Jump to content

The Black Skoda

azreil24

Postare recomandată

Salutare la toata lumea. Dupa 2 ani si 1 luna, cat a implinit masinuta mea, vin si eu sa o prezint dvs publicul.

A fost odata ca niciodata un pusti care a hotarat ca vrea mai mult. Dupa ce si-a blestemat zilele cu o veche Dacia Nova si a condus cu drag un Logan-el, care inca traieste, si-a propus sa testeze cateva configuratoare auto. La inceput se gandea sa dea cel mult 10k de iepuri pe noua caleasca, astfel si-a aruncat privirea prin curtea vecinului francez Renault, mai exact la Megane, desi nu prea ii facea cu ochiul, eroul nostru are o problema cu masinile frantuzesti. Pleca mai departea pe calea de fibra optica e internetului sau si dadu de site-ul Mazda, unde zabovii o vreme la frumusica de Mazda 3, pe care hotarase intr-un final sa o achizitioneze insa rasplata de ii fu ceruta pentru a da comanda pentru noua caleasca fu prea mare si pleca mai departe. Merse ce merse, cale de cativa kb si dadu de Site-ul skoda, Octavia 2 nu ii era straina si de indata incepu sa se joace la configurator. Pretul masinii crestea cat nivelul marii in vreme de tsunami, si se oprii la frumoasa suma de putin peste 20 k de iepuri. Dadu fuga la curtea celor de Avia, ceru o proforma cu sigiliu regal si o lua la sanatoasa spre regatul ce avea sa ii finanteze noua achizitie, BCR Leasing. Se lasa cu 2 luni de asteptari, dar la 13.03.2008 iata ca primii un telefon, "veniti de va luati trasura, e gata". Bucurie mare pe eroul nostru. Ajuns la palatul Avia a dat repede sa semneze hartoagele si purcede la ridicarea masinii. Era asa de fericit incat ii dadu o lacrima intr-un colt de ochi, de fericire ca avea o asa bijuterie sau tristete ca avea sa isi cheltuie alocatia pe 10 ani, nimeni nu stie nici pana in ziua de astazi :)

The End.

Revenind la zilele noastre, Skoditza asa cum este alintata in familie, este o Eleganta cu ceva dotari, gen Xenoane, scaunele sport cu popou incalzit, plasma MaxiDot, un pachet cu multe combinatii de cate 3 litere ESP, jante mari de 17 toli si ceva bucati de piele pe volan cica, schimbator si frana de mana.

Sunt foarte multumit de achizitie, nu am avut probleme cu ea, sper sa nu am nici de acum in colo. In afara de cateva "reglaje" cu Vag-Com-ul si spatele debadged totul este OEM, desi daca as dispune de cash ar fi cateva modificari pe care as vrea salefac, poate cu timpul. Tin la ea ca in prima zi si incerc sa o pastrez ca noua. Mai jos aveti ceva poze cu mandra mea :D

Stima.

thumb-4695.jpg thumb-4696.jpg thumb-4697.jpg thumb-4698.jpg thumb-4700.jpg

Modificat de azreil24
Link către comentariu

Frumoasa povestire ! :D

Arata f bine masina si vad ca e destul de dotata.

O singura intrebare : de ce nu ai luat 2.0 TDI - 140 CP ?

Sa o stapanesti sanatos !

Link către comentariu

Multumesc. Banii, ardeiar focul :D as fi vrut 2.0

Modificat de azreil24
Link către comentariu

Da , intr-adevar superba .Sa te bucuri de ea in continuare .

Fa bine si da jos odorizantul acela - daca picura pe bord o sa iti para nespus de rau !

Link către comentariu

Multumesc. Nu il mai am, merg pe clasicul bradut atarnat de oglinda :D

Link către comentariu

Asa da !

Incearca de la baieti California Scents (si scapi si de bradut) :D

Link către comentariu

Sincer nu am auzit. O sa caut si incerc. Ms.

Modificat de azreil24
Link către comentariu

superba:D

imi picura si mie ochii dupa un volan ca al tau ...

am vazut octavii cu aparatorile de noroi date jos si arata mai bine zic eu..

sa o stapanesti sanatos!

Link către comentariu

Frumoasa masina, cati mai multi km fara evenimente neplacute.

Link către comentariu
Multumesc. Banii, ardeiar focul :) as fi vrut 2.0

Stai calm ai facut o alegere mai buna cu 1,9 .

Multi km fara probleme!

Link către comentariu

Va multumesc.

@Georgik - pacat ca nu exista varianta asta de volan si cu comenzi pentru player, cat despre aparatori ma bate gandul de ceva timp sa le dau jos :D

@jui - da, sunt multumit de ea, uneori mi se pare de ajuns, parca trage de nebuna, uneori insa am impresia ca trebuie sa trag de ea sa fuga, as mai vrea ceva putere acolo :P

Modificat de azreil24
Link către comentariu

Incearca un chiptuning normal si vei fi aproape ca un 2.0TDI, si probabil vei avea exact puterea in plus pe care ai vrea-o.

Acum am 93.000km si masina are chiptuning de la 30.000km. Nici o problema pana acum, mai ales daca respecti cateva reguli esentiale pentru TDI si nu trebuie sa trag de ea in depasiri chiar daca masina in incarcata.

Sa o stapanesti sanatos!

Modificat de rempha
Link către comentariu

Multumesc. Ma bate gandul de ceva timp sa o duc la remapat, sper sa reusesc la inceputul lui mai. Acele reguli pentru TDi consider ca trebuie respectacte fie ca ai sau nu chip :P

Modificat de azreil24
Link către comentariu

super faina masina , jantele prezinta la maxim , cu chiptuning ar fi cat un 2.0tdi 140cp , poate putin mai slab in demaraj

Link către comentariu

Multumesc. Jantele le-am primit cado de la dealer :D oricum le vroiam, vin foarte bine pe masina.

Modificat de azreil24
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!