Jump to content

VW mk3 bon jovi edition

Vlad20

Postare recomandată

Am 4 luni de cand am achizitionat un VW Golf MK3 ( '97) , masina a fost adusa din Austria si eu sunt primul proprietar in Romania; masina beneficiaza de o motorizare 1.9 TDI, 90 de ponei, modelul este binecunoscutul Bon Jovi. Interiorul arata bine e in 2 nuante, 2 airbaguri ( probabil nu merg ), oglinzi electrice, trapa electrica, ABS - nu stiu sigur ( siguranta pt ABS am dar cred ca nu are ). De motor sunt foarte multumit, trage bine dar ajung intr-a 5 la 2500 de ture cu 140 km/ora si parca nu mai trage ( nu stiu problema ). Masina a venit cu cauciuri de iarna pe jante de tabla dar am primit la ea si 4 jante de aluminiu ( imi lipsesc capacelele pls help ) cu cauciuri de vara pe care tocmai leam montat. Cam atat revin cu detalii pe parcurs.

s7307865.th.jpg

s7307868.th.jpg

s7307871.th.jpg

s7307872.th.jpg

s7307861.th.jpg

s7307866.th.jpg

:D

Link către comentariu

Bine ai venit in clubul posesorilor de mk3. E foarte frumoasa masina. Iti doresc cati mai multi km fara pb !

Legat de ABS se pare ca nu ai . Sub martorul de airbag trebuia sa il ai si pe cel de ABS . Airbag-urile de ce zici ca s-ar putea sa nu functioneze ? Se aprinde si se stinge becul de la airbaguri cand pui contactul ? Daca da pare a fi in regula.

Modificat de Tracto
Link către comentariu

Arată bine mașina.

Este aceiași ediție si culoare ca a mea. :D

C

Link către comentariu

Bine ai venit!

Foarte frumoasa masina , asteptam mai multe poze.

Cati mai multi Km fara incidente!

Golf III rullz!!! :Driver:

Link către comentariu

@ Tracto

Am desfacut acolo si ledul care trebuie sa aprinda Airbagul nu se aprinde, si am desfacut mai mult si mufa nu e pusa in centrala ce trebuie sa aprinda becurile, poate e cazuta pe acolo prin bord < I don't Know>

@Taz21

Pai m-a ajuns 2100 eur fara inmatriculare dar cu tot cu jante si cauciucuri de vara ( 2600 cu tot cu inmatriculare )

Iata mai multe poze o sa fie si mai multe pe parcurs. ( ignorati dacia din spate :Driver: )

s7307862.th.jpg

s7307864.th.jpg

s7307860.th.jpg

s7307870.th.jpg

Link către comentariu

Frumoasa masina si sa o stapanesti sanatos:) Cat despre problema ta ca ajunge la 140 si nu mai trage, masina sigur intra in safe mode...verifica tuburile alea de vacum(cred ca asa le zice) sa nu ai vreunul spart, principal alea care ies de la turbina si merg la un sensor de presiune.

Link către comentariu
Frumoasa masina si sa o stapanesti sanatos:) Cat despre problema ta ca ajunge la 140 si nu mai trage, masina sigur intra in safe mode...verifica tuburile alea de vacum(cred ca asa le zice) sa nu ai vreunul spart, principal alea care ies de la turbina si merg la un sensor de presiune.

da aici colegul are dreptate

senzorul de presiune este la intercooler mai exact cred ca e sub intercooler

cum a zis si colegul aia sigur se numeste Limp Mode si senzorul de presiune baga masina in Limp Mode , verifica furtunele si senzorul

btw multi kilometri fara incidente

respect

Marius Nistor

Link către comentariu

Faina masina, sa o stapanesti cu placere :wub: .

Cred ca ai motor TDI AHU? Ca la variant-ul lu taicamiu care tot Bon Jovi este, numa ca a lu taicamiu are 305000 km.Admisia ar trebui curatata deoarece nu mai trage asa tare, in rest motoru merge super la taicamiu.

Modificat de paul-tm
Link către comentariu

Frumoasa masina,sa o stapanesti cu placere,dar e cam ciudata treaba aia cum ca ai avea 140km/h la 2500rpm :o !Eu la acelasi motor la 3000rpm am 145km/h si cam asta e mersul lor...In rest numai de bine! ;)

Link către comentariu

AdryanDim , eu la a mea, stok, cu motor 1Z, la 3000rpm am 140km/h. Si din ce m-am informat, cam asa ar trebui sa bata...Si Vlad, daca ai posibilitate incearca sa faci si o diagnoza.

Bafta

Link către comentariu

Multumesc tuturor de aprecieri !

Pai stiu ca e normal dar ar trebui totusi sa mai traga si sa incerce sa mearga spre 4000rot dar ea nu mai vrea asta e problema.

In legatura cu diagnoza nu cunosc pe nimeni care sa imi poata face... am vorbit acu cu un prieten ( razzvanu ) si a zis ca el cunoaste pe cineva care imi poate face o diagnoza ... astept acu sa ajung la o intalnire vw prin suceava sa ne int cu tipu ala .

PS: Stie cineva de niste capacele pt jantele mele ...am gasit pe ebay dar ele costa 5 lire si transportu 15 lire si nu prea convine

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!