Jump to content

Diferente intre barii Seat 1m

IOJI 05 BLD
 Share

Postare recomandată

Buna tuturor,mai de ceva vreme am observat ca la barile de la seat leon\toledo,unele modele jos au o priza pt aer,acea priza este pt intercoler?cei care aveti benzinare aveti acea priza de aer eu la masina din semnatura nu am.daca ar ajuta intercolerul cu ceva as face si eu modificare sa il decupez .pun si doua poze(Roger scuzama ca una e masina ta) astept parerile voastre,Multumesc mult

post-43313-1270268390_thumb.jpg

post-43313-1270268465_thumb.jpg

Modificat de lafamilia3003
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu e nicio problema ca ai pus poza cu masina mea. Modelul de bara cu acea gaura il gasim la diesel, in general, pentru ca acea priza de aer este de la radiatorul intercoolerului. Uite cum arata cu ea data jos. Daca nu faci modificari serioase la motor, nu are nici un rost sa-ti instalezi asa ceva.

E posibil sa mai intalnesti bara gaurita si la 1.8 20VT din 2000.

post-10390-1270275536_thumb.jpg

Modificat de Roger
Link către comentariu

E la fel pozitionat intercoolerul ca la mine,dar daca as facea modificarea,si ar avea mai mult aer chiar nu s-ar simti deloc diferenta?e cam astupat intercoolerul fara sa ai acea priza de aer

Link către comentariu

Probabil la maşina ta a fost

Link către comentariu

Nu cred ca ar fi suficient doar sa o decupez acolo,as avea nevoie si de plasticul ce directioneaza aerul incolo.cred ca ar merita modificarea

Link către comentariu

sigur merita, mai ales la drum la viteza mai maricica, cand aerul iti vine tare din fata. in oras chiar nu cred ca te va ajuta. nu stiu ce plastic ti-ar mai trebui, intercolerul e pozitionat la 15 cm de priza aia de aer....nu cred ca are nevoie de directionare aerul pe o portiune atat de mica :)

Modificat de mihai20
Link către comentariu

Cred ca o sa fie suficient doar sa o decupez un pic(vreo 50%)cam asa e si la alea care au nu? , si sa nu se vada gol acolo,o sa incerc sa acopar pe interior cu o plasa subtire,cu ce as putea decupa,nu prea as da jos bara.nici nu stiu cum se demonteaza,dar e si mai mult de lucru

Multumesc tutror pt sfaturi!

Link către comentariu

Mersi mult pt manual,nu e prea complicata demontarea,o sa il demontez poate o sa reusesc sa il si aliniez un pic(antecedente mai vechi) ^_^

ar trebui sa imi fac rost si de plasticul ce directioneaza aerul ,nu stie careva care este codul piese?daca nu gasesc o sa improvizez eu ceva

Link către comentariu

Ieri mi-am facut timp si l-am decupat cam asta a iesit,acuma is in cautarea unui ghidaj de aer,sti careva codul piesei,sau denumirea ei exacta?

post-43313-1270741289_thumb.jpg

Link către comentariu

1M0 825 320 A .

Modificat de TOOTH
Link către comentariu

luni incepe cautarea piesei,Multumesc mult!

Link către comentariu

• 5 months later...

M-am intalnit si eu cu problema asta. Am avut masina putin lovita si desi am introdus datele masinii cand am dat comanda de bara noua mi-au trimis bara fata de benzinar (fara sa fie decupata), dar nu a fost nici o problema deoarece pe partea cealalta arata ca si cum ar fi fost lipit un plastic exact peste gaura respectiva, asa ca am decupat exact pe forma aceea si a iesit perfect. Zici ca asa a fost din fabrica :) . Multa bafta!

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Nu stiu daca se vede in poza asta(e de cand am luat masina) dar la mine la 1.9 Tdi pd cod motor ARL am fanta aia decupata si daca ma uit pe interior se vede cum ar avea un burduf pe care motorul banuiesc ca trage aer(si parca conducta aia uraca pana la carcasa filtrului de aer sau mi se pare mie) . La fel se vede si pe interiorul aripii ca am carenajul rupt. Mi se pare totusi ciudat ca nu este decupat si in partea cealalata(pentru un aspect vizual simetric)

Acum am observat ca la mine este decupat pe partea soferului si nu are treaba cu Intercoolerul ca la mine este pozitionat central in fata sau in spatele radiatorului de racire motor

post-11369-1286358020_thumb.jpg

Modificat de Auras
Link către comentariu

are cineva codul de bara fata cu taietura aia? ca si eu am barafara gaura .. si sunt 100% ca e din fabrica... posibil sa fi aparut dupa 2003 in colo..

Link către comentariu

Cel putin la arl gaura pe partea soferului e prezenta si la modelele de dinainte si dupa 2003 deci nu cred ca tine de anul de fabricatie.

Link către comentariu

are cineva codul de bara fata cu taietura aia? ca si eu am barafara gaura .. si sunt 100% ca e din fabrica... posibil sa fi aparut dupa 2003 in colo..

Pe fosta mea bara aveam 2 coduri: 1M0 807 221 J si 1M0 807 221 J

Cel putin la arl gaura pe partea soferului e prezenta si la modelele de dinainte si dupa 2003 deci nu cred ca tine de anul de fabricatie.

Desre ce gaura pe partea soferului e vorba?

post-10390-1286362277_thumb.jpg

Link către comentariu

E vorba de gaura de jos, sub proiector, de pe partea soferului. La ALH, ASV, gaura este pentru IC dar la ARL nu stiu pentru ce este.

Link către comentariu

Stiam ca exista acea gaura doar pe partea pasagerului. Pe partea soferului nu am vazut niciodata, la o bara normala.

Link către comentariu

Uita-te in poza de mai sus care este cu masina mea, sa vezi ca la mine e decupat doar pe partea soferului, la pasager e plina prelungirea. In iarna asta am in plan sa vopsesc prelungirile si bandourile si ma tenteaza sa decupez si in partea cealalata ca sa arate simetric pe ambele parti, doar ca la mine Intercoolerul nu e ca la Alh sau celelalte si e in fata radiatorului de lichid de racire.

Ce parere aveti o sa arate mai bine masina cu prelungirile barilor si bandourile vopsite in culoarea caroseriei?

Link către comentariu

Dragos&Auras: hai ca m-am lamurit. Bara cu amble fante gaurite s-a pus pe ARL-uri la Leon 1M pana in 2002 si bineinteles pe Toledo 1M2.

Ce bune sunt forumurile astea.. :)

Link către comentariu

:blink: a mea este 10.2003 si are fanta gaurita doar pe stanga. Informatia ar fi utila daca am sti in ce intra conducta de aer, eu banuiesc ca in filtrul de aer.

Link către comentariu

• 1 year later...
undertacher2001

Pana la urma ,este necesara aceea gaura?Daca nu este la un diesel ,este vreo problema?

Link către comentariu

Uite ce e in spatele acelei fante: un ghidaj de plastic si un intercooler. Pozele sunt de la leonul meu, la fel ca al tau cred (daca ma iau dupa semnatura).

Eu zic ca are importanta.

post-10390-0-99868600-1344622722_thumb.j

post-10390-0-45397900-1344622745_thumb.j

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!