Jump to content

Black Beauty

stefan.adam

Postare recomandată

Off: 6 cai frumosi :))

On : sper sa depasesti pragul de 200cp cat mai repede!

Modificat de crazymih
Link către comentariu

Felicitari man, masina nu e inca gata si cu toate astea mi-a placut foarte mult cum trage.

Spor la modificari si drumuri bune sa ai!

PS: ce mai zice MAP-ul ala de il dai jos? :))

Link către comentariu

am reusit in sfarsit sa schimb arcurile... alta viata, nu mai e balena pe roti, multumesc mult Caline, raman dator cu multe beri...

de MAP nu am avut timp deloc, dar sper sa reusesc zilele astea

Link către comentariu

iauzi domne te-ai scos si cu suspensii :D

Mai nasol daca nu bea multe beri calin :D

Link către comentariu

am schimbat MAP senzorul, dar nu este nicio diferenta, citeste exact la fel, pe masina aveam tot de 3 bari.

am schimbat si compresorul de la turbo, se pare ca ceva obiecte straine au intrat pe acolo si au stricat paletii, dar...inca o data... MULTUMESC CIPOS pentru ajutor... acum trage mult mai bine masina, adevarat, umed de jos, cu jante pe 17" rup aderenta pe treapta 3.

img00237.jpg

img00236.jpg

img00234.jpg

Link către comentariu

daca nu ploua...facem un "gratar" frumos...;)

Modificat de 2fast4you
Link către comentariu

pune si tu un log cu a treia sa vedem in cate secunde accelereaza de la 1900 rpm si xx km/h la 4500 rpm si xxx km/h.

nu de alta da' vreau sa vad daca e mai rapida ca a mea :emthup:

Link către comentariu

update de soft, masina trage foarte foarte bine...sunt tare multumit de puterea masinii, pacat ca dupa 1 zi de forja, ambreiajul meu are de suferit, patineaza cand e incins... din cate am inteles sunt pe la 200+ CP si cam 450-480NM...sincer sa fiu.. in orice treapta as fi, daca sunt peste 2000 rpm si calc acceleratia, masina trage foarte bine.

planuri de viitor:

frane GTI, cat mai curand.

alt ambreiaj ca asta deja e in ultima faza.

dar pana atunci... planul de viitor nr.1 - un loc de munca de unde sa castig ceva bani sa ii pot investi.

Link către comentariu

bv fane ma bucur ca in sfarsit merge masinutza, cum vrei tu, n-am facut gratar aseara:) las k e timp, :)

Modificat de cinghita
Link către comentariu
  • 2 months later...

n-am mai scris de ceva vreme pe aici...

de atunci si pana acum s-a inlocuit iar turbina, cu un hibrid, mai exact admisie de 2,5 TDI si evacuare ceva mai mare decat cea stock, masina trage mult mai bine, overboostul a crescut la 1,8 bari, iar constant sta in 1,5 bari, in schimb pe treptele 4-5-6 cand accelereaza ceva mai greu, presiunea sta in 1,6 asa cum cere din soft.

am renuntat si la catalizator, adica evacuare e formata dintr-o mare bucata de teava la dimensiuni de fabrica, iar in locul tobei intermediare am ales o teava mai mica in diametru pentru back-pressure.

astept cu nerabdare un GTI sau vRS 2.0 TFSI la linia de start, dar cu conditia sa fie STOCK, sa vad si eu cam cati CP am, din cate am inteles, ar trebui sa bat 2.0 TFSI de 200CP

am revenit la jantele pe 15" pentru ca cele pe 17" erau foarte grele, motiv pentru care imi patina si ambreiajul.

Modificat de 2fast4you
Link către comentariu

Ma bucur ca esti fericit . Printre primele dati in care esti multumit de cum iti trage masina.

Link către comentariu

Frumoasa poveste are masinuta ta? Cat te-a costat inlocuitul turbinei si softul pentru a ajunge la 200cp? Daca se poate spune :))...

Link către comentariu

pentru turbo discutam pe PM, pentru soft te rog sa il contactezi pe Dragos Voinea (user Voinea pe forum)

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Discutiile despre liniute si alte asemenea lucruri nu sunt permise aici. Ramaneti ON TOPIC, urmatoarele discutii OFF TOPIC vor fi sanctionate.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!