Jump to content

vw polo 1,4 tdi

BoCo

Postare recomandată

Salutare tuturor, vreau sa va prezint si eu masina mea VW POLO 9n3 ; 1,4 TDI 51kw , in 3 usi.

Masina am achizitionat-o undeva prin august 2008, de la o reprezentanta din Germania, de unde am luat-o cu 50.000 km. La inceput nu prea am fost multumit de ea, dar intr-un final am ajuns la vorba parintilor care mi-au spus ca este o masina buna ptr un oras ca bucuresti din punct de vedere al consumului si al marimii acesteia. Initial voiam sa o tin maxim un an si sa-mi iau ceva mai frumos, dar usor usor am inceput sa bag bani in ea si am zis k mai bine raman cu ea.

Ca dotari standard nu a avut ft multe:

- A/C

- Radio Cd RCD 200

- Geamuri electrice

- ABS

- 6 airbaguri

- proiectoare ceata

- cutie manuala 5+1

- culoare shadow blue mettalic

Actual:

-jante de GTI pe 16" cu anvelope 205/45

-grila GTI

-DVD+Tv+Navi+Bluetooth

-subwoofer+statie MAGNAT

-faruri cu angel eyes si lupa (gen seria5)

-stopuri pe leduri

-folie geamuri spate+luneta

-leduri interior+nr

-tips cu 2 iesiri BORLA

-alarma cu pager

Planuri de viitor:

- xenon faza scurta+proiectoare

- eventual o resoftare(la asta inca ma gandesc)

- un subwoofer mai puternic + niste boxe mai puternice

- suspensie sport sa o mai cobor un pic

- cel mai mult imi doresc sa o colantez ALB MAT sa fie un polo unicat. :icon_thumright:

- jantele vopsite negre+dunga rosie in ton cu grila+ etrierii rosii

Cine mai are sugestii, sa nu ezite sa-mi spuna. Astept pareri pro si contra:)

post-31189-1271159430_thumb.jpg

post-31189-1271159968_thumb.jpg

Modificat de BoCo
Link către comentariu

Felicitari pentru achizitie este o masina frumoasa,iar in ceea ce priveste motorizarea,ai ales foarte bine d.p.d.v al consumului!

Nuh ma prea incanta pe mine grila aceea de gti daca sub capota nuh e motor de gti,nici macar benzinar!

Ce ti-as recomanda eu sa faci:sa elimini scrisu de pe haion,("Polo","Gti")

sa vopsesti bandourile in culoarea masini

sa elimini literele de pe grila fatza

o resoftare

Aceasta este opinia mea!dar daca tie iti place atunci asta e tot ce conteaza,stii gusturile nuh se discuta!Cati mai multi km fara incidente

Modificat de Yas
Link către comentariu

Arata foatre bine polonezul, foarte frumos l-ai stilizat :lol: .Doar ca mie cel putin nu imi plac 2 lucruri:

-emblemele cu "GTI" nu cred ca isi au rostul, mai ales ca sub capota ai un TDI deci se aude ca nu e 1.8T.

-parerea mea e ca arata cam urat sa aiba doar geamurile din spate infoliate, trebuia sa pui si pe luneta.

Dar repet aceasta e doar parerea mea, in rest nimic de comentat arata foarte bine, farurile, stopurile, grila si jantele vin perfect :D

Asteptam mai multe poze, bafta!

Link către comentariu

multumesc ptr aprecieri, folie am si pe luneta, doar k m-am exprimat gresit .. am luneta+laterale.. iar emblemele cu polo si gti o sa le dau curand jos .. doar k nu am avut timp ..

Link către comentariu

Excelenta pentru orasul nostru :biggrin: - mai ales ca si consum .

Culoarea este super.

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos in continuare! Sa ai parte de drumuri intinse si fara incidente. Si eu am tot 1.4 TDI, dar masina e mai mica. Spor la modificari.

Link către comentariu

Felicitari pentru masinuta si pentru modificari. Mie unul imi plac si grila si jantele de GTI. Sfatul meu ar fi sa nu stai prea mult pe ganduri si sa-i faci chiptuning, ca sa si traga ca un GTI :biggrin: Ma rog, pe aproape...Eu am o Fabia cu aceeasi motorizare si se simte resoftarea. Chiar bine de tot.

Link către comentariu

Subscriu si eu cu resoftarea. Merita din plin, dar atentie la ambreiaj, al meu da semne mari de oboseala dupa ~60.000km. DAR avand in vedere ca nu l-am menajat deloc, era de asteptat.

Ce vreau eu sa te intreb e cum se comporta masina cu jantele de 16? N-ai pierdut din putere? Ma gandeam si eu sa trec la 16'' dar tot ezit gandindu-ma ca sunt mai grele si pierd din demaraj (care si asa e....pe masura unui 1.4 diesel) :)

Link către comentariu

multumesc tuturor ...

@drakool .. sa stii k nu mai are plecarea aia care o avea cu rotile pe 14" si cel mai mult ma deranjeaza k gropile se simt rau ... si este chiar deranjant .. ca avantaje ar fi stabilitatea mai mare..

Link către comentariu

stopuri cu led le-ai avut montate si iarna asta? cum se comporta-se aburesc cumva? arata foarte bine sunt depo,nu?

Link către comentariu

Merci BoCo, cred ca in cazul asta raman la 15 :D Numai bine si cat mai multi km fara incidente! :icon_thumright:

Link către comentariu

subscriu parerea colegilor privind literele de pe haion...arata aiurea :offtopic: (parerea mea)

imi place ca e in 3 usi,mult mai mult decat cea in 5...e mai tinereasca

pt ca detin si eu un polo in familie,tot 1.4tdi pot sa spun ca e ideala pt oras

xenon in proiectoare nu-ti recomand,risti sa ti se strice balasturile de la apa plus ca sunt extrem de deranjante

ti s-a aprins martorulu de bec ars cand ai pus leduri la numar sau cand ai montat stopurile?

cat mai multi km cu ''bondarul'' (asa il numesc pe al meu :offtopic: )

Modificat de TIBI_84
Link către comentariu

@drakool mersi mult

@dache da .. la inceput mi s-a aburit cel stang .. da aceeasi problema o aveam si cu cele originale ..

@tibi84 ... multumesc.. nu mi s-a aprins niciun martor de bec ars momentan ... si ledurile la nr le am cam de 5 luni , iar stopurile maxim 2luni.

Link către comentariu

le-ai pus vreo rezistenta/anulator eroare sau doar ''beco-ledu''?

observ ca tu ai pe manerul haionului posibilitatea sa-l incui/descui cu cheia...eu nu am asa ceva(al meu e din 2007,in talon 2008)

Modificat de TIBI_84
Link către comentariu
le-ai pus vreo rezistenta/anulator eroare sau doar ''beco-ledu''?

observ ca tu ai pe manerul haionului posibilitatea sa-l incui/descui cu cheia...eu nu am asa ceva(al meu e din 2007,in talon 2008)

nu .. pur si simplu le-am montat normal .. n-am avut nicio problema de genu asta pana acum... a mea este din 2005, in talon 2006.. e mai veche .. posibil de aceea.

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos!Mai asteptam poze cu ea,daca poti sa pui si din interior :)

Bafta!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!