Jump to content

My vRS, Skoda Octavia vRS

JigSaw

Postare recomandată

dupa cum am promis am revenit cu poze! interior + cum arata fara aparatorile de noroi :)

post-54496-1270662576_thumb.jpg

post-54496-1270662580_thumb.jpg

post-54496-1270662584_thumb.jpg

post-54496-1270662588_thumb.jpg

post-54496-1270662593_thumb.jpg

post-54496-1270662598_thumb.jpg

Link către comentariu
  • Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• JigSaw

32

• B_U_T

4

• mihai20

4

• n.cristian

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

Buna ziua si multumesc pentru noile poze atasate.

Sunt superbe....de fapt gresesc, masina este superba.

M-am lamurit acum in privinta trapei; initial banuisem ca e montata dupa cumpararea masinii.

Interiorul habitaclului imi place cum arata...desi are 7 ani....deci se vede ca cineva a pus suflet in intretinerea autovehiculului.

Referitor la proiectoarele de ceata, ma bucur ca nu m-ai inteles gresit. Era parerea mea...deci poate sa aiba o doza mai mare sau mai mica de subiectivitate.

Eu, in urma celor cateva sute de mii de kilometri parcursi, am o ideea formata asupra utilizarii xenoanelor after market. Nu sunt de acord cu montarea+utilizarea lor.

Ce doream sa te intreb, dar am uitat in postul meu precedent.

Cum te impaci cu folia aplicata pe luneta pe timp de noapte si ploaie afara atunci cand esti in "marche arriere"? Am observat ca nici senzori de parcare nu ai. Eu as dori sa aplic tot Llumar pe Octavia si X5, dar am o retinere cu privire la micsorarea vizibilitatii.

Ca un "upgrade", daca putem sa-i zicem asa, la masina ta...te-ai gandit sa inlocuiesti stergatoarele de parbriz cu unele tip "aero"? Utilizez tipul de stergatoare "aero" de aprox. 4 ani si sunt mai multumit de ele, in comparatie cu cele obisnuite. Eu zic ca sunt mai bune din pc de vedere al functionalitatii si dau si mai bine la aspectul general al masinii.

Cu respect, Albert.

Link către comentariu
Buna ziua si multumesc pentru noile poze atasate.

Sunt superbe....de fapt gresesc, masina este superba.

M-am lamurit acum in privinta trapei; initial banuisem ca e montata dupa cumpararea masinii.

Interiorul habitaclului imi place cum arata...desi are 7 ani....deci se vede ca cineva a pus suflet in intretinerea autovehiculului.

Referitor la proiectoarele de ceata, ma bucur ca nu m-ai inteles gresit. Era parerea mea...deci poate sa aiba o doza mai mare sau mai mica de subiectivitate.

Eu, in urma celor cateva sute de mii de kilometri parcursi, am o ideea formata asupra utilizarii xenoanelor after market. Nu sunt de acord cu montarea+utilizarea lor.

Ce doream sa te intreb, dar am uitat in postul meu precedent.

Cum te impaci cu folia aplicata pe luneta pe timp de noapte si ploaie afara atunci cand esti in "marche arriere"? Am observat ca nici senzori de parcare nu ai. Eu as dori sa aplic tot Llumar pe Octavia si X5, dar am o retinere cu privire la micsorarea vizibilitatii.

Ca un "upgrade", daca putem sa-i zicem asa, la masina ta...te-ai gandit sa inlocuiesti stergatoarele de parbriz cu unele tip "aero"? Utilizez tipul de stergatoare "aero" de aprox. 4 ani si sunt mai multumit de ele, in comparatie cu cele obisnuite. Eu zic ca sunt mai bune din pc de vedere al functionalitatii si dau si mai bine la aspectul general al masinii.

Cu respect, Albert.

Salutare.

Cu folia ma impac foarte bine, la inceput mi-a fost greu, dar acum, parca mi-as pune mai inchis, eu nu ma uit in retrovizoare decat ziua, sa ved ce se mai intampla in spatele meu, cand parchez masina, ma uit doar in oglinzile laterale, probabbil si din cauza asta nu m-a afectat folia de pe luneta! sper ca te-am lamurit cat de cat!

Cat despre stergatoarele aero, am folosit si nu mi-au placut, adica in sensul ca in partea dreapta a parbrizului aproape de finalul cursei stergatorului(15-20cm inainte de final), ramanea neatins aproximativ 4cm in interior si ma deranja, adica nu-mi placea cum se vedea, mai ales la drum lung pe ploaie, cand era foarte multa mizerie, ca sa ma fac mai inteles, o sa vin cu o poza si sa desenez pe ea!

Nici cele pe care le am acum nu sunt foarte stralucite pt ca la sofer nu mai am acea protectie impotriva vantului si pe autostrada, reduc viteza la 80km/h sterg parbrizul apoi urc in viteza si tot asa de cate ori am nevoie sa sterg:D:D::

Respekt!

PS: masina este , extraordinar de intretinuta. 7 ani a stat numai in garaj! acum, sta afara :icon_thumright: ca a venit cealalta si eu noua:)

si acum am folia pusa de fabrica pe mocheta :D

Modificat de OctaviaVRS
Link către comentariu

Legat de stergatoare, cred ca ai avut ghinion si ai prins unul defect. Eu de cand au aparut in hypermarketuri stergatoarele aero no-name tot din alea am folosit pe vechea masina, si in iarna a fost o promotie in carrefour 6,90lei/stergatorul, si sunt geniale. Am patit si eu unul sa nu imi stearga bine pe un sfert din lungimea lui, dar la banii aia mergi si mai iti iei 3-4 numa sa ai rezerva :icon_thumright: . In mod normal un set care nu iti face probleme in primele 2 zile te tine un an linistit.

Si eu ma gandesc la folie dar sunt indecis...

P.S: Nu mai da quote la mesajul anterior ca nu prea e voie :D

Link către comentariu

ale mele au fost la 120 lei :icon_thumright: cred ca deaia. mi-a mai zis cineva ca cele mai bune sunt alea ieftine, la urmatoarea mutare, asa o sa fac, imi iau un set de deastea ieftine si am rezolvat-o:D

PS: nu mai dau :)

Link către comentariu

intrebare!

ce ziceti? ce ma sfatuiti, vreau sa fac asa o lista de preturi si apoi sa vedem ce cumpar!

masina poate fi coborata doar din arcuri sport? avand in vedere ca amortizoarele sunt si ele sport.

deci:

Arcuri sport? sau tot kitul (amortizoare+arcuri)

Multumesc anticipat!

Link către comentariu

Mai bine astepti, strangi niste bani si iti iei suspensia completa. Doar cu arcurile poti sa o cobori, dar va fi doar pentru look, nu ar fi o suspensie sigura in viraje iar tu vad ca ai planuri sa o duci la 225 cp. :D

Link către comentariu

asa m-am gandit si eu, ca oricum amortizoarele pe spate nu le-am schimbat niciodata, dar eram putin nerabdator:D

Mai astept putin si imi iau kitul complet!

Multumesc GtSport :D

Link către comentariu

mica noutate ! :(

Head Unit Alpine IDA -X 200 si usor usor incepe sa se contureze si sunetul in masina!

Sper cat mai curand sa vin cu noutatea despre statie si subwoofer

Salutare!

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina si potenta, iar pe rosu nu mai zic :wub: , ca sa nu mai zic de dotari, trapa, piele, etc. Totusi am sa iti fac o recomandare sa renunti la player-ul 1din si sa cauti ceva 2din si de firma ca sa ai parte si de sunte corespunzator si de calitate, chiar zilele trecute am vazut la cineva un dvd pioneer si mi-a placut tare mult cum venea in bord si mai ales ca umplea si spatiul ala de depozitare.

In rest iti doresc cat mai multi km fara evenimente nedorite si benzina buna

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

UP date !!!

las pozele sa vorbeasca! e un mic Up Date, dar este, asta e cel mai bine, se schimba usor usor!

stiu ca la poza cu grila , se observa diferenta, dar va fi revopsita si nu se va mai vedea nici o diferenta de culoare!

la ultima poza este vorba despre pozitii. Sunt mutate in semnalizare pt un look mai frumos! nu se vede foarte bine din poza!

bafta

post-54496-1271834233_thumb.jpg

post-54496-1271834265_thumb.jpg

post-54496-1271834274_thumb.jpg

post-54496-1271834279_thumb.jpg

post-54496-1271834283_thumb.jpg

Link către comentariu

multumesc SkuriN! si mie imi place de mor, mai ales noaptea ce frumos se vede :D

Modificat de OctaviaVRS
Link către comentariu

frumoasa masina intradevar . am avut si eu inainte o octavia 1 tour normala pe care o transformasem la exterior in octvaia rs , imi iesise foarte bine dar ii lipseau dotarile pe care le ai tu si motorul ..oricum ce sa mai zic super masina .. multi km...

Link către comentariu

multumesc razvanb, eu unul, sunt adeptul masinii clasice, dar sub capota sa fie de temut :Driver:

va las si 2 poze cu ea curata, abia sosit de la spalatorie! ca deh, pana acum nu ati vazut adevarata ei fata! Bafta

post-54496-1272218192_thumb.jpg

post-54496-1272218198_thumb.jpg

Link către comentariu

Salutare ,

Foarte frumoasa toata prezentarea a acestei masini , si merita intradevar !

Masina e este absolut superba , doar din poze ma lasa fara suflare ,ce sa mai zic daca as vedea-o in realitate !

Felicitari pentru mica ta " Bestie Furioasa" , sa ai grija de ea in continuare , multi km fara incidente , si mult succes in continuare la modificari :)

Link către comentariu

Felicitari...pentru noul proprietar. Am o intrebare.. am observat in poze ca partile din portiere care se unesc in dreptul geamurilor sunt negre (scuze ca m-am exprimat in felul asta dar am vrut sa fiu clar). Ai aplicat ceva gen autocolant sau... asa erau din fabrica?

Link către comentariu

multumesc zoly-VW, e speciala, masina asta :D

@laur_vd este aplicat autocolant, dar trebuie facut altceva acolo, pt ca la aproximativ un an de zile, trebuie schimbat, isi schimba forma, de la caldura, face cute si arata foarte urat. acesta care este acum, e aplicat prin decembrie si deja a facut cute, eu ma gandeam sa vopsesc acea portiune, cu negru mat, sau sa incerc la o firma specializata cu foliile. Acesta pe care il am , este pus de un prieten, care pune si folie pe masini, dar stii cum e, e pus in fata blocului, nu se compara cu ala pus de cineva, calumea! bafta!

Modificat de OctaviaVRS
Link către comentariu

astazi, la 7 ani fara o luna si 120 801 km, am schimbat placutele frana spate :ceuameni: au rezistat ceva, unii radeau de mine ca ma cred in familia Flinstone si ca scot piciorul pe usa ca sa pun frana :blah_:

cele pe fata le-am schimbat la 80 000 si aveam impresia ca atunci s-a facut schimbul si pe spate, dar nu a fost asa!

totul m-a costat 90 lei, mai exact 88 lei , placute+manopera!

mari succese va doresc!

Modificat de OctaviaVRS
Link către comentariu

88 lei cu manopera cu tot??? Ce placute ai pus frate, ca nici alea de Logan nu sunt asa ieftine...

Link către comentariu

eram sigur ca asta ziceti, dar TRW-urile erau 250 lei, si pt spate, nu merita investitia! asa ca omul cu magazinul avea pe stoc un set de placute la 58 lei. Mi-a zis doar ca o sa se termine mai repede! se termina, punem altele, la banii astia...

Link către comentariu

Frumoasa masina si rara prin RO. Eu zic ca jante pe 17 si chip sunt "must-do", mai ales chip-ul, e pacat de motor :P Si da, se poate duce la 225 doar din soft, ai si evacuare, ar merge si o admisie si un FMIC ;)

Poate facem candva o intalnire de vRS-uri :rolleyes:

ps: ziceai ca faci reviziile la reprezentanta, nu te descurajeaza preturile?

Modificat de jmf
Link către comentariu

Tot citesc de astia 180 de cai ai vostrii, ia spuneti-mi si mie ce cuplu motor aveti si plaja sa de turatii.

Link către comentariu

cred ca la o masina de genul asta conteaza mai mult varful decat plaja de turatie pe care are cuplu, ca nimeni nu se apuca de tractari cu RS , sau de carat marfuri grele, sa aiba nevoie de cuplu constant.....iar in zona de turatie unde are 180 de cai....aia de care zici....cuplul clar trece pe planul 2 fiindca sigur e in scadere

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!