Jump to content

ambreiaj Leon 1.9 BKC

Cristi_fx
 Share

Postare recomandată

Buna ziua, am si eu o problema cu volantul la un Seat Leon 1.9 tdi BXE, masina trepideaza la plecari de pe loc dar nu foarte tare, am fost cu ea la reprezentanta in Belgia ca nu sunt in RO si cei de acolo mi-au facut un preventiv cu chit de ambreiaj, volant, placa presiune si tot ce mai e pe acolo....dar cand am vazut pretul am zis ca pic de pe scaun 2.005 euro. O sa incerc sa il postez aici daca reusesc ca sa vedeti si voi piesele si daca puteti sa imi spuneti cat ar costa toate astea in romania cu tot cu manopera.

03G105266BM volant motor - 713 eur

03G141016AX  disc ambreiaj (sau chit) ca nu scrie - 403 eur...mai e ceva de 71 eur dar nu stiu ce e...scrie BUTEE nu stiu ce sunt alea si restul pana la 1.255 sunt maruntisuri, suruburi, surubele si etc. la care se mai adauga si manopera de 380 eur si toate astea sunt fara tva. TOTAL CU TVA = 2.005.80 eur.

Asta este seria de sasiu VSSZZZ1PZ8R048438. Va multumesc anticipat.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

lasa-o pana revii in tara, ca o repari la maxim 600 euro

Modificat de andrei_221
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!