Jump to content

VW Golf 4 - 1.6

neohq

Postare recomandată

Salutare tutoror,

Am un VW Golf 4 din 2002, motor de 1.6 16v si 105 CP pe benzina. Dotari nu am prea multe, putin mai mult decat cea simpla, oglinzi electrice, geamuri electrice, abs, AC, scaune din plus, cotiera, xenon.

O am cam de jumatate de an, am luat-o la 105.000 Km, iar pana acuma am schimbat la ea distributia, bateria, o bucsa de la bara stabilizatoare si relelul de la alternator (si filtrele etc, cand am cumparat-o).

Voi posta imediat si ceva poze.

p1200889.th.jpg p1200888.th.jpg p1200886.th.jpg p1200863w.th.jpg p1200860.th.jpg p1200845.th.jpg p1200843.th.jpg

Modificat de neohq
Link către comentariu

Ii sta bine culoarea / i-ar mai sta bine si 10-12Cp in plus ;nsa mai mergi cu ea sa o simti la drum !

Sa te bucuri de ea domnu` Silviu

Link către comentariu

Mersi. Daca as avea bani as pune pe ea mai multe.

Masina am cumparat-o din banii mei iar intretinerea tot din banii mei o fac asa ca momentan nu imi permit sa pun pe ea chestii care nu sunt chiar necesare.

Link către comentariu
Voi ce ziceti a meritat 4600 euro? Neinmatriculata.

avand in vedere faptul ca ai cumparat-o de jumatate de an......ai facut o afacere buna zic eu.

anul este bun.....kilometrii putini asta conteaza mult.

si eu cand am cumparat-o pe a mea am cautat sa nu aibe kilometrii multi si sa fie dupa 2002 macar.

felicitari pentru achizitie si sa o conduci sanatos!

Link către comentariu

Frumoasa masina, cati mai multi km fara evenimente neplacute.

Link către comentariu

Mersi blordc si geforce.

I-am mai pus o mica "bijuterie" in portbagaj, am sa revin cu poze imediat ce le fac.

Mai pun ceva poze cu ea.

image463c.th.jpg image470.th.jpg image471.th.jpg

Modificat de neohq
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!