Jump to content

Golf 5 R32

Puya123123

Postare recomandată

Superba masina, sa te poarte sanatos cat mai multi km si fara incidente. Paste fericit si tie

Link către comentariu
  • Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Puya123123

36

• cristi_407

4

• B_U_T

4

• xht20

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

Foarte tare mi se pare. Sa o stapanesti sanatos si fara incidente! Hristos a inviat!

Link către comentariu

Tare masina si cred ca trage de rupe! Sa o stapanesti sanatos si sa ai multi km cu ea!

Link către comentariu
facut de skn(nu stiuj ce anume,dar asa mi s-a zis).masina e neagra,motor 3.2 v6 , 4 x 4 ,nu consuma mai mult de 14-15 in oras

pai de obicei SKN se ocupa de softuri, dar le poti da mail sa-i intrebi ce au schimbat ei impreuna cu fostul proprietar. sau poti sa-l intrbei chiar pe el...banuiesc ca ti-ar spune.

legat de consum, daca mergi in aglomeratie, poate ajunge si la 19-20 lejer consumul.

mi se pare ca e resoftat..nu stiu,dar asa mi s-a spus :beerchug: o sa verific oricum

pai ai mers si cu R32 stock sa stii diferenta?

oricum, poate vei fi dezmagti, dar softul la aspirate nu-ti adauga mai mult de (maximum) 10% din putere. SKN i-au zis unui prieten cu r32 resoftat de ei, ca ar avea 275 de cai.

Link către comentariu
pai de obicei SKN se ocupa de softuri, dar le poti da mail sa-i intrebi ce au schimbat ei impreuna cu fostul proprietar. sau poti sa-l intrbei chiar pe el...banuiesc ca ti-ar spune.

legat de consum, daca mergi in aglomeratie, poate ajunge si la 19-20 lejer consumul.

pai ai mers si cu R32 stock sa stii diferenta?

oricum, poate vei fi dezmagti, dar softul la aspirate nu-ti adauga mai mult de (maximum) 10% din putere. SKN i-au zis unui prieten cu r32 resoftat de ei, ca ar avea 275 de cai.

are un vecin,la cateva blocuri distanta,un r32 identic cu al meu:)

legat de consum,consuma incredibil de putin :icon_thumright: cam cat eosu..poate chiar mai putin

Link către comentariu

superba masina si eu am vazut`o de mult in autovit la vanzare...bafta driving her :somnmare:

Link către comentariu

superba masina...si sper sa nu duci dorul CCului :blah:

la ce motor are ,mai exact ce sunet frumos nici nu mi-ar mai fi trebuit ce ai tu in portbagaj

cat mai multi km si drum intins

Link către comentariu

Grila in partea de jos este crapata (marginea de jos din aluminiu). Incearca sa o lipesti macar sa nu mai stea capetele asa deplasate

Link către comentariu

foarte frumoasa! s-o stapanesti sanatos si fara evenimente! merita toti banii masina asta!

Link către comentariu

uais , super tare masina , cu dsg este extraordinara , un upgrade la motor ceva :icon_thumright: , nu vrei

Link către comentariu

Superba masina, superb motor, sa o stapanesti sanatos si fara incidente! :)

Link către comentariu

multumesc pt urarile de bine :D azi i am facut schimburile de ulei la motor si la cutie,si am schimbat toate filtrele inclusiv cele de la cutie ,iar acum astept sa se usuce afara sa vad si eu cat prinde:))

Link către comentariu
acum astept sa se usuce afara sa vad si eu cat prinde:))

sa ne arati si noua, muritotii de rand un link de youtube ceva :banghead:

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina, atat exterior cat si interior.

Mi se pare buna ideea lui Mihai :banghead:, asteptam un clip ceva...

Sa o stapanesti sanatos si sa te stapaneasca si ea pe tine :lol:.

Modificat de neohq
Link către comentariu

Salut, sa o stapanesti sanatos foarte frumoasa masina:) a fost a unui vecin de-al meu si din cate stiu are un soft de la skn :banghead: multi km fara incidente si spor la modificari:D

Link către comentariu

frumoasa masinutza, multi km. cu ea. O raritate pe la noi.

Link către comentariu

eu sunt fan raritati :) ..si daca in timp ajunge sa fie ceva comun,atunci incep modificarile !

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!