Jump to content

Golf 3 2.0 kompressor "cult style"

ktbstudio

Postare recomandată

Salut

Puterea estimata in felul asta a motorului este in jur de 150 de cai, pe la inceput, ar trebui 200 pana la urma. Cu consumul nu sta prost, in jur de 0.5l in + cu compresor, in mod normal, cand dau cu pedala atunci nu ma uit la consum :wub:.

Link către comentariu
  • Replies 123
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ktbstudio

21

• bv08vzx

7

• rudolf.s

4

• Electronic

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Felicitari pentru masina. Arata foarte bine. Are o culoare mai "neobisnuita" ca sa zic asa dar este tare. Cu jantele porsche, fara cuvinte:)

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina.Am avut si eu la un momentat un vw bora 2.0 8v si aveam aceleasi ganduri cu ea,dar am renuntat.Felicitari pentru proiect si pentru reusita!!!

Link către comentariu
  • 1 month later...

Pregatesc iarasi jantele Porsche, acum cu cauciucuri 195/40 17 :), cateva poze:

DSC_1731.jpg

DSC_1729.jpg

DSC_1728.jpg

Link către comentariu

Felicitari pentru ceea ce faci. Arata criminal jantele cu anvelopele intinse asa mult. ;)

Masina este senzatie...modificari exterioare de bun gust, interior superb iar air ride este un vis de-al meu pe care sper sa-l realizez candva. :P

Spor la modificari in continuare.

@Auras Interiorul este de Alfa. Am avut acelasi interior, dar pe Alfa 156 (ce are el e de pe masina cu 2 usi). Pe scaune apare inscriptia Momo si pielea este de foarte buna calitate.

Modificat de Andrei JSE
Link către comentariu

Superba masina! Daca nu vedeam nr de Romania, puteam sa jur ca masina este 100% din afara tarii!

Felicitari!

Link către comentariu

Multumesc, in curand va mai prezint cateva noutati.

Link către comentariu

Superba masina.La ce putere ai ajuns cu compresorul?

Link către comentariu

pasiunea pt masina asta se observa in poze....felicitari pt ce ai realizat!!!

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

ma bucur ca ti-ai luat inima in dinti si ai prezentato

sooperb exemplar

sa il stapanesti sanatos mai ales ca este si cam unic mai apes prin romania.

toate bune

Link către comentariu

foarte tari jantele ... astept sa le vad montate :)

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina...si in ce hal a ajuns acum nu am cuvinte....Masina a fost cumparata de la vecinul meu din Adjud..stiu masina asta de cand eram mic....nu ma m-ai gandeam ca am sa o mai vad...bft in continuare la modificari.

Link către comentariu

Salut...asteptam noutatile :icon_thumright: si eu daca se poate,ma intereseaza mai multe detalii despre montarea Kompresorului si daca merge si pe un 1.6 GT.Un pret se poate?doar pt compresor si instalatia si ce ai mai modificat sa-l montezi.

app,la cate jante ai schimbat,nu vinzi un set? ;)

bafta si frumoasa foc masina.

Link către comentariu
lucian_90tud

Un singur cuvant: SUPERB :)

Ce mai urmeaza ? :D

Link către comentariu

frumoasa foc masina,dar ce ai modificat sa poti pune jante dalea?ce motor ai avut din stock de ai putut sa-i "arunci" un compresor sum capota?

mai da-mi mai multe detalii despre masinuta ta ca am si eu un g3 in constructi pt al face clean stile :) acu sa vedem ce iese.din toate jantele de pe masina pe care le-ai avut,nu dai din ele?nu dai nici un rand de faruri?ca am vazut vro 3-4...am eu nevoie de faruri cu semnal in ele sau NU,ca le fac eu... astept un pm.mersi mult si muulta bafta cu masina in modelare si multi KM.

Link către comentariu
frumoasa foc masina,dar ce ai modificat sa poti pune jante dalea?ce motor ai avut din stock de ai putut sa-i "arunci" un compresor sum capota?

mai da-mi mai multe detalii despre masinuta ta ca am si eu un g3 in constructi pt al face clean stile :D acu sa vedem ce iese.din toate jantele de pe masina pe care le-ai avut,nu dai din ele?nu dai nici un rand de faruri?ca am vazut vro 3-4...am eu nevoie de faruri cu semnal in ele sau NU,ca le fac eu... astept un pm.mersi mult si muulta bafta cu masina in modelare si multi KM.

Salut, multumesc, pentru a monta jantele am flanse de adaptare de la 5x100 la 5x112, arcade modificate, unghiul rotilor din spate mai mica :P, motorul original este de 2l 8v de 116 cai, pe asta am montat compresorul. Din pacate nu am jante de vanzare, inca, din pacate nici farul nu pot s-o vand acum, nu sunt gata cu cele noi :), daca te pot ajuta cu modarea farurilor astept un mesaj de la tine.

Link către comentariu

Sunt curios si foarte pasionat de AirRide...daca poti sa imi dai si mie un PM cu pretul unui set ar fi vis...sau poate scrii aici in caz e cineva interesat. Numai bine :(

Link către comentariu

ai cumva niste poze cu farurile desfacute sa vad cum ai prins lupele?

Link către comentariu
Sunt curios si foarte pasionat de AirRide...daca poti sa imi dai si mie un PM cu pretul unui set ar fi vis...sau poate scrii aici in caz e cineva interesat. Numai bine :D

Pretul era 2000 de eu.

ai cumva niste poze cu farurile desfacute sa vad cum ai prins lupele?

Nu am poze cu farul desfacut.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!