Jump to content

Golf IV 1.9TDI, Atlantic

Ovi.Tz

Postare recomandată

e nevoie de:

-2 x push buton,

-1 x buton on/off,

-1 x mufa mama-tata pt 4 fire,

-4 fire de culori diferite aprox 1m fiecare

-...si multa rabdare...

asta ar fi in mare...pe mine m-a ajuns doar cele necesare la 10-15 lei

Link către comentariu
bbogdanmircea

lucrezi in domeniul electronica de ti-ai facut singur tempomat?

ai putea descrie putin acele functii suplimentare pe care le ai inafara de inchide usi 15 kmh pe care o am si eu si bip la inchidere usi?

cred ca m-ar interesa range sa-mi activez daca se poate...

foarte frumoasa masina acuma vad ca avem amandoi AXR ai idee ce tip de turbina este pe acest motor?

tu i-ai facut chip la 120 cai?

Link către comentariu

@bbogdanmircea:

-da...lucrez in electronica, dar nu e neaparat nevoie de cunostinte avansate in electronica ca sa realizezi un tempomat, asta e cel putin parerea mea!

-care din celalalte functii te intereseaza...?si am sa incerc sa te ajut...!

-range-ul merge daca ai IC VDO...intrii cu vag-com-ul in pe modulul 17(Instruments) si vezi la descriere in partea dreapta ce tip este...!

-stiu ca am citit un topic destre motorul AXR pe acest forum si acolo parca scria ce tip de turbina este...acum nu-mi mai aduc aminte exact.

-asa a venit masina...am vrut sa imi pun inca 30CP, dar turbocip mi-a spus ca e deja chip-ata, asa ca am lasat-o asa...daca m-a mintit va mint si eu....:)

Link către comentariu
  • 1 year later...

n-am mai scris de mult pe aici...si m-am gandit sa revin cu update-urile facute pana acum...si acestea ar fi...asa, in ordine cronologica..... :))

-senzori parcare;

-folie de la "solar zone" transparenta 36%;

-sirena si senzori volumetrici OEM;

-tempomat OEM;

-led-uri in fantele de aer si-n plafoniera;

-jante aliaj AVUS 1.

n-am poze recente...dar am sa revin in cel mai scurt timp posibil...

post-52417-0-82116700-1333870412_thumb.j

post-52417-0-69047700-1333870422_thumb.j

Link către comentariu

deci pana la urma ai pus alt tempomat.

nu vopsesti senzorii? la tine se vad,pe rosu. mi-am pus si eu dar avand masina inchisa nu sar in evidenta asa usor

Link către comentariu

am revenit cu niste poze....

@Muale:

-da...am avut ocazia sa gasesc un tempomat la shrot...si nu am ezitat sa pun ceva OEM in locul celui Home_Made

-am vrut sa-mi vopsesc senzorii la vremea respectiva...cu vopsea rosie (dupa codu de culoare al masinii)...dar unde am cautat nu aveau pe stoc...si trebuia sa astept mult dupa ea....n-am mai avut rabdare....si m-am obisnuit asa cu ei...

as mai vrea sa-i pun un carlig...stie cineva cam cat ar fi unu sh...?!

post-52417-0-96736800-1333892593_thumb.j

post-52417-0-78140900-1333892613_thumb.j

post-52417-0-08250400-1333892632_thumb.j

Link către comentariu
  • 5 weeks later...

frumoasa masina si familiara pentru mine deoarece avem aceeasi culoare cred doar ca a mea este din 2002 si nu are asa multe dotari, sa te poarte cat mai multi km fara probleme sau incidente! Stima

Link către comentariu

Frumoasa masina, chiar imi place. multi km fara probleme.

Referitor la grilele de Bora, cred ca asa vin din fabrica la modelele mai noi, si a lui e 2006. Stiu ca am vazut si eu pe un golf variant 2006 in momemtul cand mi-am cumparat masina, tot grile de bora avea si ala.

Link către comentariu

Marius, are cineva un golf 4 break din 2006 si are grile normale la ventilatie. (masina lui Inginerul).

Deci nu cred ca vin din fabrica...si mai nou de 2006 nu cred ca exista la golf 4

Link către comentariu

Vali, nu stiu poate a lui inginerul sa fie 2005 iesit 2006 in acte... ideea e ca masina pe care am vazut-o eu era tot cu grile de bora... nu cunosc explicatia... coincidenta doar ?... sa fi fost si aia modificata ?... poate ne lumineaza cineva....

Link către comentariu
F l o r i n

revin .....Golf-ul cu grile de Bora, a existat printre modelele fabricate intre 2003 si 2006 - cf Etka.

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

printre adica a fost si asa si asa...?

oricum trebuie sa imi iau si eu etka :D

Link către comentariu

si eu am un prieten care are un golf 4 din 2006 si are grile de bora, asa a cumparat-o din Germania.. Si chiar si bordul acolo langa parbriz este diferit are asa un model cu puncte ceva de genuil asta

Link către comentariu

asa a vebnit masina...are tot bordu de BORA nu numai grilele...e cu puncutulete din alea cum zice Dan.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!