Jump to content

Parerea voastra!

Mustang1

Postare recomandată

@RazvanBlade eu am dat 2292E pe taxa din 1 iulie 2007 ca sa ta corectez. si la consum ca am vazut ca discutati si ceva de consumuri: alba-turda-autostrada-cluj, azi 7.2%. nu e o avere. de benzina.. iti zic sincer ca bag doar Petrom 95 de 2 ani, fara nici o problema

drumuri bune va doresc! :cheers:

Modificat de volnick1986
Link către comentariu

volnick , imi poti spune te rog la ce ar trebui sa ma uit la aceasta masina pt a imi da seama daca turbo si restul sunt ok? la ce turatie intra turbina si ce ar trebui sa se intample atunci?

Link către comentariu

Intreb si eu acum. Ai confirmarea ca este turbo? Ti-am zis prima data cand am postat ca un 1.8 aspirat berlina ia 13 minim in Constanta si 15 in Bucuresti. Si daca vrei sa verifici eventualele probleme la turbina (in cazul in care este, desi am o vaga parere ca nu este) trebuie sa faci niste loguri in mers SAU sa dai turbina jos si sa vezi daca are depuneri sau joc in ax. Iarasi ma indoiesc ca o sa te lase omu sa ii desfaci masina si nici sa o calci sa vezi daca, cum si in ce fel functioneaza turbina. Este ultimul meu post pe topicul asta. Bafta si sper sa ai noroc. Asteptam prezentarea ei aici pe un topic nou si curat ca lacrima :(

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

da

eu il bagasem si la favorite si incercam sa il conving ca nu este o masina de oras in fine

imi cer scuze (ca e romascan de al meu ... nu toti suntem la fel) si bafta

respect

Marius

Link către comentariu

atasez noi poze cu masina...

ext

am confirmarea ca este 1.8 turbo 20 valve, 110kw

@marius nistor eu iti multumesc pentru intentia ta, greseala mea nu stiu care este, dar...modul in care fac plata poate fi in n moduri...ideea in sine pentru care v-am cerut ajutorul a fost informatii care m-ar putea ajuta la sesizarea eventualelor probleme cu aceasta masina...

post-47825-1270921622_thumb.jpg

post-47825-1270921630_thumb.jpg

post-47825-1270921636_thumb.jpg

post-47825-1270921644_thumb.jpg

post-47825-1270921796_thumb.jpg

Link către comentariu

1. cel mai important turbina sa mearga si sa fie buna

2. ambreiajele vezi ca se cam gata 1.8T. eu l-am schimbat, si mai stiu pe multi care au schimbat pe 1.8T.

3. vezi sa iti mearga termostatul si senzorul G62; sa ti se urce apa pe 90 in maxim 10 minute. daca nu te cam suge la buzunar. sunt 2 chestii foarte ieftine pana in 150 de lei, care fac diferenta de cativa litri buni la consum.

4. bobinele de deasupra bujiilor cica se cam duc si am auzit ca si ele ar costa ceva.

5. vezi de anumite "consumabile" daca mai trebuie schimbate: distributie, discuri, plaucte. insumate sa le schimbi tu se cam aduna. nu mai zic de brate, bucse. directia la Passat e mult mai complexe decat la un Golf.

iti urez succes!

Link către comentariu

motorul e senzatie..numai sa fi avut grija de el !

e ceva dubios la jante. in prima poza sunt capace si in ultima e ceva ,dar in nici un caz capace.

pune mana si incearca masina maine, si daca iti place tie cumpar 0.

iti dai seama ca o sa pice la ea cate ceva , ca are si ea anii ei.

Link către comentariu

Se poate inchide, era ceva dubios la ea, nu am condus-o, dar la acc de pe loc era un zgomot destul de strident la motor, parca era de la Matiz, se aude mult mai bine Fiatul meu decat acel motor....iar masina per ansamblu parea ok, dadea impresia de intretinuta, dar majoritatea furtunelor park erau scoapte, cu n mici crapaturi...se vede ca a stat ceva vreme si e real ce imi spunea prop. , anume ca intr-un an si ceva de zile a facut 1800 de km, am vazut si de la pers de la care a luat-o nr de km si in anunt si in acte...dar totusi cand am vazut-o nu am avut acea senzatie de trebuie sa fie a mea, cum am avut-o cand mi s-a facut oferta si cand am vazut pozele...o sa incerc sa o vand pe a mea in bani si o sa imi iau ori un passat ori un golf diesel pana la urma pentru ca si consumul este totusi un factor important...aceasta avea pe c.b consum de 9.8% la drum lung...iar eu la 1.6 16v am consum mediu 80% din km facuti in roman de 8.1% iar in ext mers normal de 6.5-7% ....am ramas un pic dezamagit dar poate ca nu a fost sa fie....

Topicul se poate inchide...

Va multumesc, cu multa stima

Alexandru

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!