Jump to content

vw golf 2


eu-el
 Share

Postare recomandată

buna!!! sunt nou pe forum,sa nu va suparti pt stangaciile mele,pana vad cum sta treaba.

am un golf 2 diesel an 1987,e de o varsta cu mn,si as vrea sa stiu daca ii pot ridica garda la sol,kt mai considerabil,cel putin 10 - 15 cm.stie cineva sau a mai auzit ce telescoape si ce piese pot folosi.vreau sa fac treaba asta kt mai repede.stiu k este si o versiune country,dar se gasesc greu si sunt c am scumpe. :D deci e posibil oare ce-mi doresc?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

buna!!! sunt nou pe forum,sa nu va suparti pt stangaciile mele,pana vad cum sta treaba.

am un golf 2 diesel an 1987,e de o varsta cu mn,si as vrea sa stiu daca ii pot ridica garda la sol,kt mai considerabil,cel putin 10 - 15 cm.stie cineva sau a mai auzit ce telescoape si ce piese pot folosi.vreau sa fac treaba asta kt mai repede.stiu k este si o versiune country,dar se gasesc greu si sunt c am scumpe. :) deci e posibil oare ce-mi doresc?

Nu ai nici o modalitate de contact, si, da se poate, dar, discutia e fff lunga... functie de motivul pt care vrei garda sus.

Ai datele mele de contact.Ia leg cu mine si-ti explic.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

10....15 cm e mult ,se mareste distanta intre roti si caroserie/cutie de viteze si planetarele pot iesi din capete,daca te multumesti cu 5...8 cm poti pune amortizoare pe fata de PASSAT 89....95 iar pe spate inaltatoare sub talerul arcului spate,se fac pe strung din teava eventual combinate cu arcuri noi,pt inaltare cu mai mult de 10 cm trebuie puse distantiere intre H-ul fata si caroserie.SUCCES.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Fa o verificare a stari suspensiei masini si apoi trage concluzii.Poate ai arcurile moi, lasate si atunci, altele sunt datele problemei.Eu la golf 2 am facut urmatoarele schimbari care au avut o mica ridicare a gardei de la sol.Schimbat amortizoare fata si flanse, arcuri noi spate, arcuri de greutate apoi un scut de metal la motor si acum gata cu problemele.

Oricum golf 2 e mult mai sus fata de un golf 4 care e foarte jos pe fata si are si baie de ulei din aluminiu.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!