr-o seara cu leonul cu pozitiile aprinse..zici ca era A4 B8.. eu daca as avea polo tipul asta de faruri l-as folosi..

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

multam frumos asemeni si tie,eu il conduc mai rar (e al mamei mele)

recent i-am pus o husa la schimbator din piele,cea originala nu-mi placea(o musama ordinara) si multumita ioanei i-am pus un sticker vwforum pe manerul haionului

26042010062.jpg

Uploaded with ImageShack.us

voi pune mai multe poze

Link către comentariu

Sa stapaniti sanatosi masinuta cat mai multi km si fara incidente. Foarte mult imi place modelul asta de Polo! Poti pune te rog o poza cu husa schimbatorului de viteze? Ca poate i-au si eu una pentru Poloul surorii mele! :D

Link către comentariu
  • 1 year later...

Nu am mai scris de ceva vreme aici.

Miercuri a primit senzorii de parcare,vopsiti in culoarea masinii.

Isi fac treaba bine.

post-8822-0-92110600-1308887394_thumb.jp

post-8822-0-97629800-1308887431_thumb.jp

Masinuta merge brici(are doar ~33.000km),consumul e de invidiat.

Intr-o zi in oras imi indica:post-8822-0-90141900-1308887618_thumb.jp

Modificat de TIBI_84
Link către comentariu
  • 1 year later...

Sa mai sterg putin praful :D

De ieri polo(nicul) are folie pe luneta si lateralele spate.

Km multi nu s-au facut(are in prezent 38.000km),iarna e trasa pe dreapta si folosim leonul si un rav4

Urmeaza sa primeasca o revizie de ulei si filtre.

post-8822-0-43310400-1362567027_thumb.jp

Link către comentariu
  • 3 months later...

Ii sta foarte bn cu folie :icon_thumleft: ,s-o stapaniti sanatosi! Are un consum de invidiat,aproape pe jumatate, decat consuma masina mea in regim urban :lol: . 

Link către comentariu

Iti mai arata si asa, insa media e de 6-6,5..cam asa nu?..sunt si drumuri cu 5% dar si cu 6,5...oricum e super consumul, am aceeasi motorizare pe fabia, insa tico consuma ceva mai putin...( detin si asa ceva )insa in fabia am avantajul spatiului pt ca e break.

Modificat de mugur79
Link către comentariu
  • 3 weeks later...

salutare . la drum lung cum se prezinta ? pe mine ma intereseaza sa imi iau pe benzina.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!