Jump to content

Golf 3 1.9 TDI

ass1

Postare recomandată

Am zis sa-mi prezint si eu masinuta de care sunt forte mandru si o schimbare enorma de la dacie 1310 din 1990 la aceasta. Masinuta am luat-o din Italia cu numere provizorii pe o saptamana de Germania, asta mi se pare cea mai tare faza. Eu o posed din octombrie 2008 si avea 216000 km pe atunci, acum are cam 259000 km.

Masinuta mea este un Golf 3H 1.9 TDI de 90 de caluti din 1995 motor 1Z.

Dotari la data achizitiei:

- AC cu MIN-MAX; ABS; servodirectie; servofrana;

- geamuri electrice fata+spate

- scaune fata si banchete spate cele cu sustinere laterala

- scaun sofer reglabil si pe inaltime

- jante aliaj momo 185/60/14

- toba inox noua din fata pana in spate sport

- amortizoare noi fata pe gaz sachs; amortizoare noi spate pe ulei sachs; ambreiaj nou

- frane pe disc fata pe tambure pe spate

- proiectoare, stopuri fumurii, inchidere centralizata pe vacum cu inchidere deschidere toate geamurile,

- pe parte de audio in bord cele de Nokia, in usile fata si in porbagaj 2 ovale

- eleron, la geamurile fata are paravanturi sau nu stiu cum sa le zic

- are 3 antene pe ea montate saraca, cred ca vroia sa se conecteze direct la satelit,(nu stiu cate sunt active)

Dotari ulterioare spre rusinea mea nu i-am facut mai nimic la cat de bine ma slujit si ma slujeste:

- Din cauza ca iarna imi ingheteau incuietorile i-am luat o alarma si am montato singur datorita forumuli si voua,tin sa multumesc forumului si mai ales voua. Cand inchid masina mi se ridica si geamurile daca sunt deschise inafara de cel de la sofer pt. ca nu mai are motoras om.

- I-am schimbat boxele de inalte din bord ca iau ajuns si lor dupa 15 ani am pus 2 de la un sistem de casa care nu il mai foloseam

- I-am schimbat casul cu cel de pe vechea masina care suporta sd si usb care are ecran multicolor

- Consumabile pana acum: 1 filtru aer, 1 filtru motorina, 1 filtru polen, 2 filtre ulei si 2 uleiuri si becuri beculete pe ici pe colo

- Am avut si un incident neplacut acum vreo luna cand a nins ultima oara pe Padurea Bogatii au dat cu nisip, iar dupa ce s-a topit zapada a ramas doar nisipul, intr-o curba (ac de par) destul de larga aveam vreo 70Km si mi-a derapat masina am facut 2 piruete trecand printrun sant de beton adanc de vreo 40-50 cm pe o distanta de vreo 20m de unde miam gasit numarul si unde mam oprit eu. Am scos masina din sant si am ramas prost ca jantele directia nu aveau nimic, ma asteptam sa fie praf la cum am intrat.Am continuat drumul 500km. Am bagato pe groapa scutul motor avea o crapatura lam refacut, un colier era slabit de la servodirectie lam strans cu ocazia asta iam schimbat si lichidul de servo, ca tot eram sub masina iam schimbat si termostatul si antigelul ca nu mi se ridica temperatura calumea,priza de aer de IC era spart am schimbato, contra aripa stanga lafel, imi iesise spoilarul din laterale lam pus la loc buza imi iesise de tot afara e zgariata dar am puso asa inapoi, grilele din fata nu leam mai gasit si am pus plasa de aluminiu un proiector a fost avariat si iam luat provizoriu semnale albe cu catadiscoape la fel. Si o sticla de la far crapata

jos.

Asta a patit saracuta. Dar inca o data va zic am ramas fara cuvinte cat de rezistenta este.

Modificat de ass1
Link către comentariu

Frumoasa masina, cati mai multi km fara evenimente neplacute.

Link către comentariu

Multumesc pentru aprecieri.

tracto As fi vrut sa vin pe la intalniri sincer dar nu prea imi permite timpul.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!