Jump to content

VW BOLF

TOXicburn

Postare recomandată

Salut baieti va prezint si eu proiectul de o viata:D

VW golf 4 din 2003 cu mod de BOLF

Sper sa va placa

bolfmania1.jpg

10.jpg

2.jpg

[21102009029.jpg

5.jpg

Primul video cu primele modificari

Si al doilea video, sa speram ca mai urmeaza:D

Modificat de TOXicburn
Link către comentariu
  • Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• TOXicburn

22

• Michael_9N

3

• Circoloco

3

• vali_devill

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

WOW arata super tare :) Si gagica e misto rau :rolleyes:

Multi km fara probleme :))

Link către comentariu

Iti multumesc pentru aprecieri, odata cu caldura sper si la niste jante calumea:D

Modificat de Aditu
Link către comentariu

Foarte tare inlaturarea manere deschidere usi spate .

a iesit super . (si fata face mult in poze :)) )

Felicitari !

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina. Spor la modificari

Super gagik :P

Link către comentariu

Frumoasa masina, cati mai multi km fara evenimente neplacute. Bafta la modificari.

Ps Intradevar fata din poze da viata imaginii.

Link către comentariu

De mult nu am mai vazut un Golf modificat atat de brutal insa totusi cu bun simt.Probabil si fata contribuie mult :P

Cat mai multi km si spor la modificari in continuare.

Off-topic:Sti pe cineva prin Timisoara care se ocupa de evacuari?

Link către comentariu

Ms, in Timisoara din pacate nu prea stiu pe cineva care sa faca evacuari

Modificat de Aditu
Link către comentariu

Te felicit pentru efort si pasiune. Cel mai mult mi-a placut in faza cand era golf cu jantele RH. Nu sunt subiectiv cand zic ca botul de bora imi place mai mult dar la tine imi placea mai mult golf mai ales cu farurile golf 5 look. Stopurile imi plac ca nu sunt tipatoare cu crom si alte prostii. Iata ca se poate si la noi. Felicitari

Ps: tipsurile sunt iesite la fel sau cel dinspre aripa masinii este mai iesit? Personal as fi urmat linia barii cu tipsul dinspre nr mai iesit si celalalt mai in interior

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Arata ok si cu botu de golf, dar este un golf PREA TARE in Romania, PAK, poate il stiti, si din aceasta cauza am optat pentru BOLF+ ca sunt mai rare la noi in tzara:D

Modificat de Aditu
Link către comentariu

nu vad unde este influenta masinii lui PAK de a o face bolf :P. Daca poti te-as ruga sa dai detalii despre cauciucuri. Sunt din USA asa cumparate sau le-ai vopsit o data cu rosul de pe table? Daca le-ai facut spune-ne cum. MS

Link către comentariu

PAK este un bun prieten de al meu iar influenta a fost in sensul ca nu aveam cum sa ii intrec masina;)

In legatura cu cauciucurile acesea au fost vopsite, dar din pacate dupa 1 luna au incepus sa se decojeasca

Acuma am luat o vopsea cauciucata si astept sa le revopsesc sa vad daca tine mai bine

Trebuie izolata zona pe care nu o vrei vopsita si dupaia dat cu PENSULA;)

Link către comentariu

Frumos aranajata masina, doar ca eu as da jos rotile alea.

Modificat de Bestie
Link către comentariu

wow, masina e blana rau. Sa o stapanesti sanatos. Felicitari.

Si gagica e ....mmmm... :wub:

LE: Cel mai frumos BOLF :)

Modificat de Kostas
Link către comentariu

Salutare.

Masina e foarte foarte frumoasa, dar daca imi perimiti, iti spun si ce nu imi place la ea... In primul rand, cred ca ai putea schimba rotile. Cred ca ar atata mai bine niste jante de aliaj (clasice). Apoi, de acord cu colegul Circoloco, tipsurile nu arata foarte bine. Si, ultimul lucru, eliminarea manerelor spate nu ma incanta.

Per toatal, precum am spus o masina foarte frumoasa.

Spor la modificat.

P.S. O intrebare: nu te opreste politia pentru ca nu ai numar in fata?

Link către comentariu

ma opreste politia dar ce sa ii fac:D

In legatura cu rotile, acestea sunt provizorii, sunt tablele de iarna, sper ca in 2-3 luni sa imi iau KESKIN KT5 pe 18" pentru ca RH ZW1 le-am dat

In rest fiecare cu gusturile lui:D

Nu ma deranjeaza cand cineva imi da unele sfaturi pentru ca acestea sunt gusturile voastre;)

Link către comentariu

hai ma baieti,lasati omu,ca o sa puna el si jante!de fapt masina a fost prezentata pe larg in prima revista on-line de tuning,corect?am citit-o,de acolo stiu de proiectul tau.nu mai stiu cum ii spune,dar aici pe forum am citit-o.

brava tie pt munca depusa,impecabil.brgds

Link către comentariu

pt jante ti-as sugera sa arunci un ochi pe niste site-uri de afara,ai o paleta mult mai larga ca sa iti faci o idee.totusi incearca sa pastrezi linia asta de german sleeper.brgds

Link către comentariu

da , ms am luat in considerare si BBS RS si RH ZW1 si ZW3 , Schmitd VN line,singura problema ar fi bugetul.

Oricum va garantez ca nu fac prostii:d

Link către comentariu

Felicitari pentru proiect si multa bafta in indeplinirea lui, totusi nu inteleg cum de ai avut inima sa vinzi frumusete de jante Rh cu buza care le-ai avut pe masina, mai ales ca nu sunt chiar asa de comune si foarte rar le vezi.

Nu imi place ce ai facut cu jantele de iarna si mai recomand sa schimbi prelungirile de pe bara fata-spate cu prelungirile de V6(in jur de 300 lei /buc la reprezentanta). Personal cred ca arata mai bine cand era Golf(alte faruri, eleron, jante) dar nici asa nu arata rau deloc, poate reusesti sa desfaci farurile si sa le vopsesti interiorul.

Masina cere grav jante de aliaj.

La interior ai modificat ceva? Pune poze si cu interiorul daca ai.

Link către comentariu

Frumoasa rau masina si intradevar ar merge niste BBs sau Keskin pe dansa...cat despre don'soara,nu mai zic nimic ... e de vis combinatia ;)

Sa auzim numai de bine.

Link către comentariu

frumoasa masina iar domnisoara e de efect ;)

vroiam sa scriu de roti, dar am vazut ulterior ca sunt provizorii, asteptam cele pe 18.

:D

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!