Jump to content

Golf IV 1.9TDI, Atlantic

Ovi.Tz

Postare recomandată

Dupa lungi asteptari m-am decis sa va prezint ce conduc...: un Golf IV 1,9 TDI(pd), model 2006 Atlantic, motor AXR, 122HP(Domnul Iulian<turbocip>, mi-a confirmat), EU4, echipata cu jante de tabla de 15' si cauciucuri de vara DUNLOP SPORT. Am cumparat-o in august 2009 din Oradea, masina fiind adusa cu cateva zile inainte din Germania. Avea la bord aprox. 131.500km, in momentul de fatza are undeva la 142.000km. Dotarile masinii sunt:

-geamuri electrice fata-spate;

-oglinzi electrice;

-scaune fata sport, incalzite si reglabile pe inlatime si lombara;

-BC maxidot;

-cotiera;

-radio-navigatie MCD;

-climatronic;

-8 difuzoare stock;

-stropitoare parbriz(incalzite cred) si faruri;

-proiectoare;

-ABS , ESP;

-10 Airbeg-uri;

-culoare Tornado Red.

Ce am adus eu in plus?am sa incerc sa le pun in ordine...

-am schimbat limba BC-ului din DE in EN;

-inchiderea usilor dupa 15km/h;

-bip la inchidere/deschidere usilor;

-functia roll up/down;

-functia Range;

-iluminarea BC la punerea contactului(background si ace);

-functia "WELCOME" ;

-auto roll up/down rear windows(dar pt ca butoanelor de la geamurile din spate le lipsesc niste mici opritoare am renuntat sa activez aceasta funtie si din soft).

Mentionez ca nu as fi reusit toate acestea fara o lectura in prealabil a unor subiecte de pe acest forum. Tin sa multumesc pe aceasta cale si oamenilor care m-au ajutat cu anumite raspunsuri la nelamuririle mele!

In viitor as dori sa mai adaug:

-alarma pe CAN-Bus(asta daca e posibil);

-tempomat;

-jante aliaj(de preferat OEM,modelul 'montreal 2').

...

post-52417-1270675802_thumb.jpg

post-52417-1270675827_thumb.jpg

post-52417-1270675850_thumb.jpg

post-52417-1270675857_thumb.jpg

post-52417-1270675866_thumb.jpg

post-52417-1270675875_thumb.jpg

post-52417-1270675802_thumb.jpg

post-52417-1270675827_thumb.jpg

post-52417-1270675850_thumb.jpg

post-52417-1270675857_thumb.jpg

post-52417-1270675866_thumb.jpg

post-52417-1270675875_thumb.jpg

Link către comentariu

Imi place masina ta Ovidiu.

~Sa te bucuri de ea~

Sa dai jos suportul din bord ! (parerea mea)

Link către comentariu

Foarte frumoasa,iar maxidot-ul e de vis,in legatura cu modelul de jante montreal 2 e cea mai buna alegere,uitate la masina mea cum arata,sunt cea mai buna varianta pe 16'.Bafta!

Link către comentariu

Frumoasa masina, cati mai multi km fara evenimente neplacute.

Link către comentariu

Multumesc pt aprecieri...

Astazi la sugestia lui turbocip am dat jos suportul pt telefon(lispea o componenta si oricum era inutil), si ma gandeam:...nemtii astea orice fac cu cap. In prima faza nici nu am stiut cum sa-l desfac...am stat asa vreo 5 minute si am tot analizat(nu am vrut sa stric nimik), apoi am tras putin mai tare de suport si a iesit...mai avea sub un plastic prins in 2 suruburi de bord...o chestie ff interesanta!

Acum partea proasta pt mine e ca au dat gaura si am facut frumos si filet cu tarod-ul! Trebuie sa ma gandesc la o solutie sa umplu aceste gauri(ma gandeam la un silicon negru sau un mastic tot negru...sa vad ce gasesc)

Link către comentariu

Am uitat sa precizez ... orice zugestie pt ceva nou, e binevenita ... accept si criticile :icon_thumright:

Link către comentariu

sfat ... cat de cat bun zic eu .... vopseste bandourile in culoarea masinii ... puneti volan in 3 spite sport ....... si folie ...pe geamuri :rolleyes: "clasic" ce face toata lumea :icon_thumright: si dami mie triplele alea de highline ... =))

Modificat de yustygolf4
Link către comentariu

felicitari pentru achizitie!!!! ai super dotari pe ea. nu ne-ai spus pretul.

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos! Si cat mai multi km fara reparatii!

Si eu as zice sa-i vopsesti bandourile in culoarea caroseriei. Bineinteles, daca ai grija de masina(dupa cum mi se pare ca se si intampla)... :icon_thumright:

Pentru cineva caruia ii place sa parcheze masina cu bara intr-un "gard" sau sa deschida usa in "ceva" ^_^ nu i-as recomanda, pentru ca se vad mai urat zgarieturile pe vopsea decat pe bandourile nevopsite, dar la tine nu este cazul.

Si mai pui niste jante de aliaj pe 16, cel mai bine si mai sigur originale, poate chiar montreal 2 cum zice @nemet_tt(sau pe 17 daca esti mai pretentios si vrei sa dai mai multi bani pe anvelope) si daca iti place o folie, foarte discreta as zice eu(mai bine foarte deschisa si pe toate geamurile, decat inchisa si doar pe geamurile spate).

Bafta!

Modificat de sochaux_s
Link către comentariu

Salutare,

Frumoasa masina, bine dotata, intretinuta se vede ca vine din Deutschland, poate putin cam scumpa dupa mine, dar nu critic ptr ca nu am conduso.

Imi place rosu asta si mai ales scaunele acelea.

Sa ai grija de ia, si cati mai multi km.

Have a good time

Link către comentariu

referitor la pret...acum nu stiu ce sa zic...am cautat fff mult in perioada aceea...aveam pe cineva in DE si nici acolo nu a gasit un la pret mai bun...in plus de asta la 128mii km a fost facuta revizia mare si a fost schimbata distributia si tot ce nu era in neregula(am verificat eu si km sunt reali)...Eu cred ca si anul e cauza pretului mai ridicat...

am fost hotarat sa iua un Opel Astra-h, dar cand am vazut golf-ul...a fost dragoste la prima vedere ;)

cam de dimineatza, am sa ma corectez singur...:))

"referitor la pret...acum nu stiu ce sa zic...am cautat fff mult in perioada aceea...aveam pe cineva in DE si nici acolo nu a gasit golf la pret mai bun...in plus de asta la 128mii km a fost facuta revizia mare si a fost schimbata distributia si tot ce nu era in regula(am verificat eu si km sunt reali)...Eu cred ca si anul e cauza pretului mai ridicat...

am fost hotarat sa iua un Opel Astra-h, dar cand am vazut golf-ul...a fost dragoste la prima vedere wub.gif"

Link către comentariu
  • 1 month later...

am reusit totusi sa adaug functia auto roll up/down rear windows, in prima faza nu mi-a placut cum functiona...insa acum am reusit sa o fac sa functioneze bine...zic eu...!!!

am uitat sa mai precizez ca .... m-am saturat de stiva de CD-uri pe care le adunasem in torpedou si la parasolar si ... mi-am montat un DMC (Digital music Changer).

sunt multumit de calitatea muzicala pe care o ofera!

Link către comentariu
  • 1 month later...

grilele de aerisire tu le-ai schimbat sau asa au fost de fabrica? din cate vad eu sunt de bora

Link către comentariu

asa am cumparat-o...nu am facut nici o modificare "hardware" ca sa zic asa...

Link către comentariu

Gurile de aer am observat si eu ca sunt ca la bora, dar cred ca au pus in 2006 din fabrica. Sunt si iluminate?

Link către comentariu

:) Este exact ca si masina mea(la exterior) cu ceva dotari in plus :D :blink: foarte frumoasa La cati mai multi km ;)

Modificat de MrTeiu
Link către comentariu
  • 1 month later...

Revin cu un update la masina...:)

Am reusit sa-mi montez un tempomat home made...si sunt mandu de el....functioneaza perfectttt!!!

post-52417-1282580310_thumb.jpg

post-52417-1282580316_thumb.jpg

Link către comentariu

trebuia sa faci un DIY ca suntem curiosi. el asa arata bine,destul de finute butoanele

Link către comentariu

OviTz - esti bun daca ai avut rabdare sa mesteresti ...

Muale:

Este un tutorial al lui AlBundy pe forum

Foloseste functia Search si o sa il gasesti cu siguranta

Link către comentariu

daca sunt doritori am sa incerca sa fac un DIY...as prefera o "victima" din timisoara sa putem face un DIY impreuna...sa nu mai desfac eu tot...ca e de munca....!!!

sa stii ca am avut rabdare...mi-a luat fix o zi...iar a doua zi am desfacut din nou blocul de lumini pt ca mi-a ramas blocat pe faza lunga...!!!dar a meritat...cu rabdare sunt inzestrat!!!

Link către comentariu

salut, m-as oferi eu:), de ce este nevoie pentru acest tempomat si care sunt costurile?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!