Jump to content

Golf IV

MindToAsk

Postare recomandată

Salutare tuturor!

Daca tot am incrementat numarul de Golfuri din Romania ar fi frumos sa il si prezint pe al meu.

Este un Golf IV Variant care a intrat in posesia mea in urma cu 39 de zile.

Detalii:

* Golf IV Variant, an 2003

* 96250 km

* 1.6 - 77 kW [105 cai putere], cod BCB

* vopsea gri metalizat, cod LD7V

* jante de aliaj Avus II 15"

* computer de bord

* 10 airbaguri

* 4 geamuri electrice

* ESP

* Climatronic

post-64974-1271150545_thumb.jpgpost-64974-1271150559_thumb.jpgpost-64974-1271150570_thumb.jpgpost-64974-1271150579_thumb.jpg

Povestea...

In urma cu un an eram membru pe un forum prieten (sau rival? :icon_thumright:) si mandrul posesor al unui al unui exemplar rar intalnit pe soselele noastre (nu cred sa fie 10 la noi in tara...).

post-64974-1271152286_thumb.jpg

Insa din lipsa fondurilor si a unui garaj a trebuit sa ma despart de ea. Si-a gasit un proprietar iubitor iar eu am ramas pieton pentru cateva luni. Dupa un timp am inceput cautarile pentru o masina. Ma gandeam la ceva mai exotic, sport, benzina, motor puternic, si mult zgomot. Dar dupa multe calcule am revenit cu picioarele pe pamant si am realizat ca am nevoie de ceva ieftin de intretinut. Ma gandeam la ceva cu motor de 1.2 ~ 75 cai. M-am oprit la VAG si ce imi placea cel mai mult (in banii de care dispuneam) era o Bora berlina. Intr-o zi am mers cu un prieten in piata sa vad si oferta direct, nu doar pe net. Intre sute de masini era si acest Golf. Masina era perfecta, adusa de cateva zile din Germania, nu foarte multi km, motor mai puternic decat targetul meu realist, dotari, pret bun, interior si exterior impecabile... doar ca era :-s Variant. Dar comparatia cu alte modele si un test drive m-au convins. In 3 zile a fost a mea! Acum nu regret alegerea facuta si sper sa dureze acest lucru.

Am deja 3600 km cu ea si merge ca noua. Singura problema a fost un arc pe fata rupt dupa un drum la Cheile Bicazului cu traseu pe la Toplita [platitorii de rovinieta stiu de ce!].

In toti acesti km de cand o am, am scos un consum mediu de 7.5, la o viteza medie de ~55 km/h. Ma declar multumit de achizitie.

Link către comentariu

Salutare, frumoasa masina si intretinuta.

Ceva planuri pe viitor? Modificari, ameliorari ?

have a good time

Link către comentariu

Multumesc de urari!

Deocamdata nu imi permit investitii mai mari decat in benzina (care oricum imediat e 5 lei / litru - top99). mi-ar placea sa aiba cativa caluti in plus dar cu investitie minima, adica daca se poate face doar din soft fara riscuri si fara crestere semnificativa a consumului.

Cea mai recenta modificare vizuala are fi leduri in plafoniera si, poate in stopuri (home made). In rest vreau sa o tin cat de stock pentru ca este o masina comuna de familie care (no offense posesorilor) nu poate iesi cu nimic mai mult in evidenta decat starea in care e pastrata (bineinteles, fara o investitie majora).

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!