Jump to content

My lovely Beetle :)

Kinguszi

Postare recomandată

Salut tuturor broscarilor, :)

In decembrie anul trecut am reusit sa achizitionez un New Beetle masinuta care mi-am dorit-o din totdeauna. Vi-l prezint in cateva cuvinte: s-a nascut pe data de 27.12.1998 are motor 2.0 si 116 Caluti. Va arat si poze daca vreti :Driver:

Link către comentariu

Salutare, vrem sa vedem poze incearca sa le pui pe imageshack.us si apoi sa pui link-urile lor de forum aici.

Bafta!

Link către comentariu

interiorul e demential. :))

motorul e ca al meu... ce dotari mai ai pe ea?

sa o stapanesti sanatoasa

Link către comentariu

Salut :)) Eu si Boboo va multumim mult pentru urari :Driver: si voi aveti masinute frumoase :)

Georgik, ce intelegi prin "ce dotari mai ai pe ea"?

leW koszonom szepen :blah:

Link către comentariu

aer cond,esp ,geamuri electrice ..chestii de astea..:D

ar merge vopsite/colantate ornamentele de la volan ...esti de acord?

Modificat de Georgik
Link către comentariu

Arata foarte tare! Sa o stapanesti sanatos si asfalt uscat! :D

Sincer sunt invidios pe interiorul masinii tale. Al meu e textil de culoare neagra.

Link către comentariu

Boboo al meu are cam de toate asa iti spun cam cenu are BC si Navigatie (pe vremea cand s-a nascut Boboo nu se punea in Beetle, cel putin asa cred :rolleyes: ). nu are CD player numai cass. dar am primit cadou un modulator mp3 si ma descurc binisor cu el :)

In legatura cu spitele de la volan ai dreptate, de mult vreau sa le vopsesc, initial m-am gandit la negru :) de un timp ma tot gandesc la o vopsea crem ca si interiorul masinii. :blah: Ce parere aveti? ;)

Mersi mult LauCalin pentru complimente si pentru urari :rolleyes:

Si mie mi-a placut interiorul a fost "dragoste la prima vedere" sau mai bine zis la primul click Cand a devenit a mea (cam dupa 3 saptamani dupa trei saptamani de la "primul click" Broscuta mea a avut o "rana" la scaunul de sofer :( o descusatura de cca 4 cm dar problema a fost remediata urgent :). In rest nu prea are probleme (in afara de cateva zgarieturi minore, care nu se mai pot remedia). Interiorul Masinutei a fost bine pastrata si ingrijita.

Si Broscuta ta e foarte draguta si mai ales mai tanara :blah: Imi place mult culoarea ei :rolleyes:

Link către comentariu

da broscuta mea ce are? :icon_thumright:

referitor la ornamentele acelea ori le faci argintii ori negre,fara crem....parerea mea

by the way...eu le-am colantat...nu stiu sa le scot, ba mai mult citisem pe un forum din alta tara bineinteles ca trebuie sa dai airbagul si pe urma ornamentele...

Modificat de Georgik
Link către comentariu

te rog nu fi suparat :blah: Broscuta ta este forte draguta cred ca este dintre primele modele nu? ;) Am urmarit cu atentie evolutia ei de-a lungul luniilor :P Sa o stapanesti sanatos :icon_thumright:

Cat despre spitele de volan.......pacat ca nu iti place ideea :(

Link către comentariu
  • 1 month later...
Publicat (modificat)

Salut tuturor :)

De cand nu ne-am mai "intalnit", Boboo a primit cateva transplanturi de organe noi cum ar fi: sonda lambda, bielete, bucse, stergatoare. :) De spitele de volan inca nu am avut timp dar urmeaza:)

Am icercat sa caut si niste covorase pentru Bobooo, am si gasit cateva fooarte fooarte dragute dar din pacate in USA :( Daca cineva are o idee salvatoare :P ...orice sfat sau idee este binevenita ;)

somn usor :Driver:

Modificat de WVWZZZ
Link către comentariu

Felicitari pentru achizitie.

Mi-am dorit si eu un exmeplar mai turbat atunci cand a venit vremea schimbarii masinii, dar nu a fost sa fie.

Sa il ingrijesti bine pe Boboo si sa "va simteti bine" impreuna.

Link către comentariu

hello

covorasele de golf 4 se potrivesc pe new beetle.daca vrei ceva mai deosebit,apeleaza la un croitor: :rolleyes:

Modificat de Georgik
Link către comentariu

Multumim pentru urari :cool:

Georgik, ms ptr sfat, dar eu visez la covorasele cu buburuza pe ele gen Lady Bug sau cu semnul Beetle.Din cate stiu eu asa ceva nu au covorasele de la Golf IV :(

Link către comentariu
  • 6 months later...

Salutare, :)

dupa multe luni de "liniste" eu si Boboo al meu revenim, suntem in cautare de jante. Adica nu mai suntem pentru ca am gasit "alesul" numai ca nu stim carui marca apartine si ce model este :( . Rugam pe toti cunoscatorii sa ne ajute cu un nume si poate un pret daca este posibil.incerc sa pun si o poza.

Mersi anticipat. :Driver:

post-62015-0-65666800-1292612334_thumb.j

Link către comentariu

Cam uratel alesu' asta(no offence :D ). Mie astea imi par mult mai potrivite. :icon_cool: Bafta cu masinuta in continuare! :icon_thumright:

Link către comentariu

Mersi mult, dar noi credem in dragoste la "prima vedere" :blah:

Deci mai asteptam pareri si ajutor in privinta jantelor :Driver:

Link către comentariu

Am gasit! :icon_thumright: este vorba de Porsche-Strosek :)

o zi buna la toata lumea :Driver:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!