Jump to content

Black Beauty

stefan.adam

Postare recomandată

dragi colegi a venit vremea sa imi prezint si eu "noua" masina, desi am luat-o din noiembrie 2009, inca era in leasing si a costat 9500 euro.

sa incepem cu:

Skoda Octavia II sau 1Z

-an fabricatie 2006

-2.0 TDI 16V BKD 140CP/320NM

-124.000KM

-4 geamuri electrice

-scaune reglabile inaltime

-volan reglabil inaltime+adancime

-oglizi electrice incalzite

-din pacate doar 2 airbag-uri

-torpedou si cotiera refrigerate

-suport ochelari

-sertar sub scaunul pasagerului dreapta

-climatronic

-radio-cd stream fara mp3 din pacate

-maxi-dot

-scut metalic

-jante aliaj 15" model Orion

cam asa arata cand am intrat in posesia ei:

30072009496.jpg

30072009495.jpg

30072009497.jpg

acum masina arata putin altfel si are performante putin mai bune, asadar:

+grila radiator, interior faruri si proiectoare facute negru mat

+leduri la interior

+evacuare CAT-BACK + TIPS

+jante RH AE Technic 17x8 cu anvelope 235/45/17

+am schimbat deja turbina, de la GT1749VA am trecut la GT1749VB

din ce am discutat cu Dragos Voinea si cu Cipos ar trebui sa ajung pe la 190-200 CP / 450NM , aceste valori sunt aproximative, voi face in curand un dyno test

maine am sa fac poze la masina si am sa postez cu look-ul ei actual.

ca si planuri de viitor...eheee sunt destule, bani sa este... :

-alte jante, mult mai usoare, pe 16 sau 17

-alt turbo, sper eu GT2260VK

-alt intercooler + traseu admisie inox

-LSD

-frane GTI (312mm fata)

-arcuri sport -30mm, nu mai mult ce mi-a ajuns de la Bora cat era de joasa si de rigida.

Mii de multumiri :

-Dragos Voinea pentru timpul acordat diagnozelor, inainte de a cumpara masina si pe parcursul modificarilor, pentru nenumaratele (cam 15) versiune de soft.(stiu - sunt exact tipul de om enervant care nu e multumit si vrea intotdeauna mai mult, dar niciodata nu stie ce vrea defapt)

-Cipos pentru turbo si montaj (multumesc pentru intelegere, nu multi sunt in stare sa inteleaga prin ce am trecut eu)

-Turbocip pentru ledurile din interior

Modificat de 2fast4you
Link către comentariu

Oho ceva modificari ai facut la maisna . nu ai putut sa o lasi in pace :D hai cu acei 200 cp sa vad si eu cum stau pe langa tine . mie nu imi multumesti si mie cu nimic ? :blah:

aaa uitasem bafta in continuare la modificari

Modificat de mihai.mef
Link către comentariu

vino si cu celelalte poze , de dupa modicari ...

masina cu jante pe 17 - etc :D

Modificat de Turbocip
Link către comentariu

tu vorbesti de lasat in pace?? ca suntem cam la egalitate

Mii de multumiri:

-Mihai Pitaru pentru noptile pierdute cu rost sau fara rost, in cautarea configuratiei ideale pentru masina lui, nu a mea :blah: ...

asa e bine??

maine fac poze Iuliane, inclusiv la interiorul luminat de tine :D

Modificat de 2fast4you
Link către comentariu

si eu astept sa vedem cum stam stefanee. :icon_thumright: ca na trebuie :D bafta in continuare cu masina si ai grija de ea

Link către comentariu

frumos finalul prezentarii ,ca la Oscar...ca despre masina sti parerea mea.! sa ai grija de ea!

Link către comentariu

va multumesc tutuLol dragi pretini...

laur si mihai...ne vedem la slatina in week-end, in tulcea pe 9 mai sau daca se mai tin pe 1 mai la mare :):P:P...daca nu, mai avem o alternativa, ne vedem intr-o vineri seara

pozele promise :

30072009503.jpg

30072009500.jpg

img00228u.jpg

img00226b.jpg

Link către comentariu

e nasol la legale:)) da oricum daca e ca anu trecut ca la slatina/craiova e degeaba. vineri sper ca vii la srt? sa vad si eu macar jantele :D

Modificat de cinghita
Link către comentariu

jantele sunt foarte grele, cam 26 kg are o janta cu anvelopa,sper sa reusesc in vara asta sa trec la jante mai omenesti, 15-16 kg / janta cu tot cu anvelopa, tot pe 17"

referitor la caluti dopati...da sunt destui, dar nu suficienti, masina inca nu trage cum as vrea eu...dar sper sa aiba timp Dragos sa imi mai faca si mie o alta versiune.

Butoanele de la climatizare...sunt de pe VW? sau mi se pare.

nu sunt schimbate butoanele, asa sunt ele stock...

Modificat de 2fast4you
Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos si bucuros :blah_:. Dupa cum observ, te pasioneaza modificarile la motor si cu actuala masina poti ajunge mai repede la 200cp. Spor in continuare :icon_cool:

Link către comentariu

in legatura cu jantele ..ziceai ca au 26 de kg cu avenlopa cu tot..ai incercat sa mergi fara anvelope?sigur o sa fie mai usoare:)) ...apropo..hai odata cu herghelia de 200

Link către comentariu

vezi k asa am facut eu si au crescut niste F1 pe jante :D

Modificat de cinghita
Link către comentariu

chiar ma gandeam cand vei pune si tu masina la "bataie" aici!

pune-i niste suspensii, un ambreiaj pe masura si nu o sa iti mai trebuiasca nimic altceva. eu stiu.... :)

Link către comentariu

maine pun arcuri sport -30mm, ambreiajul tine fara probleme pana la 520-530 NM, imi trebuie in schimb alt FMIC+ traseu si alta turbina.

maine pun si MAP senzorul, sper sa citeasca ceva mai bine decat asta stock...

Link către comentariu

nu stiu sigur...astept un mail de la dragos...pana atunci pot doar sa sper

dar pana atunci sper sa se simta direfenta la demaraj de la arcuri, iar referitor la MAP, trebuie sa fac loguri sa vedem daca presiunea in turbo creste mai mult de 2601 mbar

Link către comentariu

sper sa ajung diseara in primul rand, iar in al doilea rand, sper sa am toti cei 200 CP mult doriti :))

Link către comentariu

hai mai repede cu arcurile alea

Map sensorul sa vedem daca face mai mult

Si legat de cai vezi cum faci sa ii aduni pe toti macar 195 sa iti dea :biggrin: plus stikerul cu vwforum si cel cu tcm o sa ai sigur peste 200cp

Link către comentariu

mef mi-am pus stikeru si eu :biggrin: gen plictiseala la munca, acum cati cai am ?

Modificat de cinghita
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!