Jump to content

Bec DRL B7

Tracto
 Share

Postare recomandată

A4 B7 fara xenon nu are lupe. are 2 becuri separate pentru faza lunga si faza scurta si nu poti monta DRL.

singura posibilitate sa pui DRL este sa pui lupe aftermarket cu bixenon si in locul fazei lungi vei avea DRL pe LED.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

am inteles acum cum sta treaba . cred ca o las asa .

post-69270-1277274612_thumb.jpg

Link către comentariu

• 3 months later...

Exista becuri P21W cu LED, originale pentru VAG? Am faruri bi-xenon, si vreau sa schimb numai becurile DRL cu unele cu LED.

Link către comentariu

DA cele de pe Audi S8 dupa 2007 an de fabricatie. Costa cam 100 Euro bucata / becul.

O zi buna

Link către comentariu

cum se scoate becul drl? as vrea sa-mi pun si eu d-alea albastre :icon_rambo: ce trebuie demontat pentru a avea acces la ele?

Link către comentariu

Scoti capacul de protectie de pe far si schimbi DRL-ul in 1 minut pe partea soferului. Pe partea pasagerului se scoate capacul acela lung de la filtrul de aer care vine

deasupra tragerului ca sa scoti capacul de pe far, daca nu merge sa scoti capacul de la far se demonteaza inclusiv filtrul de aer si dupa aia la fel ca pe partea soferului.

Atentie cu capacele de protectie sa nu le rupi urechile cand le scoti si le pui la loc si mai ales inchide-le bine la loc ca altfel apa ta din far si condensul nu le mai scoate nimeni.

O seara buna

Modificat de macristian1
Link către comentariu

DA cele de pe Audi S8 dupa 2007 an de fabricatie. Costa cam 100 Euro bucata / becul.

O zi buna

DA-mi si mie un cod ca nu le-am gasit in etka.

Link către comentariu

Cristi din pacate nu stiu codul ca de cand nu mai filtreaza ETKA dupa VIN nu mai stiu. Mai ales ca mi-am pierdut seria de sasiu de S8.

O noapte buna

Link către comentariu

Cristi din pacate nu stiu codul ca de cand nu mai filtreaza ETKA dupa VIN nu mai stiu. Mai ales ca mi-am pierdut seria de sasiu de S8.

O noapte buna

DA-mi seria pe PM sa vad ce pot face.

Link către comentariu

Northman din pacate cele din link-ul tau au rezistente. Noi cautam fara, cum are fabrica OEM la modelele mai mari gen Q7, S8 sau Q5.

Oricum multumim de link.

O zi buna

Modificat de macristian1
Link către comentariu

Nu au rezistente. Montajul este in becul cu LED. Din cauza caldurii rezistentelor se distruge oglinda sau corpul farului mai devreme sau mai tarziu.

O zi buna

Link către comentariu

• 1 year later...

#26 Kostas

Eu am faruri normale(fara lupe) si am Functie DRL activa pe masina,crede-ma ca m-am chinuit sa dezactivez acesta functie si nu am reusit..

Asa ca exista si la faruri normale. Masina este un Audi A4 B7 2006.

Poate ma ajuta cineva sa dezactivez acesta optiune ,ca deja ma streseaza psihic

A incercat si Florin din salajan,sa o dezactiveze si nu a reusit.

Am incercat si cu alt comutator de lumini ,si nimic.

Poate are cineva vreo idee.

Modificat de siza
Link către comentariu

#26 Kostas

Eu am faruri normale(fara lupe) si am Functie DRL activa pe masina,crede-ma ca m-am chinuit sa dezactivez acesta functie si nu am reusit..

Asa ca exista si la faruri normale. Masina este un Audi A4 B7 2006.

Poate ma ajuta cineva sa dezactivez acesta optiune ,ca deja ma streseaza psihic

A incercat si Florin din salajan,sa o dezactiveze si nu a reusit.

Am incercat si cu alt comutator de lumini ,si nimic.

Poate are cineva vreo idee.

Ai pous butonul DRL pe pozitia 0 ?

Link către comentariu

Tocmai asta este problema,pe pozitia 0 se aprind farurile ,la jumatate ca intensitate,eu sunt nevoit sa merg pe pozitie .Pe pozitia de faza scurta,totul este normal.

Si spunea ceva un coleg ,ca ar fi un buton separat .Unde ?????

Link către comentariu

Nu am acel buton pe masina. Cred ca maine ma apuc sa demontez ,poate cei care au avut masina ,au schimbat comutatorul,si e posibil sa fi avut buton DRL inainte.

Pe mine ma deranjeaza ,nu se poate dezactiva din soft.

Modificat de siza
Link către comentariu

Am rezolvat problema,tot cu florin si cu ocazia asta am schimbat si comnda vocala in ENGLEZA

Link către comentariu

• 2 years later...

salut . vreau sa montez o grila dedicata drl led <langa proiectoare> la un audi a4 care are drl in faruri . vreau sa le leg impreuna . intrebare : care este semnificatia pinilor in mufa de la far ? sau mai exact : pe care pin din mufa de la far vine tensiunea pentru drl? multumesc

Link către comentariu

• 9 years later...

Salut, a montat cineva pe A4 b7 buton-ul de DRL?, as vrea sa pun si eu doar ca nu stiu unde sa leg firele..

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!