Jump to content

Audi A4 B6

Dusul

Postare recomandată

Salut baieti,

Desi sunt de ceva timp pe forum, abia acum deschid un topic cu masina pe care o coduc de 3 ani. Este un Audi A4 B6 din 2003, pe care am achizitionat-o din Germania, exact din Ingolstadt de la sursa :)). Prin urmare, in 3 ani nu am schimbat decat uleiul si filtrele, se comporta impecabil.

Ca dotari a venit cu:

-Navi RNS-D -> upgrade la RNS-E cu ajutorul lui Costi_geo, multumesc pe aceasta cale :emthup:.

-Scaune sport

-Xenon

-Spoilerele vopsite in culoarea caroseriei (asta e de la mine :-) )

Restul cred ca sunt destul de standard, nimic special. In afara de faptul ca NU are geamuri electrice pe spate (neamtul de la care am cumparat-o avea copii mici si a zis ca e mai bine fara).

Am atasat 2 poze(nu reusesc sa fac upload, sunt pe mobile internet), dar promit ca revin cu mai multe in scurt timp.

Ca planuri de viitor, majoritatea ar fi ICE related, precum tv-tuner, bluetooth, dvd-player. Eventual, un kit s-line plus exterior, dar sa vedem cum decurg lucrurile.

Cu aceasta ocazie as vrea sa va cer si cateva sfaturi, poate aveti idee.

1) Ambreiajul imi tine foarte sus, cred ca trebuie schimbat discul, poate si volant. Stiti cumva cat ar costa toata distractia asta, si cum imi pot da seama daca trebuie schimbata si volant?

2) As vrea sa schimb butoanele din bord (avaria, capacelul de la suportul de pahar, butonul de actionare al geamului electric, etc) dar nu stiu exact de unde as putea sa le iau.

O sa revin cu detalii, eventual dupa ce ii dau un nou strat de vopsea. Apropo, stie cineva codul de culoare pentru negrul asta?

Gracias,

Cu stima,

Andrei

post-8054-1270895075_thumb.jpg

post-8054-1270895191_thumb.jpg

Modificat de Dusul
Link către comentariu

Arata bine masina, cel putin din poze :D. Cat despre ambreiaj, am patit'o si eu la Golful meu. Tinea foarte sus si patina, iar in cele din urma l'am schimbat. Nu a necesitat si schimbarea volantei. Pentru preturi intra pe autokarma. Bafta! :D

Modificat de izmail
Link către comentariu

Codul il gasesti in portbagaj la roata de rezerva, trebuie sa fie scris pe o hartie ceva.

Link către comentariu

Mersi mult de aprecieri.

Din pacate nu am roata de rezerva, am doar o prostie de kit. Dar o sa ma uit pe acolo, poate dau totusi de el.

Link către comentariu

Pt piesele pt bord, poti sa incerci la volksman aici pe forum, sau la reprezentanta, cu seria de sasiu.. e destul de complicat totusi sa inlocuiesti butonul de actionare al geamului electric, trebuie desfacuta usa, dar tu stii mai bine.

Pt codul de culoare, este trecut in portbagaj, sub capitonaj, langa suportul acela care il ai in loc de roata de rezerva, este lipit pe sasiul masinii intr-o parte..trebuie sa te uiti mai atent. Dar oricum daca o vopsesti, probabil stiu si cei care se ocupa de asta sa afle codul..

Navigatia a schimbat mult masina, felicitari, ai putea sa mergi mai departe, se gasesc optiuni bune pe ebay pt schimbatorul de pe masina de acum.. :) Asa l-am avut si eu..

Modificat de paul_e88
Link către comentariu

Scaunele sunt superbe, si jantele la fel.

Totusi, in prima poza se vede ceva crom pe la conturul geamurilor care, parca, nu este de acolo. Sau ai vopsit chederul in argintiu?

Senzatia mea este ca arata urat.Ce este?

Modificat de ygor777
Link către comentariu

Schimbatorul ar fi prima chestie in plan, in afara de inlocuirea butoanelor din bord. Inca nu m-am hotarat la ceva, as vrea sa se potriveasca oarecum cu schimbatorul de acum ca si layout al vitezelor.

Cred ca bate soarele acolo, nu e nimic argintiu, ramele sunt negre simple. BTW, arata mult mai bine asa :scratch:.

Mersi mult pentru aprecieri!

Modificat de Dusul
Link către comentariu

Frumos A4! Se vede ca e intretinut. Codul de culoare s-ar putea sa il ai pe o eticheta lipita pe una din cartile masinii pe coperta interioara. Eu asa am si am vazut la mai multe masini asa.

Link către comentariu

Superba masina...vino si tu cu detalii legate de km, pret, consum, tinuta, etc...si mai multe poze desigur:)

S-o stapanesti si s-o conduci cu placere in continuare;)

Link către comentariu

Baieti,

Multumesc mult pentru aprecieri.

Masina are 175k km la bord, a fost 15 000 EUR in 2006 cand am luat-o (fara taxe si drum). Km sunt reali, lucru care se vede imediat dupa ce auzi motorul. Ca si tinuta de drum este foarte ok, cu gumele pe 235 se tine bine si in curbe si la viteze mai mari.

Consumul este foarte bun, scot 6 extern (cand nu merg la consum, altfel la 100km/h in drum drept in a 5-a am 3,5-4) si 10 in oras (Bucuresti). Un mixt ar fi vreo 7.8 in momentul de fata.

O sa mai revin cu poze cand apuc sa mai fac.

Andrei

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!