Jump to content

Golf 6 - Motorizare 1.2 TSI - 105CP

manatee
 Share

Postare recomandată

Off topic:

10% din perioada de garantie , nu 15 zile

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 774
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• manatee

99

• samartean

81

• polotsi

28

• NicuT11

24

Top Posters In This Topic

Posted Images

insist ca sa nu ramana lucrurile nelamurite: de 3 ani nu mai este prevederea despre 10% din per de garantie, s-a modificat prin art. II pct. 14 din O.U.G. nr. 174/2008.

Daca e complet offtopic imi cer scuze. Ma gandeam ca e bine de stiut ce mai putem face cand ne trezim cu o problema ce tine de garantie la motorul 1,2 tsi. La cate am auzit, ma pregatesc si eu de ce-i mai rau. Sa stau la cheremul producatorului mi-e cam incomod.

Modificat de Stef13
Link către comentariu

Am inteles ... pai in cazul acesta cred ca este cazul sa consult un avocat .

Link către comentariu

Salut,

Si-a montat cineva scut metalic pe Golf 6 cu aceasta motirizare (1.2 tsi)? Eu am intrebat la dealer de scut OEM, care este si scumput - 1500 lei cu montaj- si s-ar parea ca exista sanse sa nu se potriveasca pt golfurile cu motorizare 1.2 (ar avea altfel/le-ar lipsi sistemul respectiv de prindere).

Eu vreau sa comand un scut metalic de aici si as vrea sa stiu in prealabil daca se potriveste si unde as putea sa-l montez.

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Salaut in legatura cu scutul metalic,eu acuma imi fac practica la volkswagen in cluj si am intrebat de scutul metalic si mi s-a spus ca se poate monta ca nu exista nici o problema

Link către comentariu

Am scos masina din service!!!!!!2luni +

Fac si eu un apel la un coleg din bucuresti cu 1.2 tsi sa mearga cu masina mea ,mai am nevoie de o parere .Eu am uitat in timpul asta cum tragea motorul inainte.

Modificat de manatee
Link către comentariu

• 2 weeks later...
  • Administrator

Am mutat posturile ref la interioare, pachete, volane, samd in topicul dedicat

Rog ca discutiile sa se limiteze la subiectul fiecarui topic

Mersi

Link către comentariu

M-am intors recent dintr-un concediu prin Europa.

Masina incarcata cu 4 pasageri si portbagajul plin ochi a avut un consum de 5.4% in cei 5700km - exceptional dupa parerea mea.

Comportamentul masinii a fost de asemenea ireprosabil.

Link către comentariu

Cer scuze daca deranjez...spune-mi si mie cam ce viteza medie ai avut...si cum ai mers...mie personal mi se pare un consum impresionant de bun...la ce zici tu ca ai avut si 4 persoane...bagaje...

Modificat de Zeny
Link către comentariu

1000km de autostrada i-am facut aproape constant la 140kmh... ne grabeam

~3500km de autostrada facuti cu 120kmh, uneori chiar cu 110... nici o graba. Mai rupeam monotonia cu o goana de 150kmh, dar rar de tot.

~1200km de drumuri "nationale", in special in Elvetia, prin munti(am ajuns la peste 2400m, Furkapass), mers legal... adica 80kmh inafara localitatii.

Prin munti, unele urcusuri sunt foarte abrupte si urcam incet, nu pentru ca nu ducea motorul... ci pentru peisajele care trebuie admirate si de sofer :). Iar unele coborari erau atat de lungi, incat temperatura motorului tinut in frana de motor, ajungea infricosator de sczuta, mai ales ca bagam caldura, fiind zapada afara :)

PS: cauciucurile au fost Michelin Energy Saver pe 15, nu cele din semnatura

Modificat de samartean
Link către comentariu

Eu cu Jetta 1,2 tsi am scos pe Timisoara - Munchen 5,7 cu 2 persoane + bagaje si 5,3 la intors. Iar in tara Timisoara - Constanta 5,9 cu portbagajul full si 3 persoane. Mai mult decat decent in opinia mea..

Link către comentariu

eu cu Octavia 1.2 TSI am scos un consum mediu in concediu de 5.7 2 persane si portbagaj full. Cu stima

Link către comentariu

Totusi, pentru consum este topic separat.

Link către comentariu

fixpixu, topicul e dedicat Golf-ului 1.2 TSI - ti se pare ca mentionand consumurile scoase de masina, nu e relevant pentru topic?

Sau preferi sa-l tranformi si pe asta intr-o discutie interminabila despre turbina/actuatorul 1.2 TSI, cum e topicul de pe O2, in care unii oameni au avut probleme cu turbina/actuatorul.... si au reusit sa-i convinga pe toti ce catastrofa e motorul, iar daca nu au picat pana acum vor pica pe viitor....vrajeala.

Ati reusit performanta sa fiti condusi de masina, nu sa o conduceti voi pe ea.

Link către comentariu

Bineee...

Si un OOOPS ! din partea mea... Acum am vazut ca topicul legat de consum la Golf e inchis ;)

Modificat de fixpixu
Link către comentariu

Sa zicem ca am pus in garda nu chiar convins!

Bucuresti - Valcea : 7% (mers sustinut)

Link către comentariu

@manatee - De curiozitate stii cumva cat iti indica consumul instantaneu in treapta a 6-a la 2000 rpm (aprox 97km/h pe bord) pe un drum cu inclinatie aprox 0% ?

Link către comentariu

Iti spun mai pe seara cand merg spre casa

Link către comentariu

V-as ruga daca sunteti amabili si binevoiti sa va uitati pe actuator si sa scrieti: data de fabricatie si daca cumva apare cuvantul ASYM.

Va multumesc

Ca sa vedeti de ce:

Actuator Octavia2 1.2 tsi la mine:

70387498 / 17.06.11 02

EWG0019 0761613 ASYM

AUSTRIA KH1 03F.145.725.G

---------------------------------

Actuator Golf6 1.2 tsi - 4 tuning

70387498 / 08.03.10 04

EWG0019 0095111

-----------------------------------

Actuator Yeti 1.2 tsi - schimbat la rusi

70387498 / 21.12.09 03

EWG0019 0064336

----------------------------------

Actuator pe Ebay

70387498 / 27.01.11 04

EWG0019 0545022 ASYM

Link către comentariu

Mi se intampla mie: opresc masina la semafor, scot din viteza, scade turatia la 600 rpm, calc frana puternic de cateva ori si se opreste motoru :)). tragicomic

Link către comentariu

asta scrie pe actuatorul meu... nu pot atasa poze

21.04.2010 fabricatie si apare acel cuvant

Modificat de irinel sko
Link către comentariu

Pentru Polotsi: Daca se opreste motorul cand se calca frana, este o defectiune a servofranei care permite motorului sa traga aer fals. Vreun furtun, valva, membrana, ceva pe acolo cu care nu merita sa ne batem capul atata timp cat masina este in garantie.

Link către comentariu

Au aparut primele probleme serioase la golful din semnatura.. Am doar 9000 km cu el, si din "senin" s-au aprins trei martori in bord si mesajul "engine fault workshop" Am fost la reprezentanta si de trei zile e acolo, dar fara a-i gasi problema. Se zice ca ar fi problema la pistonul 2 - nu functioneaza.. Motorul merge trepidat.. Sunt suparat ca am ales marca vw.. de toata jena sa se strice la 9000 km.. si imi mai planificasem si concediul.. sper sa se rezolve cu bine..

Link către comentariu

Masina nu ai ales rau, numai din pacate motorizarea!!! Vezi problemele grave la Octavii cu aceasta motorizare....Comportamentul marcii VW/Skoda este sub orice critica - neaga cu desavarsire existenta acestor probleme aparute in masa la aceste motorizari. Sper din tot sufletul ca poti sa rezolvi cat mai repede problema aparuta si iti doresc un concediu placut dupa acea!!!!

Link către comentariu

Sorin-Golf6,

Te rugam sa ne tii si pe noi la curent cu problema ta atunci cand se va pune un diagnostic clar la masina. Eu totusi mai sper sa nu fie ceva atat de grav. Multumim.

Link către comentariu

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!