Jump to content

My vRS, Skoda Octavia vRS

JigSaw

Postare recomandată

multumesc jmf sa stii ca mi-ar face mare placere sa fie o intalnire numai cu vRS si sa pot ajunge, ar fi minunat!

cat despre revizii, le faceam la skoda cand era si pe mana lui taicamiu, deh, mergeam amandoi, platea el, acum mi-a platit asigurarea pe 1 an si impozitul si mi-a zis sa ma descurc :blink: si m-am descurcat. revizia de 120 000 m-a costat 290 lei (ulei castrol magnatec, filtru de ulei, filtru aer, filtru polen)e super ok asa. cu placutele, dupa cum am scris, 90 lei, dar le voi schimba cu prima ocazie, nu prea mai sunt banuti acum :( si e buna si varianta low cost, de franat franeaza!

multumesc mihai20 pt raspuns!

Bafta si drumuri bune :icon_cool:

Link către comentariu
  • Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• JigSaw

32

• B_U_T

4

• mihai20

4

• n.cristian

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

vezi cu chipul, ca am avut si eu pe a3ul meu tot motorul tau auq de 180 , un chip safe o duce undeva pe la 210cai dar pana si aceasta schimbare necesita modificari, ca blowofful de fabrica nu face fata la presiune, iar cu jantele de 16 stai pe loc cu masina:) in a 3 a la mine cu jante de 16 imi patina masina in ce directie vroia ea...si creste consumul...mai ales la drum lung....dar per total chipul face toti banii daca vrei sa o alergi un pic:)

Link către comentariu

roberto666 la cat consuma ea, crezi ca se mai simte diferenta? :icon_thumleft: glumesc! multumesc pt feedback, o sa iau in calcul si ce ai zis, oricum, chipul va fi, dupa ce schimb jantele si suspensia! si poate ii cumpar si un BOV! b afta

Link către comentariu

Prostia asta cu BOV-ul o tot aud si la 1.8T si la 2.0T. BOV-ul inlocuieste DV-ul, supapa de recirculare, care mentine cat de cat presiunea pentru turbina in loc sa-i dea drumul cu fasait cum face BOV-ul, astfel masina raspunde mult mai bine in urmatoarea treapta. Intradevar, se pare ca DV-ul de fabrica crapa atat la 1.8T cat si la 2.0T dar se poate inlocui cu un DV de la Forge care rezolva problema. Nu sunt expert, dar cei cu 1.8T ar trebui sa cititi aici tot ce se poate face cu acest motor.

Link către comentariu

Arata bine masina chiar imi place.... as avea o intrebare daca nu te superi : cam cat consuma la mers normal/sportiv ? Bafta cu masinuta si sa o stapanesti sanatos :icon_cool:

Link către comentariu

Din experienta proprie este o masina incredibila d.p.d.v al consumului. Mers normal in oras se invarte in jurul a 12 daca e aglomerat, semafoare, etc, in schimb noaptea cand e liber si sub 10. Mers sportiv eu nu folosesc in oras. Afara, mers regulamentar, 4 oameni in masina 7.5 linistit, mers sportiv adica depasesti tot ce poti, cand poti(nu si pe linie continua) in sate 90, in afara 130-150, 2 oameni in masina 8.5. Am facut odata un drum 100 km si am mers la consum sate 60-70, afara 90-100 cat mai constant, 2 oameni si am avut pe BC 6.3.

Pentru mine aceste cifre sunt extrem de bune, tinand cont de puterea masini.

In alta ordine de idei, uau chiar a fost ieftin schimbul de placute. Noroc ca sunt pe spate, eu, cand vine vorba de frane nu m-as prea uita la bani. Iti recomand sa schimbi lichidul de frana. Pe mine m-a uimit diferenta before and after.

Are dreptate GtSport, cand face figuri DV-ul inlocuiesti cu unul de la Forge si problema e rezolvata pe viata, atata timp cat nu o modifici radical.

Legat de cuplu. Din cate stiu eu avem 235NM 1950-5000 rpm si puterea maxima la 5500 rpm. Daca vrei soft, cel mai mult o sa simti diferenta la cuplu. Cu un soft Stage 1(grija mare ce alegi, sunt o gramada de variante), o sa te alegi cu ~25 cai si ~100 NM :rolleyes: .

jmf, hai sa punem de un RS miting ;) dar si mai fain ar fi sa organizam un 1.8T meeting, doar avem inima comuna cu atatea masinute si foarte multe de discutat si suntem o gramada pe forum. Eu propun la Sibiu ca e in centru tarii si usor de ajuns din toate colturile :D

Link către comentariu

kta092 sa sti ca daca te gandesti la ce poate acest motor, e minunat consumul, daca te gandesti ca faceam bucurestiul saptamanal, nu mai e asa ideal consumu. Adica, 5 insi in masina 150km/h maxim 160km/h 9.5 maxim! 200km/h 10.2-10.5. Oras(Curtea de Arges, 1 semafor) consuma cam 8.5-9.5 si mai sare si mai mult ca ma mai dau la ea din cand in cand, dar asta e media! Drum national cu sate si plombe(ca asta e moda acum) mers undeva la 90-100km/h imi ia si 6.5. In Bucuresti se schimba putin problema, in sensul ca seara, de la Arcul de triumf pana la Piata Victoriei (2h) imi arata pe BC 22% :vwrullz:, dar o medie pe Bucuresti cred ca o am la 14-15%. vreau un TDI :D

Link către comentariu

va salut cu respect!

de data aceasta nu vin cu noutati despre masinuta, dar vin cu o noutate pt mine si nu pot sa o tin doar pt mine! astazi, dupa 6 ani si 2 luni, am reusit sa iau prima amenda de RADAR! am fost depistat de noul aparat cu "fabuloasa" viteza de 66km/h, in localitate! imi pare rau intr-un fel, pt ca vroiam sa ajung sa schimb permisul si sa nu iau radar, cu toate ca am condus o masina puternica, dar asta e. Radeam de o prietena , pe care luni a prins-o radarul cu, mult mai "fabuloasa" viteza si anume, 42km/h(era limita de 30), mi-a venit randul si mie.

Postez o data cu aceasta "lauda" si o intrebare. Beltronics STI Drive, citeste si noile radare? eu am inteles ca da,dar mie nu mi-l citeste, e un detector fff bun, dar cu noul radar, a dormit! daca stiti vreo setare ceva, astept cu PM sau post.

Drumuri bune!

Link către comentariu

Toate detectoarele mai noi le detecteaza si pe astea de la loganurile breack doar ca radarul nu te declanseaza decat atunci cand o masina depaseste viteza si incepe sa tipe dupa ce te-a luat de mult asa ca nu merita sa investesti intr-un detector.

P.S La faza cu placutele no comment,ai o masina de 180 de cai si ii pui niste placute ordinare..urat :blink:

Link către comentariu
  • 4 months later...

Dar ce firma erau placutele alea de toata lumea zice "vai de mine"? Eu am dat pe ale mele de pe spate Textar 100 de lei. Da-ne totusi niste detalii ca sa nu mai fie discutii pe tema asta.

Cred ca ti-am vazut masina undeva de vanzare...

Modificat de volnick1986
Link către comentariu

sper sa vin astazi cu ceva detalii despre ele!

posibil sa fi vazut masina pe autovit sau pe okazii, sau gazeta sporturilor(reclama de la okazii)sau alte siteuri cu care colaboreaza okazii si unde mi-au promovat-o! sunt in discutii cu colegul PiltZu , pt un schimb :). sa vedem ce iese.inca nu sunt decis

Link către comentariu

pai ..... piltzu are un Golf 4 Gti , care la baza a avut 150 de cai .

ce motiv ai avea sa dai masina pe care o sti de noua , si cu care ai zis ca nu ai probleme, pentru a lua una mai veche, cu un motor mai slabut la baza, si probabil cu mai multi km ?

Link către comentariu

nu cred ca o sa fiti injurati! ma gandeam la optionale(navi, xenon, full piele etc)+ instalatia LPG pe care si-a montat-o. a inceput sa ma cam enervez consumul asta, eu vreau un TDI, el mi-a trimis PM, ca ar vrea sa schimbe masina...etc...nu e nimic stabilit. ma gandeam asa, ca fac o mutare buna! oricum e greu de vandut masina asta. si ma gandeam eu, ca poate o vand pe aia, mai repede, daca fac un schimb, avand in vedere ca are instalatia de LPG ...gpl!

Toate bune.! ma credeti si nebun acum :icon_thumright:)) dau vrabia din mana pe cea de pe gard :nono:))

Link către comentariu

da, are mai multe optiuni, arata bine.....tu stii ce iti doresti. daca era diesel te intelegeam dar asa, daca iti doresti consum mai mic, chiar exemplul lui piltzu te-ar putea indemna sa iti montezi tu gpl pe masina proprie si personala, in loc sa o schimbi. si pe mine m-a batut gandul cu gpl, dar mi-am revenit cand am calculat ca fac maxim 10000 km pe an.

daca tot te bate gandul, da o fuga pana la piltzu, vezi si masina lui, mergi cu ea si te mai gandesti la fata locului daca merita schimbul , sau poate dupa ce mergi cu a lui, te hotarasti sa pui gpl pe a ta(daca poti :cool: )

Link către comentariu

problema cea mare la mine, este ca, momentan, nu am nici o ocupatie(serviciu) si automat nici un venit. deasta ma tenta a lui. oricum, nu vreau sa fac pasul, decat foarte calculat. Sunt genul de om care daca vede ceva si ii place il ia si apoi ii pare rau.Asa am facut cu multe lucruri, telefoane, haine, calculatoare, etc...mai ales telefoane..o gramada de bani am dat pe ele, ca sa-mi dau seama in final ca nu fac altceva decat sa vb si sa dau sms ATAT! asa ca, acum cu masina, ma gandesc mult. Oricum PiltZu, mi-a propus ce ar vrea el, eu nu i-am dat nici un rasp, i-am zis ca ramane sa gandesc situatia. Caut TDI+ an mai bun! si m-am gandit astazi si sper cu ajutorul, sponsorului principal acum(tata) sa fac si eu o investitie in gpl si gata. eu din Martie pana acum am facut 10 000km, deci la mine ar fi avantajoasa investitia. Cel mai bine si mai bine ar fi sa-mi iau banii pe ea si apoi sa vad, fara combinatii!

Bafta tuturor !

PS: volnick1986 placutele pe care le-am luat pt spate sunt SIMER. TEXTAR sunt mai sus in clasament :icon_thumright:, merg beton , nu se simte nici o diferenta la mine, sau cel putin nu am simtit-o eu!

Modificat de OctaviaVRS
Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Nu pot sa-ti urez decat succes la vanzare si sper sa te vad in curand cu un TDI :D

Am sa intreb si eu persoane care ar putea fi interesate, poate te scap de ea.

Bafta!

Link către comentariu

Merci , Mihai... TDI-ul l-am gasit, omul ma asteapta, dar nu stiu cat :) :) Sper s-o dau si cel mai mult sper s-o dau cuiva care sa aiba grija de ea cel putin la fel cum am avut eu!

Link către comentariu
  • 1 month later...

masina s-a vandut! nu la pretul pe care il vroiam, dar un pret destul de bun am obtinut!

felicitari noului posesor si noului coleg de forum : asdman

Numai bine!

O sa vin cu noutati;) clasa bussines!

Link către comentariu

:) nu....seria 5 sau A6,ceva de genu,aici vreau sa ajung! dar deocamdata tatonam terenul si mai strangem niste banuti!

Link către comentariu
  • 6 months later...

Te superi daca te intreb cum ai modificat pozitiile in semnale? Ce soclu ai folosit si cum ai procedat cu gaura, ca sa stea si bine.

Link către comentariu
  • 3 years later...

@rares. Imi cer scuze ca raspund asa tarziu. Nu am mai intrat deloc pe forum. A fost o improvizatie facuta de mine..pt cateva zile, apoi le-am mutat la locul lor. Deci nu are rost sa intru in detalii, aiurea. PS. Sunt sigur ca imi vedeti postarea. Caut un VW Golf VI diesel maxim 9000euro sau un Audi A4 diesel maxim 12500Euro. Poate stiti ceva... multumesc

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!