Jump to content

Golf 3 2.0 kompressor "cult style"

ktbstudio

Postare recomandată

Salut tuturor

As dori sa va prezint masina mea, un Golf 3 2.0 8v Gti din anul 1992.

Masina o am inca din 2005, cand am luat-o era original totul pe ea. Inainte de cumparare am avut planurile cu ea si dupa cumparare m-am apucat sa modific cate ceva pe placul meu.

Date tehnice ale masinii:

Caroserie: Bara fata + spate modificata, clante Audi a6 (exterior+interior), haion clean, faruri originale cu lupe, interior piele, volan Bora, maner schimbator minge de golf.

Motor: 2.0 8v cu kompressor Eaton m45 + intercooler

Suspensie: G.A.S Airride

Atasez poze cu masina:

Masina dupa cumparare:

0001.jpg

0004.jpg

0018.jpg

In 2005:

0001.jpg

0009.jpg

0010.jpg

0022.jpg

2007:

0001.jpg

0004.jpg

0006.jpg

2008:

0004.jpg

0005.jpg

2009:

Vw%20Golf%20at%20night-2_r.jpg

Vw%20Golf%20at%20night-5_r.jpg

Acum:

DSC_0698.JPG

DSC_0699.JPG

DSC_0700.JPG

DSC_0704.JPG

DSC_0706.JPG

DSC_0708.JPG

DSC_0712.JPG

DSC_0719.JPG

DSC_0720.JPG

Link către comentariu
  • Replies 123
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ktbstudio

21

• bv08vzx

7

• rudolf.s

4

• Electronic

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

extraordinar de frumoasa! S-o stapanesti sanatos! 2.0 8v adica 116 cai la origine,nu? Dupa modificarile actuale ce putere are masina?

Link către comentariu

Foarte frumoasa.

Arata foarte bine pentru varsta ei si se vede ca ii ingrijita. Sa o stapanesti sanatos in continuare.

Link către comentariu
robertciprian

Frumoasa foc. Un vis pentru multi dintre noi. Am urmarit evolutia ei pe 4t. Un singur lucru pot sa zic: SPECTACULOS!!!

Link către comentariu

Salut,foarte tare masina!

Sa o stapanesti sanatos,am vazuto si eu anul trecut la vwfest!E splendit ce e sub capota,anul trecut nu aveai compresorul :rolleyes:

Link către comentariu

Foarte frumos rezultatul. Sa o stapanesti sanatos!

Totul pare la locul lui exceptand jantele - dupa gustul meu :rolleyes:

Felicitari!

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina .Daca nu ma insel am vazut-o la vwfest si chiar i-am tras cateva cadre pentru ca m-a impresionat.

Am o intrebare . volanul de pe bora pus are airbag-ul activ ? mai explicit se potriveste volanul de bora/golf4 pe golf 3 ca si constructie si daca airbag-ul se potriveste ?

Succese maxime alaturi de ea !

Manerele exterioare fac toti banii ! :X

post-10002-1270490108_thumb.jpg

Modificat de tracto
Link către comentariu

frumos si reusit proiect. bravo. vad ca in fiecare an ii schimbi infatisarea :)

dar filtrul ala de aer nu trage aer prea cald, totusi?

Link către comentariu

extraordinara masina, rotile sunt superbe......dar bara fatza parca era mai frumoasa cea clean

Link către comentariu

Superba masina, cati mai multi km fara evenimente neplacute.

Am si eu una la fel insa stock. La cati cai ai ajuns dupa ce ai pus modificarile? Si asa e usoara si trge frumos motorul asta. Bafta in continuare la modificari.

Link către comentariu

Personal nu imi plac prea mult Golfurile 3 dar asta m-a incuiat un pic,dementiale rotile,motorul,jantele,tot,super. Sa o conduci sanatos in continuare!

Link către comentariu

Senzatie,trebuia sa o prezinti si aici ca i-am simtit prezenta si pe alt forum...Dupa montarea kompressorului ai fost cu ea pe dyno?

Sa o stapanesti sanatos in continuare.

Link către comentariu

Frumoasa, dar parca arata mult mai bine in pozele din 2009, bara fata clean, jantele erau foarte foarte tari :( si ii venea mai bine bara fata clean, in momentul de fata nu imi plac jantele si husa aia de pe capota, in rest interiorul e super( e cumva interior de Alfa Romeo?)

Felicitari pentru proiect, de curiozitate la ce putere estimezi ca ai ajuns dupa montarea compresorului? Un consum mediu care il scoti cu bestiuta asta?

Link către comentariu

IMPRESIONANT!!!asta e tot ce pot sa zic...imi place rau de tot.brgds

Link către comentariu

superba.. am avut ocazia sa o vad live o data la intalnirea vwforum din cj.. dar nu aveai kompresorul pe ea.. sunt curios cum suna acum :Driver:

Link către comentariu

frumos...si cred ca destul de costisitor.

mie cel mai mult mi-ai placut jantele acelea cu buza cromata, si interior negru

parca ar merita si niste stopuri mai deosebite :P, in rest eu chiar nu stiu ce ai mai putea sa ii faci la exterior

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos in continuare! Suspensia e criminala, dar nici masina nu e de neglijat!

Link către comentariu
frumos...si cred ca destul de costisitor.

mie cel mai mult mi-ai placut jantele acelea cu buza cromata, si interior negru

parca ar merita si niste stopuri mai deosebite ;), in rest eu chiar nu stiu ce ai mai putea sa ii faci la exterior

Da, adevarat, jantele porsche sunt mai frumoase, acum caut 2 cauciucuri pe ele in marimea de 195/40/17, daca cineva ma poate ajuta, astept un pm sau un email la ktbstudio@gmail.com

As dori si eu 2 stopuri cu led-uri de la in-pro dar din pacate acum bugetul nu ma lasa sa-l cumpar ;)

Link către comentariu

De mult nu am mai vazut un Golf sa arate atat de bine ca acesta !

Felicitari !

Link către comentariu

Tot nu ne-ai spus cam ce putere estimezi ca ai acum cu compresor montat? Cu consumul cum stai?Totodata ar fi binevenite niste filmulete uploadate pe youtube sa vedem cum se misca masinuta.

Foarte tare interiorul :icon_thumright:

Link către comentariu

As fi curios cum suna motorul acum.. :P. Nu ai putea cumva face cateva filmulete cu el ? si sa le pui pe youtube ?

Cred ca si altii ar fi curiosi.

Ms :Driver:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!